Fitte Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 Szukam jakiegoś fajnego pedzelka do wnętrza, ale nie ma być zbyt miękki, ma byc taki zeby dobrze ruszył syf Co polecacie? Work Stuff Black Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka 2
lodowa Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 @Maciej WTN shiny garage .. bardzo delikatny i nie wypada z niego włosie
PiterG Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 @Maciej WTN Albino... Nie tylko do wnętrza. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 1
rudi0018 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 @Domel jasne, już sporo zaoszczędziłem dzięki smart ale kupienie pasków za 40 zł starczyło by chyba nawet dla moich wnuków
Marcin Gugu33 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 Siemka, kto pomoże z Vin'em Audi?WAUSF78K69N05097101.01.2009 28.11.2017Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Kuba95 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 Plastiki i lakier pod maską mogę umyć APC? Na lakier mogę nałożyć SSW, a plastiki obleciec Interior Wow?
damiano2007 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 5 minut temu, Kuba95 napisał: Plastiki i lakier pod maską mogę umyć APC? Na lakier mogę nałożyć SSW, a plastiki obleciec Interior Wow? No a dlaczego nie? Przecież nikt Ci nie broni
Kuba95 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 @damiano2007 dzięki. Widziałem, że ludzie stosują pianę i mycie woda. Ja tego się obowiam dlatego chcę przemyc APC. Interior Wow da radę pod maską? Długo może wytrzymać?
damiano2007 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 4 minuty temu, Kuba95 napisał: @damiano2007 dzięki. Widziałem, że ludzie stosują pianę i mycie woda. Ja tego się obowiam dlatego chcę przemyc APC. Interior Wow da radę pod maską? Długo może wytrzymać? Interior wow to dressing do wnętrza - jak sama nazwa wskazuje. Na plastiki pod są inne specyfiki strikte do tego przeznaczone. Wowa położyć możesz, a sam ocenisz jak długo się to utrzyma. Przy okazji zdobędziesz tą wiedzę.
Dante05 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 Ile byście wzięli za zabezpieczenie ceramiką plus ewentualne spolerowanie boxa dachowego w czarnym połysku od znajomego?
Alfa47 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 Ktoś zna się na folii ściemniającej do szyb ? Na dniach mam przyciemnianie, i chciałbym taką folie niebieską, jak na zdjęciu, lecz żadnego No-Name itd. Ktoś zna jakieś modele w tym kolorze, bo przeszukałem 3m i nic nie widzę.
Tomas-sg Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 @Alfa47 Llumar. Ale teraz kodu Co nie jestem w stanie podac 1
rudi0018 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Jeśli chodzi o dział testy i tematy w nim, to lepiej gdy temat jest aktualizowany przez tego co prowadzi testy tylko i wyłącznie w pierwszym jego poście, czy wolicie gdy kolejna aktualizacja jest nowym postem w temacie? Jak jest dla was bardziej przejrzyście? Mam na myśli np długotrwałe testy wosków.
Lukaso Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Ktoś pytał wcześniej o koszt regeneracji skorzanego fotela. Ponawiam i dołączam się do pytania, o ile to robi różnicę to u mnie jest jasna skóra vovlo i też trzeba szpachlować.
looki12 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Panowie ktoś poleci jakiś sklep z kosmetykami w Szczecinie? Będę przejazdem i mam kilka rzeczy do kupienia.
Gąbek1 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Czy trzymanie wszystkich kosmetyków w temperaturze 2-6 stopni wpłynie na nie bardzo źle? Otwierałem qd1 i zaczynał się rozwarstwiać. Chociaż na etykiecie jest napisane tylko nie przemrazac. Przenieść je do temperatury około 25 stopni czy zostawić?
lodowa Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 najlepiej wstrząsnąć . ja jesienią zabieram chemie w kartonie do domu i umieszczam na strychu .
KUBA46 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Po dłuższej nie obecności na forum powracam Pytanie do tych, którzy lepiej się znają na skórach. Mógłby mi ktos napisać, które elementy siedzeń w MB w212 są ze skóry, a które są z eko? Czy może okres oszczędności na samochodach nie sięgnął tej generacji MB?
397 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 @KUBA46 fotele boczki podłokietnik i ewentualnie deska rozdzielcza jak to jakaś doposażona wersja proszę się pochwalić Mieczysławem
T2Maciek Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Jaki preparat do dekontaminacji. Dokładnie usuwanie cząsteczek metalicznych z lakieru ?
Adaszek96 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Jaki preparat do dekontaminacji. Dokładnie usuwanie cząsteczek metalicznych z lakieru ? Deironizer np. SG D-Tox itp.
kaka17ab Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Wygląda na to, że słabo spłukałem Wet Protectora od SG i na całym aucie są zacieki (lakier, szyby). Przetarcie mikrofibrą nic nie daje. Jak tego się pozbyć? Deszczowa pogoda też nie dała rady..
ghost Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 3 minuty temu, kaka17ab napisał: Wygląda na to, że słabo spłukałem Wet Protectora od SG i na całym aucie są zacieki (lakier, szyby). Przetarcie mikrofibrą nic nie daje. Jak tego się pozbyć? Deszczowa pogoda też nie dała rady.. Zawsze lecisz z metodami od najlżejszej do najmocniejszej 1. QD - spróbować można, ale wątpię 2. Cleaner najlepiej ścierny typu Dodo Juice 3. Polerka jeżeli powyższe nie pomogły
KUBA46 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 13 godzin temu, 397 napisał: @KUBA46 fotele boczki podłokietnik i ewentualnie deska rozdzielcza jak to jakaś doposażona wersja proszę się pochwalić Mieczysławem No to miłe zaskoczenie jak wszystko jest w naturalnej skórze Hmm będzie troche więcej czasu to może wpadnie jakaś relacja. E350 w niewdzięcznym detailingowo kolorze-srebrny, ale za to wdzięczny zimową porą
kaka17ab Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 12 godzin temu, ghost napisał: Zawsze lecisz z metodami od najlżejszej do najmocniejszej 1. QD - spróbować można, ale wątpię 2. Cleaner najlepiej ścierny typu Dodo Juice 3. Polerka jeżeli powyższe nie pomogły qd pomogło
Rekomendowane odpowiedzi