Cuper Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 22 godziny temu, D@ViD napisał: Pytanie typu czy ktoś na forum kosmetyki samochodowej mył kiedyś auto a tak konkretnie jakie jest pytanie?? Jak ci się ubrudziło to do prania. Chodzi mi po prostu o odświeżenie bo nie wiem czy przez te 5 lat od nowości ktoś prał - wątpie. Więc jak często odświeżacie tapicerke welurową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 @Cuper dwa razy w roku w aucie które robi 7k rocznie. Nie ekstrakcja. Zapytaj jak często myje samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatron007 Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Kończy mi się ADBL SSW i pora zainwestować w coś nowego. Potrzebuję czegoś co będę mógł zaaplikować po myciu także na lakier (butelkowa zieleń) bez położonego wosku. Oczekuję łatwej aplikacji, hydrofobowości, trwałości no i żeby wnosił coś do wyglądu. Co możecie polecić jako następcę SSW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 27 Października 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 @flatron007 Turtle Wax Seal and Shine 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 @psemo zdecydowanie fajny produkt. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 27 Października 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 @Cuper srednio raz w roku sobie przelece. I za kazdym razem zdziwienie ze jednak sa brudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Czy ktoś korzystał z meguiars Hyper wash? Jakieś opinie i uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 @BialyGTImozesz coś powiedziec o tej powloce sonax cc one? @BiałyGTi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatron007 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 @flatron007 Turtle Wax Seal and ShineCzy to jest ten sam produkt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beemas Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Co sądzicie o pianownicy Kwazar Venus Super Foamer? Warto ją kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 28 Października 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 @flatron007 Tak, to jest dokładnie ten spraywax. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 @flatron007 Możesz też raz się "przemęczyć trochę" i wrzucić na auto ADBL Quick Wax, a potem podbijać go Turtlem. Na zimę jak znalazł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilson Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 3 godziny temu, Beemas napisał: Co sądzicie o pianownicy Kwazar Venus Super Foamer? Warto ją kupić? Mam ją od pół roku i zachwalam sobie. Mam o pojemności 2l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megatron555 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 6 godzin temu, Beemas napisał: Co sądzicie o pianownicy Kwazar Venus Super Foamer? Warto ją kupić? Bierz, użytkuje ją od jakiego czasu i nie mam się do czego przyczepić a bywam wymagający Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banano7 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 4 godziny temu, psemo napisał: @flatron007 Tak, to jest dokładnie ten spraywax. Czyli ten z napisami Seal n shine to tylko inna szata graficzna a zawartość została niezmieniona? 3 minuty temu, banano7 napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koball Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 7 godzin temu, Beemas napisał: Co sądzicie o pianownicy Kwazar Venus Super Foamer? Warto ją kupić? Moim zdaniem warto, 2l w zupełnosci wystarcza, na plus 3 koncówki spieniające i dostępność części zamiennych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4tdi Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Czy będzie jakaś zauważalna różnica pomiędzy tymi specyfikami do czyszczenia opon?1. ADBL Tire and Rubber Cleaner2. CleanTech Tire & Rubber Cleaner3. FX Protect Tire & Rubber Cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 7 minutes ago, mk4tdi said: Czy będzie jakaś zauważalna różnica pomiędzy tymi specyfikami do czyszczenia opon? 1. ADBL Tire and Rubber Cleaner 2. CleanTech Tire & Rubber Cleaner 3. FX Protect Tire & Rubber Cleaner Miałem Cleantecha i mnie nie porwał. Aktualnie używam SG Pure Black Tire Cleaner. A jak miałbym coś kupować to albo Carlab Tire and Rubber Cleaner albo Daniel Washington Rubber Cleaner ( @DZIADZIA go ostatnio testował i poleca, zerknij na jego kanał). 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 @mk4tdi CleanTech'a raczej bym odpuścił. Kończe bańke 5L i raczej już drugi raz nie kupie. Słabszy produkt nawet w koncentracie. Z tych trzech co podałeś, najmocniejszy ADBL, ale raczej również osobiście celowałbym w CarLab lub SG. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Miałem Cleantecha i mnie nie porwał. Aktualnie używam SG Pure Black Tire Cleaner. A jak miałbym coś kupować to albo Carlab Tire and Rubber Cleaner albo Daniel Washington Rubber Cleaner ( @DZIADZIA go ostatnio testował i poleca, zerknij na jego kanał).No właśnie ja też mam SG i nie szaleje za nim. Kiepsko jakoś się pieni. Od dłuższego czasu felgi i opony czyszcze P&S Brake Buster’em. Naprawdę fajny produkt.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4tdi Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Niestety w tym sklepie nie mam innego wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Czy Wartburg z 88 roku ma lakier akrylowy? Czy były w ogóle jakieś inne lakiery kiedyś poza akrylowymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel23584 Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Niestety w tym sklepie nie mam innego wyboru To kupuj ADBLa jak koledzy mówią że najmocniejszych z tej trójki.Moim zdaniem to nawet lepszy już taki CleanTech jak nie używać niczego. Ja znawcą jakimś tam nie jestem, ale poprzednich opon nie oczyszczałem takimi produktami tylko podczas mycia na końcu przemysłem gąbką z szamponem i tyle i to był błąd bo do dressingu przyklejały się nieczystości i z czasem było ich coraz więcej. Teraz używam CleanTecha i póki co jest ok, ale porównania do innych tego typu środków nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Miałem cleantecha - nie wiem w zasadzie, co mógłbym na jego temat powiedzieć, więc pewnie był słaby, skoro mi nie zapadł w pamięć. Potem kupiłem Excede - był całkiem spoko. Obecnie mam SG i ten jest definitywnie najlepszy.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 @mk4tdi siuwaks od RRC jeszcze zbiera pozytywne opinie. Osobiście używam SG, ale jak się skończy, to chyba dam szansę RRC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi