doogi_tom Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 7 godzin temu, yas napisał: @doogi_tom , menzerny są oleiste, wymyles paste i wyszlo , ze nic nie zrobiles, , cus mocniejszego zastosuj, pad microfibra+moocniejsza pasta ? Tak zrobie. Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Pytanie z innej beczki. Potrzebuje kupić kamerkę do samochodu do 300 zł. Jako że na rynku jest tego całe mnóstwo jestem zdezorientowany co wybrać. Wiadomo obraz musi być dobry, wieczorem też jakby dobrze nagrywała. Może ktoś miał podobny dylemat i rozwiązał jakoś sprawę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Pytanie z innej beczki. Potrzebuje kupić kamerkę do samochodu do 300 zł. Jako że na rynku jest tego całe mnóstwo jestem zdezorientowany co wybrać. Wiadomo obraz musi być dobry, wieczorem też jakby dobrze nagrywała. Może ktoś miał podobny dylemat i rozwiązał jakoś sprawę? xiaomi 70mai proUżytkuje od 3 lat ( w rodzinie również 3 osoby z nią jeżdżą) I śmiało polecam.Do 3 stówek idzie wyrwać nowke (popatrz olx) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 @Grzechu23 no właśnie widziałem ta co mówisz, pozatym 70mai a 400 i mivue c540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 @Marcin1992 również polecam 70mai pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 @Grzechu23 @peciu no dobra to namowiliscie i zamawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontiak Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Witam! Doradzicie mi czy jest cokolwiek (chemicznego) żeby zlikwidować drobne kropki farby na plastikach i lakierze. O dziwo jak zadzwoniłem do ASO to na ten temat się wypieli bo się nie da czy coś że plastiki ucierpią itp.... Samochód był zaparkowany w miejscu gdzie w godzinach popołudniowych przyjechała ekipa do malowania ogrodzenia a robili to z pistoletu i pech chciał że z pomocą wiatru lekko złapało moje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat06 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opryskiwacz o pojemności 1.5L, czy 2L? Który będzie praktyczniejszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zalezy do czego ja mam 1.5 l i starcza w zupelnosci czy to oprysk auta czy prespray 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Litr płynu, pół litra cisnienia i jest bajeczka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 @mat06 ja mam 2l i leje 1.5l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Jaką myjkę polecacie która pobiera mało wody? Tak aby można było ją zasilić mając ograniczone zasoby wodne w postaci zbiornika? Nie musi być akumulatorowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Godzinę temu, locarno napisał: Jaką myjkę polecacie która pobiera mało wody? Tak aby można było ją zasilić mając ograniczone zasoby wodne w postaci zbiornika? Nie musi być akumulatorowa. Karcher HDS 655 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Siema! Ktoś używa takiej dmuchawy do osuszania? Jakieś tipy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Mam prawie identyczną ale z firmy LUXtols i nie da rady tym osuszyć całe auto , bo za słabo dmucha ale koła osusza świetnie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 12 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 4 godziny temu, locarno napisał: Jaką myjkę polecacie która pobiera mało wody? Tak aby można było ją zasilić mając ograniczone zasoby wodne w postaci zbiornika? Nie musi być akumulatorowa. GARDENA AQUACLEAN 24/18V P4A Taka zajawka większego filmu Oczywiście nie jest to myjka w dosłownym znaczeniu tego słowa Bardziej bym to nazwał "akumulatorowy szlauch do spłukiwania" ale da się wymyć tym całe auto spokojnie z wiader Oczywiście auta nie ubłocone https://streamable.com/w0virt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat231 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Czy do docierania past warto inwestować w WORK STUFF Basic czy wystarczą waxpro no limit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 12 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 @mat231 starczy no limit tylko nie na kazdym lakierze dana MF sie spisze bo mozesz trafic na taki lakier ze bedzie ona rysowala go podczas docierania pasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 @Domel ile wody na opłukanie całego auta zejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 12 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 23 minuty temu, powerf napisał: @Domel ile wody na opłukanie całego auta zejdzie? Na spłukanie kurzu z auta wiadro 12l na spokojnie. Na porządne mycie jednego koła - ale takie porządne - z kilkoma opłukaniami - też jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 gtechniq t2, ktoś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 13 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 @analyzator ja mam uzywam i to moj top 1 moich dresingow jakich mam. Najbardziej mi pasuje wykonczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 @BiałyGTi jak z trwalością i trzymaniem looku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 13 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opona jest fajna czarna i matowa czyli taki efekt co lubi. Co do wytrzymalosci to nigdy nie sprawdzalem ile to siedzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teczix Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Do tej pory w rocznym aucie używałem do czyszczenia plastików wyłącznie SONAX BALSAM DO Pielęgnacji i teraz moje pytanie czy po roku użytkowania waro kupić GTECHNIQ I2 TRI-CLEAN do czyszczenia i GTECHNIQ C6 AB MATT DASH do zabezpieczenia? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi