powalla Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 O to chodzi? https://market-lakierniczy.pl/pl/p/Przekladka-dystansowa-17H-NAT-150-mm/542 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 No pany z fg 400 to całe czyszczenie trwa nie więcej niż 5 minut :D, a zabezpieczeń szkoda na szyby pod prysznicem wszystko szybko spływa Godzinę temu, alexander.p napisał: AG? a rain X da radę, bo właśnie mam zamówiony hardcore to powłoka, i powinna się sprawdzić o dżizuss o tym też myślałem i mam zamówione z alli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 24 minuty temu, powalla napisał: O to chodzi? https://market-lakierniczy.pl/pl/p/Przekladka-dystansowa-17H-NAT-150-mm/542 To jest przekładka do szlifierki oscylacyjnej - takie są u MX Nowicki. @BialyGTI znalazł już taką, jakiej szukałem: http://www.sait.pl/flexi_gabka_przekladka_rzep_Ø_125mm_12mm,1321,3803.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek88 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 3 godziny temu, Eidos71 napisał: To jest przekładka do szlifierki oscylacyjnej - takie są u MX Nowicki. @BialyGTI znalazł już taką, jakiej szukałem: http://www.sait.pl/flexi_gabka_przekladka_rzep_Ø_125mm_12mm,1321,3803.html Przecież to to samo, tylko bez dziurek. Dziurki na zwyklym talerzu bez odsysu w niczym nie przeszkadzają, nawet mogą minimalnie temperaturę obniżać na padzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 @Kostek88 - pamiętam, że MX Nowicki prezentował przekładkę bez żadnych otworów. Na pewno masz rację, jeśli chodzi o wentylację przekładki i częściowo pada, dzięki otworom w przekładce - ale otwory to mniejsza powierzchnia "montażowa" rzepa/materiału i przez to mniejsza trwałość/skuteczność w połączeniu przekładki z powierzchnią talerza i pada. Wolę zminimalizować ryzyko "odfrunięcia" pada, lub pada z przekładką z talerza podczas pracy. W każdym bądź razie @BialyGTI pomógł mi i znalazł dokładnie to, czego szukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 @alexander.p, bez darcia czymś ściernym to nie ma sensu się męczyć. Jakikolwiek preparat do polerowania szyb (np. Sonax, CGP) też się spisze, ale szkło to szkło i nawet tnącą pastą gnoju nie narobisz, a zejdzie. RainX jak najbardziej - moja matka nie umiała się nachwalić, jak w zeszłym roku jej zrobiłem RainXa na kabinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwi Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Czy w przypadku braku Grit guarda, płukanie rękawicy pod bieżącą wodą dałoby radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Panowie jaki deironizer w bance 5l? Ma być niska cena i bardzo skuteczny. U jednego z partnerów jest na wyprzedaży good stuff shark iron w 5l bance ale nie wiem jak z dzialaniem. Albo poleccie cos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 @grabek246, Roton Był znowu w promocji na emag.pl, pewnie dalej jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 @michalwi ja płukam w zwykłym wiadrze, i jak to robisz uważnie, po lustrze wody, to nie ma żadnego syfu na rękawicy i w wiadrze z szamponem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 @Michał126skuteczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 @grabek246, jako deironizer, a nie zajzajer do mega ciężkich przypadków - jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Super, pozostaje zakupić😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 @Michał126 103zl to promocja ? @grabek246 w motochemi w Krakowie masz 5l rotona za 68 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 @397 masz jakis link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 @grabek246 prosze https://www.motochemia.pl/advanced_search_result.php?is_ie=0&is_click=1&keywords=P%B3yn%20do%20Czyszczenia%20Felg%20i%20Ko%B3pak%F3w%20K2%20Roton%20Wheel%20Cleaner%205L%20*%20G165 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 @397 super dzieki😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 7 minut temu, 397 napisał: @Michał126 103zl to promocja ? @grabek246 w motochemi w Krakowie masz 5l rotona za 68 zł Powiedziałem, że był i nie sprawdziłem, czy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Kupiłem Fiata Linea 07r, myłem deskę samochodu apc w stężeniu takim jak zawsze w fordzie czy Renault. Deska podczas mycia dosłownie kleiła się pod ręką a mf była czarna jakby schodził jakiś lakier, czy plastik z deski na podszybiu. Potem poszedł Nielsen na to.Raczej nie była tak brudna tylko taki materiał? Można to jakoś zabezpieczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOBACK Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 W fiatach tak już niestety jest, że schodzi "nibyplastik" z deski, z pokręteł itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 A można to jakoś czymś zabezpieczyć aby nie było takie klejące? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 6 godzin temu, michalwi napisał: Czy w przypadku braku Grit guarda, płukanie rękawicy pod bieżącą wodą dałoby radę? Ja tak kiedyś zawsze robiłem i żadnych dodatkowych swirli nie dopatrzylem się,dziś używam Grita bardziej dla zasady 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Witam. Czyściłam kanapę i widocznie użyłem zbyt twardej szczotki bo materiał się zmechacil, pozaciagal. Jak można to usunąć? . Tak wyglądało przed: Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Golarką do ubrań usuniesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek88 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 16 godzin temu, Eidos71 napisał: @Kostek88 - pamiętam, że MX Nowicki prezentował przekładkę bez żadnych otworów. Na pewno masz rację, jeśli chodzi o wentylację przekładki i częściowo pada, dzięki otworom w przekładce - ale otwory to mniejsza powierzchnia "montażowa" rzepa/materiału i przez to mniejsza trwałość/skuteczność w połączeniu przekładki z powierzchnią talerza i pada. Wolę zminimalizować ryzyko "odfrunięcia" pada, lub pada z przekładką z talerza podczas pracy. W każdym bądź razie @BialyGTI pomógł mi i znalazł dokładnie to, czego szukałem Hmm takie z dziurami pod szlifierki z odsysem, które kręcą się kilka razy szybciej niż polerki, nie trzymają pada gorzej. Więc z pewnością ryzyko odfrunięcia przy kilka razy mniejszej prędkości jest bardzo duże przez dziurki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi