jolley Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 Witajcie Miał ktoś do czynienia z podobnym osadem? na feldze? Coś to ruszy? Sprzedający to handlarz, więc wiele informacji nie dostałem odnośnie tego, co to jest, a felga w dobrej cenie
peciu Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 @jolley na weekend usuwałem podobny osad zeszło bez problemu po użyciu CleanTech Clean Wheel 1
Arkadio_Gdansk Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 Czy ktoś próbował po aplikacji FX vision coat kłaść ech2o jako "top coat" po aplikacji auto musi wyjechać następnego dniaWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
D@ViD Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 3 minuty temu, Arkadio_Gdansk napisał: Czy ktoś próbował po aplikacji FX vision coat kłaść ech2o jako "top coat" po aplikacji auto musi wyjechać następnego dnia Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Ech2o raczej słaby pomysł jako TOP Coat - za słaby produkt Vision nie potrzebuje żadnego TOP COAT. Kładź i na drugi dzień spokojnie możesz wyjeżdżać
jolley Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 32 minuty temu, peciu napisał: @jolley na weekend usuwałem podobny osad zeszło bez problemu po użyciu CleanTech Clean Wheel czyli Excede UWC + ewentualnie deiron powinny dać radę. Dzięki !
Arkadio_Gdansk Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 @david2888 dzięki za szybką odpowiedź, właśnie wiem ze to słaby produkt pod kątem trwałości, chodziło mi tylko o chwilowe zabezpieczenie powłoki w celu pełnego utwardzenia
peciu Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 4 minuty temu, jolley napisał: czyli Excede UWC + ewentualnie deiron powinny dać radę. Dzięki ! u mnie taka kombinacja nie bardzo chciała to ruszyć
jolley Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 2 minuty temu, peciu napisał: u mnie taka kombinacja nie bardzo chciała to ruszyć nie zorientowałem się, że to kwas. Zatem będę musiał się zaopatrzyć @peciu atakowałeś koncentratem czy rozcieńczałeś?
peciu Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 @jolley z braku czasu poleciał koncentrat 1
asaledr Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 Mierzył ktoś kiedyś czas ile zajmuje Wam maszyną wypracowanie na dużym aucie cleanera typu Fireball albo Soft99?
mario448 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 Witam. Czy można aplikować powłokę Kisho si-901 w temperaturze ok 10-15 stopni? Nie mam promiennika a chciałbym położyć na nowe auto taka powłokę a na to oczywiście top 24. Dzięki za odpowiedź.
bonderez Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 Cześć. Jaka jest różnica pomiędzy NAT DA a NAT slash DA?
Notcon Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 Cześć. Jaka jest różnica pomiędzy NAT DA a NAT slash DA?Różnią sie kształtem. Slash rozszerza się w dół, więc podstawa jest wieksza od rzepa. Mx Nowicki pokazywali kiedyś wady i zalety obu typów.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 1 1
lalek12 Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Nada się to do przerobienia Axela 3000?
asaledr Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Ma ktoś może płyn do spryskiwaczy Letni i Zimowy od Orlena i jest w stanie zmierzyć ph jednego i drugiego?
Moderator Domel Opublikowano 8 Listopada 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2019 Testował ktoś RRC WSR GEL w łazience i kabinie prysznicowej ? Rusza kamień ?
b0l5 Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2019 Testował ktoś RRC WSR GEL w łazience i kabinie prysznicowej ? Rusza kamień ?@Domel dzisiaj mogę sprawdzić i dam znać, chociaż na szybach w aucie musiałem kilka razy nim robić żeby pojawiła się tafla wody. 1
xadamx Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2019 3 godziny temu, Domel napisał: Testował ktoś RRC WSR GEL w łazience i kabinie prysznicowej ? Rusza kamień ? Słabo. 1
Notcon Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2019 Testował ktoś RRC WSR GEL w łazience i kabinie prysznicowej ? Rusza kamień ?Ocet daje radę:) zapach szybko zniknieWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Rafał10 Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2019 Czy lakier toyoty o kodzie 209 LA20 jak każdy Japończyk jest miękkim lakierem?
b0l5 Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2019 @Domel potwierdzam słabo idzie, no a ocet wiadomo wszystko usunie. Tania chemia, tyle że w tym zapachu tu można się przydusić przy zamkniętej kabinie 1
Moderator Domel Opublikowano 8 Listopada 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2019 1 godzinę temu, b0l5 napisał: @Domel potwierdzam słabo idzie, no a ocet wiadomo wszystko usunie. Tania chemia, tyle że w tym zapachu tu można się przydusić przy zamkniętej kabinie No to poszukam na targu w zakątku "chemia z Niemiec"
peciu Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 17 godzin temu, Domel napisał: Testował ktoś RRC WSR GEL w łazience i kabinie prysznicowej ? Rusza kamień ? Dziś sprawdziłem na szybko jak sobie radzi i u mnie dawał radę 1
#kris Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 U mnie sprawdza się Lidlowy produkt, plus przetarcie gąbką i jest git.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi