Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szukam jakiegoś fajnego pedzelka do wnętrza, ale nie ma być zbyt miękki, ma byc taki zeby dobrze ruszył syf Co polecacie?
Work Stuff Black

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

• Okay 2
Opublikowano

Plastiki i lakier pod maską mogę umyć APC? Na lakier mogę nałożyć SSW, a plastiki obleciec Interior Wow? 

Opublikowano
5 minut temu, Kuba95 napisał:

Plastiki i lakier pod maską mogę umyć APC? Na lakier mogę nałożyć SSW, a plastiki obleciec Interior Wow? 

No a dlaczego nie? Przecież nikt Ci nie broni 😛

Opublikowano

@damiano2007 dzięki. Widziałem, że ludzie stosują pianę i mycie woda. Ja tego się obowiam dlatego chcę przemyc APC. Interior Wow da radę pod maską? Długo może wytrzymać? 

Opublikowano
4 minuty temu, Kuba95 napisał:

@damiano2007 dzięki. Widziałem, że ludzie stosują pianę i mycie woda. Ja tego się obowiam dlatego chcę przemyc APC. Interior Wow da radę pod maską? Długo może wytrzymać? 

Interior wow to dressing do wnętrza - jak sama nazwa wskazuje. Na plastiki pod są inne specyfiki strikte do tego przeznaczone. Wowa położyć możesz, a sam ocenisz jak długo się to utrzyma. Przy okazji zdobędziesz tą wiedzę. 

Opublikowano

Ktoś zna się na folii ściemniającej do szyb ? Na dniach mam przyciemnianie, i chciałbym taką folie niebieską, jak na zdjęciu, lecz żadnego No-Name itd. 

Ktoś zna jakieś modele w tym kolorze, bo przeszukałem 3m i nic nie widzę.

IMG-1577.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi o dział testy i tematy w nim, to lepiej gdy temat jest aktualizowany przez tego co prowadzi testy tylko i wyłącznie w pierwszym jego poście, czy wolicie gdy kolejna aktualizacja jest nowym postem w temacie? Jak jest dla was bardziej przejrzyście? 😉 Mam na myśli np długotrwałe testy wosków. 🙂 

Opublikowano

Ktoś pytał wcześniej o koszt regeneracji skorzanego fotela. Ponawiam i dołączam się do pytania, o ile to robi różnicę to u mnie jest jasna skóra vovlo i też trzeba szpachlować. 

Opublikowano

Czy trzymanie wszystkich kosmetyków w temperaturze 2-6 stopni wpłynie na nie bardzo źle? Otwierałem qd1 i zaczynał się rozwarstwiać. Chociaż na etykiecie jest napisane tylko nie przemrazac. Przenieść je do temperatury około 25 stopni czy zostawić? 

Opublikowano

Po dłuższej nie obecności na forum powracam 😄

Pytanie do tych, którzy lepiej się znają na skórach. Mógłby mi ktos napisać, które elementy siedzeń w MB w212 są ze skóry, a które są z eko? Czy może okres oszczędności na samochodach nie sięgnął tej generacji MB?

Opublikowano

@KUBA46  fotele boczki podłokietnik i ewentualnie deska rozdzielcza jak to jakaś doposażona wersja 😄 proszę się pochwalić Mieczysławem 😛

Opublikowano

Wygląda na to, że słabo spłukałem Wet Protectora od SG i na całym aucie są zacieki (lakier, szyby). Przetarcie mikrofibrą nic nie daje. Jak tego się pozbyć? Deszczowa pogoda też nie dała rady..

Opublikowano
3 minuty temu, kaka17ab napisał:

Wygląda na to, że słabo spłukałem Wet Protectora od SG i na całym aucie są zacieki (lakier, szyby). Przetarcie mikrofibrą nic nie daje. Jak tego się pozbyć? Deszczowa pogoda też nie dała rady..

Zawsze lecisz z metodami od najlżejszej do najmocniejszej

1. QD - spróbować można, ale wątpię

2. Cleaner najlepiej ścierny typu Dodo Juice

3. Polerka jeżeli powyższe nie pomogły

Opublikowano
13 godzin temu, 397 napisał:

@KUBA46  fotele boczki podłokietnik i ewentualnie deska rozdzielcza jak to jakaś doposażona wersja 😄 proszę się pochwalić Mieczysławem 😛

No to miłe zaskoczenie jak wszystko jest w naturalnej skórze 😄

Hmm będzie troche więcej czasu to może wpadnie jakaś relacja.

E350 w niewdzięcznym detailingowo kolorze-srebrny, ale za to wdzięczny zimową porą 😅

Opublikowano
12 godzin temu, ghost napisał:

Zawsze lecisz z metodami od najlżejszej do najmocniejszej

1. QD - spróbować można, ale wątpię

2. Cleaner najlepiej ścierny typu Dodo Juice

3. Polerka jeżeli powyższe nie pomogły

qd pomogło 🙂