kris8888 Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Panowie. Poleci ktoś jakąś pianownice do takiej końcówki? Okazało się, że u mnie w bloku jest takie miejsce a tuż obok tego wyjście między garaże gdzie mogę sobie umyć auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Marca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 12 minut temu, kris8888 napisał: Poleci ktoś jakąś pianownice do takiej końcówki? Niskociśnieniowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 W dniu 21.03.2022 o 19:46, zeea napisał: Robie essencem, a on jest podobny do enigmy z tym, że enigma potrafi ponoc jeszcze wiecej wyciac jak dobierzesz dobrze pada. Tak też myślałem. Nic nie wiesz na temat tej pasty ale piszesz, że jest oklepana. W dniu 21.03.2022 o 19:46, zeea napisał: W dniu 21.03.2022 o 19:46, zeea napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochen Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 @analyzator produkty Wurth są bardzo dobre do "sprzątania" po budowie. Na bursakach, w budynku Ciechanka masz ich sklep... nie wiem jak ze sprzedażą detaliczną... drogo ale warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelus Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 @MaArek77 megs UC na DA15 z padem pomaranczowym ADBL i żółtym NAT-em pieknie usunął hologramy na lakierze reno i toyoty. Mi sie z ta pasta przyjemnie pracuje, także śmiało próbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 @bochen może coś od nich dokupię. Kupiłem jakiś basic tenzi apc out 5l na próbę. Neutral prawie to nic nie ppsuję przynajmniej Najgorszy scenariusz to jak się zacznę bawić w detailing elewacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 @analyzator do detailingu elewacji spróbuj Ideal Vask 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 9 godzin temu, xadamx napisał: Tak też myślałem. Nic nie wiesz na temat tej pasty ale piszesz, że jest oklepana. Słowo oklepana użyłem w tym sensie, że poprostu jest czesto polecana i robi dobrą robote. Fakt nic wiecej nie wiem na jej temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 8 godzin temu, analyzator napisał: Kupiłem jakiś basic tenzi apc out 5l na próbę. Szału nie robi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 @xadamx tanie. Robotę mu znajdę. Szkoda mi grrenstara do mycia kaloszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rombinik Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Potrzebna pomoc. Czy ktoś już kiedyś walczył z takim przypadkiem? Lakierowanie pewnie zderzaka z reflektorem na aucie. Niemiecka precyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakso147 Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Chcę za jakiś miesiąc położyć Aque 9H w 2 warstwach (ewentualnie jak braknie to dach i klapa zostanie w jednej). Jeśli auto po aplikacji będzie stało 24h (Lub nawet 48) to musze kłaść booster od aquy? W jakim odstępie położyć drugą warstwę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 13 godzin temu, analyzator napisał: @xadamx tanie. Robotę mu znajdę. Szkoda mi grrenstara do mycia kaloszy To samo osiągniesz myjąc samą wodą t-racerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bac Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Macie jakiś sposób na wygluszenie tablicy rejestracyjnej, która znajduje się w ramce? Pod ramką mam naklejone uszczelki od okien ale średnio się sprawdza i wydobywa się cały czas dźwięk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 @Bac są dedykowane nakleiki z pianki pod tablice rejestracyjne, coś w tym stylu numer aukcji : 9028098782 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 @Bac Są taśmy piankowe, lub akustyczne... osobiście nie mam, ale wiem że pomagają jeśli potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 U mnie zrywałem fabryczną gąbkę Forda i pod klejem rejestracje właśnie taką uszczelką akustyczną. Po pierwsze po myciu nie wycieka mi teraz woda z pod rejestracji bo spływa swobodnie. Po drugie jak od nowości ta ramka mi wkurzała i dzwoniła to teraz jest cisza. Zrobiłem kiedyś taki śmieszkowy temat over detailing i chyba były fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Tylko trzeba szukać takich, które nie będą zatrzymywały wody w sobie.Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bac Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 8 godzin temu, zwirek03 napisał: @Bac są dedykowane nakleiki z pianki pod tablice rejestracyjne, coś w tym stylu numer aukcji : 9028098782 8 godzin temu, penkus5 napisał: @Bac Są taśmy piankowe, lub akustyczne... osobiście nie mam, ale wiem że pomagają jeśli potrzeba. 5 godzin temu, analyzator napisał: U mnie zrywałem fabryczną gąbkę Forda i pod klejem rejestracje właśnie taką uszczelką akustyczną. Po pierwsze po myciu nie wycieka mi teraz woda z pod rejestracji bo spływa swobodnie. Po drugie jak od nowości ta ramka mi wkurzała i dzwoniła to teraz jest cisza. Zrobiłem kiedyś taki śmieszkowy temat over detailing i chyba były fotki. 4 godziny temu, MMCzysci napisał: Tylko trzeba szukać takich, które nie będą zatrzymywały wody w sobie. Wyryte w skale z S20 FE 5G A co powiecie o czymś takim? https://www.castorama.pl/tasma-akustyczna-norgips-30-mb-id-83992.html Ramkę bym miał w 3 miejscach oklejoną uszczelką do okien, a tył blaszanej tablicy bym okleil taką taśmą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 @Bac Myślę że powinno pomóc, kolega kiedyś kupował właśnie akustyczną i bardzo sobie chwalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 @Bac ja we wszystkich autach zakładałem te które przykleją po naprawach blacharsko-lakierniczych w serwisie i jestem zadowolony, sporo otworów i wody ten materiał nie pije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 @Bac to akurat mam kupione w innym niemotoryzacyjnym celu. Za szerokie. Za mocny klej. Za cienkie. Podklejalem dwa paski w pionie za rejestracja taśmy która ma mniej niż 1cm szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Panowie zamówiłem szczotę do opon i pędzel do dresingu opon. Dam znać jak przyjdzie o wrażeniach. Czy macie może namiary na taką wycieraczkę do szyby od wewnątrz (do przedniej) na niektórych filmikach widziałem taką co co fajnie dochodzi do rogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bravo220s Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Jakie mikrofibry do docierania pasty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi