rapmen93 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Zna ktoś jakieś sklepy gdzie mogę kupić jakieś fajne koszulki od producentów kosmetyków, np Shiny Garage, ADBL itd itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Szczerze mówiąc nie spotkałem nigdzie. Zazwyczaj jest akcja że dodają jakiś gadżet od określonej kwoty itp. Póki co załapałem się na koszulkę adblową jakiś czas temu no i ostatnio kubek, smyczka i zapach od detailers magic. Koszulkę chętnie bym nawet kupił ale nie widziałem nigdzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 @Fredi88 kurcze szkoda... Pytam, bo muszę sobie wybrać jakiś prezent na święta , a że z kosmetyków chyba już wszystko mam to fajnie byłoby mieć jakiś gadżet. Mam kubki Detailers Magic i taki duży od MX Nowicki na Detailing Day. Smycz też już jedna mam a koszulka byłaby fajną sprawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 @BiałyGTi polytop i koch chemie to te same produkty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 30 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 3 godziny temu, rapmen93 napisał: Zna ktoś jakieś sklepy gdzie mogę kupić jakieś fajne koszulki od producentów kosmetyków, np Shiny Garage, ADBL itd itp ostatnio była promocja na czapeczki SG po zakupie na minimum 100 pln. 2 godziny temu, rapmen93 napisał: Mam kubki Detailers Magic i taki duży od MX Nowicki na Detailing Day. Smycz też już jedna mam a koszulka byłaby fajną sprawą pochwal sie tutaj jak już coś zdobędziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 @Domel czasem nie trzeba było wydać 250 zł, żeby otrzymać czapeczke ? Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 @SylPio masz rację 250 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emig Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyzu6491 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Czy menzerna 3800 ewentualnie 2500 na kuli polerskiej o średniej twardości zdjemę RIM'a z felg od Gyeon'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emig Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 3800 na pewno nie. 2500 musisz sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camus Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Co lepiej wyczyści plamy z oleju silnikowego, zmieszanego z błotem: Tersus SR203 czy Chemspec Paint Oil and Grease Remover (P.O.G.)? ewentualine coś innego co polecacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Ktoś coś poleci do silnika diesla na czyszczenie wtryskiwaczy ? Bo po odpaleniu strasznie dymi tak na niebiesko + Słaby rozruch jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emig Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 liqui moly ma takie środki do baku lub bezpośrednio zamiast paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk13 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Hej hej, wczoraj odebrałem z lakierowania części i mam pytanie czym najlepiej to wypolerować żeby nabrało ładnego połysku ? Części były lakierowane proszkowo. Domyślam się, że jakąś pastą finiszową tylko problem mam z padami bo tego nie ogarniam co wybrać ( jedynce co to z rupesa widziałem gdzieś tabelkę do jakiej pasty jaki ich pad). Chyba, że nie idzie ładnie wyciągnąć malowania proszkowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 36 minut temu, eryk13 napisał: Hej hej, wczoraj odebrałem z lakierowania części co to za części dokłądnie ? Panele, błotniki ? Trzeba odczekać około 2 tygodnie po malowaniu żeby lakier się utwardził i dopiero w tedy poleruj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk13 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 @Domel już sprostowanie, są to części z motoru dokładnie wszystko co było jest na nowo polakierowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 no to wstrzymaj sie 2 tyg z polerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk13 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 @Domel oki myślałem, że może gdy potem to wypalane jest to będzie w miarę stabilne, ale w sumie i tak mnie tutaj czas nie zbawi teraz To najwyżej za dwa tygodnie będę truł o pasty i pady, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 2 godziny temu, eryk13 napisał: @Domel oki myślałem, że może gdy potem to wypalane jest to będzie w miarę stabilne, ale w sumie i tak mnie tutaj czas nie zbawi teraz To najwyżej za dwa tygodnie będę truł o pasty i pady, dzięki Możesz to od razu polerować, ale na proszku mieszanym na połysk raczej nic więcej nie osiągniesz pod względem połysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk13 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 @Bruuuum potem jeszcze wstawię zdjęcie jak to wygląda, to może wtedy się wyjaśni czy coś z tego jeszcze można wyciągnąć czy już tak będzie i się nic z tym nie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hentop Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Witam. Mam komplet dosyć zapuszczonych felg i na jednej z nich zewnętrzna powłoka została naruszona i farba zaczęła schodzić całymi płatami. Da radę coś z tym zrobić np. wygładzić powierzchnię papierem ściernym, potem podkład, lakier bazowy i bezbarwny? https://imgur.com/a/nj0sAm https://imgur.com/a/407eYm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 @hentop, dokładnie w taki sposób trzeba byłoby zadziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Ja bym je po prostu wyszkiełkował... masz pewność że są zrobione jak należy. Potem od nowa pomalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Panowie jak ma się pasta D300 np. do past kocha? Mocniajsza niż cutingowa, finishowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hentop Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 No to będzie trochę zabawy. Teraz pytanie czy jest szansa na powodzenie przy malowaniu miejscowym czy od razu powinienem robić całą felgę? Piaskowanie itp. byłoby z pewnością najlepsze. Muszę się zorientować jaki byłby koszt w mojej okolicy, ale pewnie nie więcej jak 50 zł za 16" alufelgę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi