Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@imola33  przyjemnosc aplikacji podobny poziom,sliskosc zdecydowanie na korzysc Gyeona,roznic na srebrnym raczej nie dostrzezesz ,gdzie wygrywa WG to hydro,piekne kropelki,antystatycznosc i lapanie brudu 😉

• Lubię to 2
Opublikowano
@imola33  no wlasnie WG trzyma mi sie dobrze na wszystkim,czy to samodzielnie czy na wosku i powloce pare tygodni zawsze pieknie kropelkuje 

Dokładnie, w zeszłym roku jak już fusso umarło na dołach całkowicie to po dołożeniu ccwg po miesiącu dalej eleganckie kropelki

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Lubię to 1
Opublikowano

@menior kropelki ładne ale zbierają bród idealnie 😉 na plus - od razu widać, że auto "smalcowane". dla oderwania od standardów forumowych próbuje coś z gamy AD - czy jest lepiej? hm, jest inaczej.  Zdecydowanie "mokro i tłusto". Fajnie 🙂

Opublikowano

Nie wiem jak wy to robicie, że wam wszystko na autach siada na taki okres czasu. Myłem auto w sobotę tydzień temu, hydro już padło na całym aucie (powłoki fx vision i cancoat evo), doły wiadomo syf, góra auta podejrzewam, że zatyka się od waterspotów po deszczu. Byłem dzisiaj opłukać na bezdotyku i efekt jakbym używał tylko hydrowosku z myjni. Umyję auto ręcznie i hydro wraca

Opublikowano

@CarlosBlack no wlasnie tu nie chodzi o same kropelki po SSW tez sa przepiekne ale co z tego jak ciagnie kurz i brud piekielnie a po WG ma sie wrazenie jakby sie mniej brudzilo,to jak narazie chyba jedyny produkt typu QD  ktory pod tym wzgledem cos  pomaga a kazda kolejna aplikacja zdaje sie potegowac to wrazenie 

• Lubię to 2
Opublikowano

Polecicie coś do akrylu ( VW t4 1997) posiadam Water golda, elixir, sonus carnauba. Na lakierach z klarem pięknie wszystko siada, a na tym akrylu są straszne mszy i nie idzie tego ogarnąć. Są jakieś fajne quick detailery i woski typowo na taki lakier? 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 15.09.2023 o 18:43, maciek-drummer napisał(a):

@mariuszzar ktory masz Premier v1 czy ten poprawiony V2? 

Jedni piszą, że aplikacja easy, a niektórzy że się maże. To jak to z nim jest naprawdę? 

Pytam bo mam go już w koszyku z tym, że Premier v2

@ktm950 1 dawka WG, 3  dawki wody czy na odwrót? Ile dajesz Ech2o?

Niby jeszcze poleca się GYEON Q2M Ceramic Detailer, podobno petarda.

• Lubię to 2
Opublikowano

@D@ViD  no wlasnie,trafil do mnie przez przypadek i wielkich oczekiwan nie mialem a tu prosze 😄 jeden z lepszych jaki mialem a zupelnie nieznany....wszyscy jaraja sie gyeonami a tu taki rodzimy rodzynek 

• Lubię to 3
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Godzinę temu, Klemi napisał(a):

Szukam jakiegoś QD z bardzo dużą szklistością. Polecacie coś?

Mam CCWG jednak szukam jeszcze czegoś bardziej szklistego:)

ADS Bio Nano v2. Aplikacja wilgotną szmatką i drugą do sucha, szkiełko takie, że mucha nie siada. 

• Lubię to 2