Chochlik437 Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Mam baniak 5 litrowy etanolu, alkoholu skażonego, czy mogę go zastosować w rozcieńczenia jak IPE do odtłuszczania lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Korzystał ktoś z usuwania rys metodą SSR ? Jeśli tak to czy rezultat faktycznie jest taki jak przedstawiają na filmikach bo aż trudno w to uwierzyć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 @zibi-M kolega miał na drzwiach BMW ryse na 15 cm. Po zrobieniu ledwo była widoczna. Także jak jest dobry fachowiec to warto spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olas Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Hej, pytanie tak jak w tytule czy iron remover może w jakiś sposób uszkodzić ppf albo ja odbarwić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Skończył mi się Tenzi Tapicerka właśnie. Ktoś porównywał może ten specyfik z innymi dostępnymi na rynku do bonnetowania? Nie wiem czy brać znowu Tenzi, który jest przystępny cenowo i działa czy może są skuteczniejsze alternatywy. Ma służyć głównie do przecierania foteli czy kanapy, bo przy 2 dzieciaków jest co robić. Mam też Excede Encapsulator Cleaner i sobie chwalę, ale to trochę inny produkt i do tego nie wiem czy rozrobiony koncentrat nie traci z czasem na właściwościach. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 36 minut temu, Notcon napisał: alternatywy. Mam tenzi, mam excede i mam ADBL Bonnet i w 99% korzystam z ADBL Bonnet. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 @Notcon też korzystam z ADBL i jestem bardzo zadowolony, czyszczę tym nawet alcantare 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Jakbyście mieli do wyboru - ogarnięcie auta wewnątrz czy zewnątrz to którą opcję byście wybrali :D? Mam teraz 2dni urlopu i chciałbym sobie coś podziałać jednak w 2dni nie ogarnę jednego i drugiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 @grechut bez przesady 2 dni starczą spokojnie na to i na to. Zoptymalizuj swój czas pracy, pooglądaj filmy jak robią to w studiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 1 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 @grechut wszystko zależy co chcesz zrobić ale jeżeli wnętrze masz tylko do ogarnięcia że odkurzyć i ewentualnie plastiki wyczyścić i wyprać tapicerkę to spokojnie jeden dzień wystarczy e drugi możesz ogarnąć z zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Co polecacie jako czernidło do dywaników? ADBL nie ma nic konkretnego do dywaników. Użycie pianki do opon z AL lub innych tego typu środków do opon powoduje straszną śliskość dywaników. Czy macie coś sprawdzonego? N o iteż żeby się nie kleiły dywaniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 @locarno elite detailer Gum shiner, Koch gummifix 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 IQD ładnie leży na dywanikach, ale na pewno dedykowany produkt zrobi lepszą robotę. Interior Magic również się sprawdził. Perla odradzam - ślizgawka.Wyryte w skale z S20 5G FE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 @Streatw środku muszę ogarnąć podsufitkę + skóry. Dramatu nie ma No ale tu się grzebnie, tam i pół dnia zleciało. A z zewnątrz to jakiś one step jak się uda, ewentualnie dwa etapy + powłoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 @MMCzysci zrób Perla 1:30-1:50. Przyciemni bez poślizgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelus Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Czy ktoś poleci jakiś budżetowy pad washer? Powiedzmy do 500 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 @marcelus chwile się wstrzymaj. Dozbieraj kup LC. Nawet 3000d. Moim zdaniem bez konkurencyjny. Kosztuje swoje, ale ja już odkładam mimo, że robie tylko swoje auta. Wiem wiem 1000zł za wiadro... Chory człowiek, ale robi to robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelus Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 @KUBA46 hmm tzn że wszystko inne nie spełnia swojej roli ? W takim razie zbierać a na przeczekanie warto chociaż iść w home made? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 1 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 @marcelus warto isc w home made. Na forum nawet jest taki tema. Sam jakis czas mialem zrobione wiadro i spisywalo sie swietnie. Po czasie kupilem LC 3000d. Mega oszczednosc padow i czasu na czyszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErykGarage Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Do tej pory korzystałem do prania tapicerki z zestawu od Chemspec (enz-all + formula 90).Jednak wszystko co dobre się kończy.Z okazji uzupełniania braków magazynowych zastanawiałem się nad przejściem na zestaw Excede Heavy Duty Extraction Cleaner(pre spray) + Chemspec Formula 90(ekstrakcja). Korzysta ktoś z takiego polaczenia ,lub jaki inny równie dobry lub lepszy duet wybrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Czy powłoka TAC Moonlight w jakimkolwiek stopniu chroni przed mikro-zarysowaniami mechanicznymi, czy to tylko bardziej trwały sealant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Czy powłoka TAC Moonlight w jakimkolwiek stopniu chroni przed mikro-zarysowaniami mechanicznymi, czy to tylko bardziej trwały sealant?Moooze przy lekkich ruskich powstałych podczas osuszania ale nie oczekiwał bym nie wiadomo czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Używal ktoś szaponu kwaśnego elite detailer apple mint w pianownicy? Na stronce pisze, że glównie do mycia na 2 wiadra no ale zastanawiam się nad opryskiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJZS.KAM Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 3 godziny temu, ErykGarage napisał: Do tej pory korzystałem do prania tapicerki z zestawu od Chemspec (enz-all + formula 90).Jednak wszystko co dobre się kończy.Z okazji uzupełniania braków magazynowych zastanawiałem się nad przejściem na zestaw Excede Heavy Duty Extraction Cleaner(pre spray) + Chemspec Formula 90(ekstrakcja). Korzysta ktoś z takiego polaczenia ,lub jaki inny równie dobry lub lepszy duet wybrać ? Global Enzym Pro98 Global Extraction Clean S880 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Siostra kupiła fotel gamingowy i ma taką skazę, jakby nadcięcie nożykiem, jak można to ogarnąć żeby dalej się nie rozwalało, bo fotela oddać nie da rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi