raafal91 Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Refleksy po cleanerze a dokładnie po coli 390. Ma ktoś pomysł gdzie był błąd? Cleaner nakładany ręcznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detail1411 Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 pokaż foto refleksów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Szukam pompki do 5l baniaka Bilt Hamber. Czy aktualnie gdzieś ją w PL można dostać, ewentualnie jakiś zamiennik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatron007 Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Jakieś dwa tygodnie temu aplikowałem SSW, w przyszły weekend mam zamiar wyglinkować i położyć zmieszany Duragloss 601+105. Będzie on się "trzymał"? Pewnie przydałby się jakiś cleaner żeby ściągnąć SSW, ale nie mam żadnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 3 Listopada 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 @flatron007 Duraglossy lubią jałowe lakiery, wtedy świetnie trzymają. Cleaner jak najbardziej wskazany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatron007 Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Kurcze do weekendu już nie dam rady ogarnąć jakiegoś cleanera. To może lepszym rozwiązaniem będzie nałożyć Softa Kiwami i podbijać go Turtle Waxem zaproponowanym kilka postów wyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Zamów dziś na aledrogo i zaznacz żeby wysłali jutro rano to na piątek będziesz mieć w paczkomacie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 @flatron007 ssw jako podkład się nie nada. Nie chciały się do niego kleić nawet detailery - zostawiala tempota. Możesz spróbować zmywaczem silikonowym - ściągałem tak adbl qw i fusso jeździło. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 @flatron007 możesz też jakąś pastą polerską przelecieć lakier. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4tdi Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 A ja mam pytanie do polecanego wosku w płynieCzy to jest ten sam produkt?Jak się ma porównanie go do ADBL SSW? Czy on coś tam zabezpiecza jak tradycyjne woski nakładane gąbką czy tylko daje kropelki i coś tam wpływa na wygląd lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatron007 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Koledzy kupiłem tego Trutle Waxa i zastanawia mnie ile on ma nazw? Pytam ponieważ kupiłem z etykietą jak na zdjęciu wyżej, ale będąc już w garażu tak patrzę że ta etykieta jest naklejona na inną udało się usunąć naklejoną etykietę, a oryginalna wygląda jak na zdjęciu poniżej. Czy to są te same produkty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitin Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 @flatron007Po drugiej stronie butelki powinien być numer w formacie XX-XXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatron007 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 O który nr chodzi?Po drugiej stronie też etykieta jest naklejona na oryginalną. Tak wygląda z naklejoną etykietąA tak po jej zerwaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitin Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Chodziło mi o nr 70-191 (pierwsze zdjęcie, nad kodem kreskowym). Napisz może zapytanie do oficjalnego polskiego dystrybutora o co chodzi z tymi wersjami TW. Może się czegoś dowiemy To na pewno cały czas ten sam produkt co ICE (czy taki sam jak jest w Stanach to nie wiem ), podejrzewam, że tylko nakleili w pełni polską etykietę na nasz rynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Używa ktoś Bilt Hamber Touch On? Chciałem rozrobić sobie saszetkę w butli , tylko nie wiem czy produkt może sobie postać rozrobiony jakiś czas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 @AudiBlask mam ale jeszcze nie używałem dobre pytanie . Myśle ze z woda demi może postać. Może coś dystrybutor podpowie -wywołuje @ShiningCar 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 @AudiBlask produkt jest bardzo mocno skoncentrowany i ja osobiście rozcieńczałem go w 500ml letniej wody. Produkt jest w tej formie juz ok. miesiąc i zachowuje swoje właściwości. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Szukam jakiegoś zestawu do prani. Interesuje mnie pre-spray i płukanka plus jakiś odplamiacz bądź wzmacniacz. Jest tego tyle ze już nie wiem co wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 8 Listopada 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 6 godzin temu, Putkowski07 napisał: Szukam jakiegoś zestawu do prani. Interesuje mnie pre-spray i płukanka plus jakiś odplamiacz bądź wzmacniacz. Jest tego tyle ze już nie wiem co wybrać maxifi master pre-spray oraz plukanka maxifi power rinse jako wzmacniacz masz maxifi akcelerator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalek12 Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Przetarłem sobie lakier, jak to ogarnąć? VW T4, lakier jednoskładnikowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka6 Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Hejka. Szybkie pytanie, czy nada się tego typu naświetlacz, 2 halogeny na statywie? Od czasu do czasu one step, polerka lamp. Po prostu doświetlenie punktowe https://www.berge.pl/pl/p/Naswietlacz-halogen-LED-2x-50W-EC-statyw-NEUTRALNA/1354 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 40 minut temu, lalek12 napisał: Przetarłem sobie lakier, jak to ogarnąć? VW T4, lakier jednoskładnikowy. Przetarłeś podczas korekty, czy przypadek losowy ? Generalnie nie ma to znaczenia - przetarcie na rancie i masz dwa wyjścia: dobrać lakier i zrobić typową zaprawkę z tarciem papierem i polerowaniem (ale będzie to widoczne), albo lakierowanie elementu. Innych opcji nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 @BiałyGTi dzięki za poradę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalek12 Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 21 minut temu, Eidos71 napisał: Przetarłeś podczas korekty, czy przypadek losowy ? Generalnie nie ma to znaczenia - przetarcie na rancie i masz dwa wyjścia: dobrać lakier i zrobić typową zaprawkę z tarciem papierem i polerowaniem (ale będzie to widoczne), albo lakierowanie elementu. Innych opcji nie ma. Przetarłem podczas polerowania, na szczęście swoje (na czymś trzeba się uczyć). No to w takim razie dobiorę lakier i będę zaprawkę "lepił". Dzięki za odp, pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 @Misieka6 Mam taką lampę do doświetlania i myślę żeby kupić drugą. Fajnie świeci. Robiłem korekty, NW, woskowanie i wszystko ładnie widać. Osobiście polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi