menior Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @analyzator potrzebujesz dla urozmaicenia
analyzator Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @menior szukam mojego grala Jak jak mi ktoś powie że to jest najlepiej wyglądający detailer na karnaubie to kupie
menior Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @analyzator jak kazdy tu ja mam z 15 w arsenale i nadal szukam grali....swoja droga u Showcarshine pojawil sie w sprzedazy ten zachwalany od Polisangel
Tomas-sg Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @menior no i mnie namówiliscie... I Polish Angel I FSE od jutra w drodze Cholerne bezrobocie 1
menior Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Tomas-sg no to czekamy na recenzje
Tomas-sg Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 3 minuty temu, menior napisał: @Tomas-sg no to czekamy na recenzje W Polsce że 40-50 kg towaru I czekam aż znajomek będzie mógł jeździć przez granicę. Kupione ze strachu ze się wyprzeda
ghost Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Godzinę temu, analyzator napisał: szukam mojego grala Cóż za zbieg okoliczności, Jon umieścił film pt. I found the holy grail Godzinę temu, analyzator napisał: Jak jak mi ktoś powie że to jest najlepiej wyglądający detailer na karnaubie to kupie Nie wiem czy na karnaubie, ale ponoć jest to najlepiej wyglądający spray na lakierze
Tomas-sg Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @ghost szczerze za długi dla mnie filmik zwyciezca bo najwyższa średnia czy pomiar dokładnie tego samego miejsca?
analyzator Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @ghost shinee trochę szumu narobił na youtube. Ciekawy. Dobra cena. Ale w showcarshine niedostępny dobra zostawiam sonusa. Myślałem, że raz zrobię zakupy bez spreja
Eidos71 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 2 godziny temu, analyzator napisał: Jak jak mi ktoś powie że to jest najlepiej wyglądający detailer na karnaubie to kupie To nie jest najlepiej wyglądający qd na bazie carnauby - na pewno są lepsze, np. Pinnacle Crystal Mist, czy wspomniany wyżej PA Presto. Ale biorąc pod uwagę stosunek cena/jakość - QD Sonus'a wypada lepiej, niż dobrze.
analyzator Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Eidos71 no 160 zł za presto robi wrażenie Z drugiej strony nie wiem czy jest sens kupowania rzeczy które są prawie najlepsze bo i tak potem kupię te najlepsze Taka mała sugestia może by tak majówkę wystartować wcześniej żeby na majówkę towar dojechał @CAR CRAZY ?
damiano2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @ghost @Eidos71 @Domel sprawdzaliscie może Panowie Presta spray'n shine? Dla mnie mega QD, a na forum o nim cisza jak makiem zasiał
Moderator Domel Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Teraz, damiano2007 napisał: sprawdzaliscie może Panowie Presta spray'n shine? Dla mnie mega QD, a na forum o nim cisza jak makiem zasiał Mam go w koszyku już ponad rok.... może najwyższy czas
damiano2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Domel no nie... Toż to grzech! Posłowiem Ci - kup, bo warto Połysk na poziomie prostaff CC water gold a może i lepiej. Nie porównywałem obu na raz.
Moderator Domel Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Ale o ile pamiętam @Bielutomek go używa. Teraz, damiano2007 napisał: warto Skąd brałeś ?
damiano2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Domel z giełdy na forum. właśnie od @Bielutomek Tutaj pisałem o tym QD
Moderator Domel Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 9 minut temu, damiano2007 napisał: Tutaj pisałem o tym QD Nowy na allegro 72 pln. Dużo
damiano2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Domel ale warto Poczekajmy trochę, majówka idzie, może jakieś rabaty będą
Eidos71 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 22 minuty temu, damiano2007 napisał: @ghost @Eidos71 @Domel sprawdzaliscie może Panowie Presta spray'n shine? Mam, raz użyłem - trochę mało, aby wyrobić sobie opinię... Faktycznie efekt daje niezły, chociaż (z tego, co pamiętam) efekt po Sonus-ie był nieco lepszy (większa głębia)... Z tym, że Presta jest delikatnie przyjemniejsza w aplikacji/docieraniu. Muszę w końcu zamówić kolejną butelkę Sonus-a (czeka w koszyku).
Bielutomek Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Domel Dla mnie Presta, to mega QD Focusa jak mialem, granatowego, to nie wyobrazalem sobie mizniac czyms innym, niz Presta. Albo pod praca, w pelni sloncu, psik psik, docieranie i wracam za biurko. Jest to mega QD Jednak nie bede ukrywac, cena jaka jest w internecie, to porazka Ja go mam w pracy, handlujemy nim (jak i pastami Presty.. i innymi pastami do lakierow tez) jednak nie zamierzam reklamowac sie tutaj, i Ci go oferowac, jednak powiem, ze cena 72zl, to prawie 2x cena, z jaka my sprzedajmy...
Moderator Domel Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Bielutomek napisał: Ci go oferowac, jednak powiem, ze cena 72zl, to prawie 2x cena, z jaka my sprzedajmy... Weź mnie za taguj jak go jeszcze kiedyś wrzucisz na giełde 1 1
Michał82 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 5 godzin temu, Tomas-sg napisał: FSE tzn co? edit: koch fse , wszystko jasne juz
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Partner forum Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Koch Chemie FSE, opakowanie tylko 1L
Michał82 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @CAR CRAZY właśnie też rozszyfrowałem skrót. Chociaż 40kilka zł za 1l to i tak niedrogo
maj0nez Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Witajcie Szukam Sonus Acrylic Spritz qd u kogo mogę to znaleźć?
Rekomendowane odpowiedzi