Syrio Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 @Makler113 Każdy ręcznik przed 1 użyciem należy wyprać. To zwiększa chłonność a zmniejsza kłaczenie do tego zmiękcza ręcznik. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makler113 Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 @Syrio dzięki za info, tak też myślałem, że ten k2 jednak tego potrzebuje. Flossy zdecydowanie dostanie drugą szansę. Natomiast mogę tylko dodać, że pin towel działa jak złoto prosto po wyjęciu z opakowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arlid Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 @Makler113dzięki za informacje. Bardzo przydatne. Kupiłem na próbę K2, znalazłem w markę je w dobrej cenie. Jak na razie Pina znalazłem po ok 65 zł, a to trochę za dużo, przynajmniej do czasu, aż zapoznam się z tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makler113 Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 @arlid na promkach pin towel bywa po 40zł i wtedy polecam kupować- za tą cenę jest absolutnie świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arlid Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 @Makler113 to już dobra cena pewnie jak w takiej spotkam to kupię, muszę tylko to gdzieś wyczaić jak K2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Gyeon silk, pin, scs. Używam zamiennie bez preferencji. K2 to jest twisted pile dwustronny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubos Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 19 godzin temu, analyzator napisał: K2 to jest twisted pile dwustronny? Z tego co wiem to nie - 'zwykły' splot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Ja używam WS Monster, The Rag Company The Gauntlet Drying Towel i klasycznego niebieskiego fluffika. O Monsterze i flafiku nie będe się rozpisywał bo temat dość dobrze znany. Natomiast bardzo pozytywnie jestem zaskoczony gauntletem - recznik 38x61 wystarcza na średniego kombiaka, na którym jest jakieś tam hydro. Ale znowu jak na aucie tafla to mało mocarzy co jeden wystarczy Dość mięsisty, raczej nie zostawia po sobie smug - ja go lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażejo Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Ja to zazwyczaj używam po prostu ściereczek i myję do sucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Takich do okularów?Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Błażejo napisał: myję do sucha. ale jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Kolega wpadł z reklamą studia detailingu, its not worth it.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Panowie wypadłem trochę ostatnimi czasy z tematu AD a chciałem zakupić jakiś ręcznik lub ręczniki do osuszania. Moje 2 szt. CG Woolly Mammoth zakosiła mi żona i córa do osuszania swoich włosów. Byłem z nich zadowolony ale troszkę czasu minęło i chciałem zapytać co warte jest uwagi na chwilę obecną czy po prostu zakupić nowe CG i nie zdziwiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 @Pimps King od work stuff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 @peciu thx - to jest może ten taki jakby był zszyty z dwóch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 @Pimps tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 @peciubardzo Ci dziękuję bo jestem mocno zadowolony z poleconego przez Ciebie ręcznika. Wczoraj o dziwo wydarłem go z paczkomatu i wieczorem szybki test po spłukaniu auta i jest moc. Ale mam jeszcze jedno pytanie - czy ten ręcznik występuje w mniejszej wersji w celu wycierania wnęk obrzeży drzwi, progów itp? Tak mi się to wycieranie spodobało że chyba od nowa troszkę wrócę do aktywniejszego dbania o auto i przy okazji troszkę więcej ruchu będę miał i więcej pytań w celu uzupełnienia kosmetyków - jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 26 minut temu, Pimps napisał: czy ten ręcznik występuje w mniejszej wersji w celu wycierania wnęk obrzeży drzwi, progów itp? Występuje Work Stuff Prince Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 @smerf91 dzięki, ale dla pewności - rozumiem że to jest identycznie to samo co King tylko ma mniejsze gabaryty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 16 minut temu, Pimps napisał: rozumiem że to jest identycznie to samo co King tylko ma mniejsze gabaryty? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 @smerf91 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bac Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Jaki ręcznik proponujecie do osuszania auta,? Aktualnie posiadam Fluffy i chciałbym go zmienić na coś lepszego. Ważne, żeby można było go przeciągać i nie był jakoś mega drogi. Jaki z kolei możecie polecić do osuszania szyb? Czy do szyb jest zbędny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Fireball Pin Towel PS - Masz 64 strony wątku. Czytałeś coś czy na gotowca lecisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bac Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 22 godziny temu, Strus napisał: Fireball Pin Towel PS - Masz 64 strony wątku. Czytałeś coś czy na gotowca lecisz? 22 godziny temu, Strus napisał: Fireball Pin Towel PS - Masz 64 strony wątku. Czytałeś coś czy na gotowca lecisz? Czytałem najczęściej polecane to właśnie Pin Towel, King, Od ADBL jeden recznik. Tylko nie wiem właśnie, który będzie najbardziej w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 ADBL bym odpuścił. A dalej....rzuć monetą. Oba dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi