peterg6 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Zależy czy uznasz że są już ubrudzone. Na ogół myślę że nie zdążysz tak zabrudzić że potrzebne będzie APC. Ja APC czyszczę tylko na wiosnę i jesień Wysłane z mojego Cool1 dual
Zielony Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Nowa pianownica Venus Kwazar czy używka Glorii?
KHOT Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Nowa pianownica Venus Kwazar czy używka Glorii? Nowy Axel.
Lex450 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Też się przyłączam do rekomendacji Axelka
krycha32 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Szukam myjki ciśnieniowej najlepiej jakiejś budżetowej która nie potrzebuje podpięcia pod stałą wodę tylko będzie mogła pobrać ze zbiornika , istnieje coś takiego ? Ktoś się orientuje może ?
hardy_pol Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 [ref=#ff3366]krycha32[/ref], Karcher K5 chociażby (co prawda niezbyt budżetowa ale działa w ten sposób), czy te mniejsze dają rade to ciężko powiedzieć. Mój black&decker pw1300 nie daje rady. Jak masz w okolicy Castoramę albo Julę to często mają wystawione właśnie takie myjki do pokazu i pobierają wodę ze zbiornika. PS. Jeszcze opcja żeby myjkę podłączyć do pompy zanurzeniowej i ją wrzucić w beczkę - wtedy nawet te słabsze myjki pociągną
kandy Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 [ref]tomekc001[/ref], no nie było utwardzacza
Alfa47 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Co polecacie na wypołowiałe plastiki zewnętrzne ? słyszałem o paście do butów i zastaniawiam się troche nad tym czy po 1-wszym myciu nie zejdzie..
powalla Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 699089 Karcher K5 chociażby Już K3 to robi , ale na sklepie mamy teraz podłączoną K7 (promo 1499zł) która czerpie sobie wodę z pojemnika pokazowego. 699089 Jeszcze opcja żeby myjkę podłączyć do pompy zanurzeniowej i ją wrzucić w beczkę Tylko co się dzieje z pompą jak puszczasz przycisk pistoletu , a pompa dalej pompuje wodę ... hydrofor raczej by się przydał (oglądnijcie proszę jak Domel to sobie wykombinował ) .
Lotek900 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Witam, mam kilka pytań. Pacjent Kia Sportage 2014, szukam dobrego środka na plastiki zewnętrzne, aby nabrały czerni.Pytanie nr 2 jaka pasta do polerowania lamp przednich? Mam PB SSR 1i2? Mogę próbować nimi czy nie bardzo?
TfB Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Witam, mam kilka pytań. Pacjent Kia Sportage 2014, szukam dobrego środka na plastiki zewnętrzne, aby nabrały czerni.Pytanie nr 2 jaka pasta do polerowania lamp przednich? Mam PB SSR 1i2? Mogę próbować nimi czy nie bardzo? Do pytania numer dwa polecam przeczytac wiekszosc watku o polerowaniu lamp zanim je dotknieszy czymkolwiek, abys pozniej sie nie zdziwil po kilku miesiacach ze jest jeszcze gorzej niz bylo:-) samochod masz praktycznie nowy I jaki jest stan tych lamp, ze po 3 latach juz chcesz je polerowac? Przebieg?:-)
tomekc001 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 [ref]tomekc001[/ref], no nie było utwardzacza Proponuję wpaść do mieszalni i kupić klar 2k najlepiej na jak najszybszym utwardzaczu. Z racji tego, że potrzebujesz niewielkie ilości, to najlepiej jak by mieli jakiś rozlewany bo zazwyczaj minimum w opakowaniu to 1L+utwardzacz. Musisz się jeszcze spytać o proporcje mieszania. Zazwyczaj jest to 2:1 objętościowo, ale bywają też produkty 3:1 itd.
KHOT Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 Co polecacie na wypołowiałe plastiki zewnętrzne ? słyszałem o paście do butów i zastaniawiam się troche nad tym czy po 1-wszym myciu nie zejdzie.. Jak idzie je zdemontować to Boll strukturalny. Do dzisiaj sobie w brodę pluję że się dwa lata pie... ze smarowaniem podszybia różnymi dressingami zanim prysnąłem je strukturalnym.
hardy_pol Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 699120 puszczasz przycisk pistoletu ja miałem kiedyś taką pompę co stawała jak miała opór także problemu nie było Opcja jeszcze żeby zrobić zbiornik z wodą i w dnie mieć kranik z wyjściem na wąż, a zbiornik postawić wyżej niż myjka.
matkow144 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 Czy po glince użyć cleanera przed woskiem? Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
powalla Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 Czytales cos o kosmetyce? Ogladales jakas fotorelacje u nas na forum? Nie sadze ...
camus Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 krycha32 Ja mam Nilfiska C 120 i musze przyznać jak na takie koszty zakupu to spokojnie daje radę. Chyba że szukasz czegoś lepszego. Daj znać co kupiłeś.
Mike87 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 Panowie i Panie... coś dobrego do mycia felg z efektem krwi, bo z Monster Wheel Cleaner od Shiny Garage, średnio byłem zadowolony
krycha32 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 camus ,szukam myjki która będzie pobierać wodę z jakiegoś zbiornika ,ponieważ w garażu nie mam wody bieżącej rozumiem że ten Twój Nilfisk ma taką możliwość ?
Gesiu_15 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 Panowie i Panie... coś dobrego do mycia felg z efektem krwi, bo z Monster Wheel Cleaner od Shiny Garage, średnio byłem zadowolony Tuga Chemie
Mike87 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 Panowie i Panie... coś dobrego do mycia felg z efektem krwi, bo z Monster Wheel Cleaner od Shiny Garage, średnio byłem zadowolony Tuga Chemie Widzę rożne kolory do wyboru, to ma znaczenie czy tylko bajer
rafalk Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 Zielona jest bezpieczna, ma neutralne ph i ona krwawi, a czerwona to bodajże kwas i nie krwawi. jeśli źle piszę to niech mnie ktoś poprawi
Gesiu_15 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 [ref]rafalk[/ref], zgadza się czerwona Tuga to kwas, Zielona bezpieczna do mycia felg
Lotek900 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 Do pytania numer dwa polecam przeczytac wiekszosc watku o polerowaniu lamp zanim je dotknieszy czymkolwiek, abys pozniej sie nie zdziwil po kilku miesiacach ze jest jeszcze gorzej niz bylo:-) samochod masz praktycznie nowy I jaki jest stan tych lamp, ze po 3 latach juz chcesz je polerowac? Przebieg?:-) Kia to auto tesciow i nie bedzie w niej zadnej ingerencji w lampy czy tez lakier. Do kia potrzebuje tylko dobrego srodka do plastikow zewnetrznych.
Rekomendowane odpowiedzi