kruchytk15 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2021 https://www.fireballpoland.pl/produkty/wax-special-edition-set/
b0l5 Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2021 tu jakieś nowości od youtubera swagtv. Ceny no dość wygórowane jak na pierwsze produkty.
Gonzocc Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Prawnie jestem ciekaw opini
DaV Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Kurde nie logowałem się na forum od ponad roku i nie śledziłem nowości a tymczasem na rynku dalej butelkowanie trwa w najlepsze
Zenek_M Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 zastanawiające jest dla mnie czemu carpro nie ma neutralnego szamponu, tylko takie specjalistyczne reset i teraz ten kwaśny
D@ViD Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 @Zenek_M reset jest neutralny
JakubBe Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 Dokładnie. Nawet było takie pytanie pod postem na IG:
Zenek_M Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 można nim bezpiecznie myć co niedziela? z przeczytanych opini wydawało mi się, że to szampon do zadań specjalnych coś jak żółty fx i lepiej go nie nadużywać, np. na nawoskownym aucie czy innym lsp wiecie o co mi chodzi... odpowiednik takiego gyeon bath, z dodatkami zwiększającymi poślizg, pianę i zapach carpro ma taką fajną rękawicę z futerka, aż się prosi, żeby mieli do tego jakiś daily shampoo
andrew-mks Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 QD antycovidowy.... widzisz a nie grzmisz.... 1
KUBA46 Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 @andrew-mks covid to wirus. Tu chodzi głownie o bakterie. Nie wiem co w tym dziwnego. Niektórzy producenci mieli produkty „antybacterical” w swojej ofercie dużo czasu przed tą zarazą. 3
Syrio Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 To jest nowy produkt czy nowa wersja insidera?
CarlosBlack Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @Syrio wychodzi na to że coś nowego. Na inside dobrze było położyć perl, tu zostaje jakieś zabezpieczenie od razu. Tak mi się wydaje
Syrio Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @CarlosBlack No właśnie nie widzę w opisie nic, że zostawia cokolwiek poza antystatyczną powierzchnią Lubie produkty carpro ale opisy tych ostatnich nowości są dość oszczędne.
CarlosBlack Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @Syrio głównie chodzi o tą "antystatyczność nawet do 4 tygodni" i "antybakteryjność" myślę że ędzie ciekawym produktem do paneli lcd i piano. jakby alternatywa dla soft99 wm.
Grzechu23 Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 17 godzin temu, Zenek_M napisał: można nim bezpiecznie myć co niedziela? z przeczytanych opini wydawało mi się, że to szampon do zadań specjalnych coś jak żółty fx i lepiej go nie nadużywać, np. na nawoskownym aucie czy innym lsp Pytasz o Reseta od CarPro? Jak najbardziej. Używam go wyjątkowo często, nawet do regularnego mycia. Ultra miękkość wody, poślizg, wypłukiwanie i sam zapach sprawiają, że jak ogarniesz dobre stężenie to może być to daily szampon (w moim przypadku spokojnie 10ml/10l wody) Z tego co pamietam to @KUBA46 mnie tak zaraził opiniami do Reseta i tak zostało 1
Slovak Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @Syrio, lekko satynowe wykończenie - https://www.carpro-us.com/latest-arrivals/carpro-innerqd-interior-quick-detailer-sample-50ml-new/ 1
KUBA46 Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 45 minut temu, Grzechu23 napisał: Z tego co pamietam to @KUBA46 mnie tak zaraził opiniami do Reseta i tak zostało O jak mnie cieszą takie wpisy Tak Reset to wielozadaniówka. Regulując stężenie mamy wszystko. Od szamponu daily, aż po mocnego odtykacza powłok. 1
JakubBe Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 Ciąg dalszy nowości od CarPro
Rekomendowane odpowiedzi