Skocz do zawartości

Krótkie pytanie i krótka odpowiedź

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie z innej beczki. Potrzebuje kupić kamerkę do samochodu do 300 zł. Jako że na rynku jest tego całe mnóstwo jestem zdezorientowany co wybrać. Wiadomo obraz musi być dobry, wieczorem też jakby dobrze nagrywała. Może ktoś miał podobny dylemat i rozwiązał jakoś sprawę? 

Pytanie z innej beczki. Potrzebuje kupić kamerkę do samochodu do 300 zł. Jako że na rynku jest tego całe mnóstwo jestem zdezorientowany co wybrać. Wiadomo obraz musi być dobry, wieczorem też jakby dobrze nagrywała. Może ktoś miał podobny dylemat i rozwiązał jakoś sprawę? 
xiaomi 70mai pro

Użytkuje od 3 lat ( w rodzinie również 3 osoby z nią jeżdżą) I śmiało polecam.

Do 3 stówek idzie wyrwać nowke (popatrz olx)

Witam! 

Doradzicie mi czy jest cokolwiek (chemicznego) żeby zlikwidować drobne kropki farby na plastikach i lakierze. O dziwo jak zadzwoniłem do ASO to na ten temat się wypieli bo się nie da czy coś że plastiki ucierpią itp.... Samochód był zaparkowany w miejscu gdzie w godzinach popołudniowych przyjechała ekipa do malowania ogrodzenia a robili to z pistoletu i pech chciał że z pomocą wiatru lekko złapało moje auto

• Moderator
4 godziny temu, locarno napisał:

Jaką myjkę polecacie która pobiera mało wody? Tak aby można było ją zasilić mając ograniczone zasoby wodne w postaci zbiornika? Nie musi być akumulatorowa.

GARDENA AQUACLEAN 24/18V P4A

Taka zajawka większego filmu 😉 Oczywiście nie jest to myjka w dosłownym znaczeniu tego słowa 😉 Bardziej bym to nazwał "akumulatorowy szlauch do spłukiwania" ale da się wymyć tym całe auto spokojnie z wiader 🙂 Oczywiście auta nie ubłocone 😉

https://streamable.com/w0virt

• Moderator
23 minuty temu, powerf napisał:

@Domel ile wody na opłukanie całego auta zejdzie?

Na spłukanie kurzu z auta wiadro 12l na spokojnie.
Na porządne mycie jednego koła - ale takie porządne - z kilkoma opłukaniami - też jedno.

Do tej pory w rocznym aucie używałem do czyszczenia plastików wyłącznie SONAX BALSAM DO Pielęgnacji i teraz moje pytanie czy po roku użytkowania waro kupić GTECHNIQ I2 TRI-CLEAN do czyszczenia i GTECHNIQ C6 AB MATT DASH do zabezpieczenia?

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka