Moderator psemo Opublikowano 8 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 @Hawk Śruby od kół przydałoby się wymienić. Tarcze tez „trochę” zardzewiałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 2 minutes ago, psemo said: @Hawk Śruby od kół przydałoby się wymienić. Tarcze tez „trochę” zardzewiałe. Tarcze są si. To od deirona zapewne, ale sruby faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 @psemo @mefONE Tarcze takie od wampirka ale śruby rzeczywiście prezentują się już średnio. Muszę pomyśleć nad nowym kompletem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Plany były wielkie, ale koronawirus (nie mój) pokrzyżował plany. Amortyzatory nie wymienione ale za to czas spędzony z rodziną. Zobaczymy - jakie będą wyniki testu - da to zielone lub czerwone światło na wymianę (robie to u kolegi). W sobote: Umyta złota i czarna, na to ADBL Ceramic QD. Super pachnie, pachnie nawet dziś (30h później) w garażu. Albo z lakieru, albo z fibr - mimo że wyprane. Aplikacja - gorsza niż gold water. Dociera się jak wodę, która się 'maże'. WOW? Podobny lub gorszy od Gold Water. Ale zużyje, nie wyleje. PS: Wiem że przed domem jeszcze wiele do zrobienia, ale dopiero miesiąc temu się wprowadziłem. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 38 minut temu, lukasz_byd napisał: Wiem że przed domem jeszcze wiele do zrobienia Pewnie i tak wszyscy którzy nie mają garażu patrzą tylko z utęsknieniem na tę "otwartą bramę" , a reszta patrzy jakie masz dekielki w alumach na tych bumach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 @Hawk kocham te felgi w czarnej wdowie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Wczoraj umyłem żonie auto Plus aplikacja Glaco Mirror Coat Zero 07.11.2020, licznik Dziś cytryna dostała powłokę na lustra, 08.11.2020, licznik A tutaj zdjęcie z wysychania/odparowywania powłoki @CarlosBlackpowłoka wylądowała na lusterkach. Cytryna z FAPem, więc zobaczymy jaki wpływ na powłokę będzie miało grzanie lusterek. Citroen garażowany, Volvo pod chmurką. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Co dziś zrobiłem... Może co zrobiłem w przeciągu ostatnich dwóch tygodni. Przesiadłem sie z Nissana do Boeinga Insignii, wymieniłem tam olej w skrzynii, buty zmieniłem na zimowe a potem umyłem na dwa wiadra i położyłem moją ulubioną Yoge. Na zimę go zabezpieczę Szafirkiem od HoW. Focia na pożegnanie (na szczęście kupił ją mój przyjaciel: A to już Insignia 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 jaki rocznik i przebieg isi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 40 minut temu, piotrek305 napisał: jaki rocznik i przebieg isi ? 2016 rok, 86kkm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 ale mały nalot.. WOW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 @peciuco to za powłoka na lusterka? masz już jakieś spostrzeżenia dot działania? Chyba tak nie zostało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 @krzygaj powłoka SOFT99 Glaco Mirror Coat Zero. Ta linia ładnie schodziła w dół lusterka, teraz nic nie ma. Jedynie co udało się zaobserwować to po nocy pod chmurką czyste lusterka, wszystkie szyby zaparowane. Czekam na deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 @peciuprośba o jakieś updejty w miarę szybko, bo pogoda akuratna na aplikację i jestem żywo zainteresowany. Czy przygotowywałeś szkło dodatkowo - glass cleaner itd...? Edyta: przeczytałem wątek na forum i ciśnienie zeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Nie znoszę jesieni... Niedzielne mycie i odkurzanie, plany były bardziej ambitne, ale rzeczywistość je szybko zweryfikowała. Przy okazji przykra niespodzianka - musiałem w zeszłym tygodniu wjechać w jakiś syf, bo całe auto od samego dołu do połowy drzwi uwalone smołą... Nie miałem serca roznosić tego fibrą po aucie, więc wleciał Prickbort: Wiem, że u mnie ciągle ten sam proces i nawet zdjęcia podobne, ale tym razem nowy produkt do zabezpieczenia - Chemotion QD. Na fotkach nic nie widać, bo pochmurno było, ale szklistość i śliskość lakieru bardzo satysfakcjonująca, do tego przyjemny, świeży zapach i minimalny wkład w aplikację. Gorąco polecam. @Domel płacze, widząc stan MK1 w tle I to byłoby na tyle. Prawdopodobnie do nałożenia Fusso nic ciekawego teraz się nie wydarzy. Jeszcze raz przepraszam za monotonne fotki P.S. Ten większy z tyłu też będzie umyty, bo już wstyd, tak się zakleił w ciągu tygodnia. P.S.2 Tych liści jutro już nie będzie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 A ja dziś ściągnąłem zdychające interior WOW i położyłem K2 Pro Satina. Fajnie przyciemnia, ciekawe jak z trwałością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Idzie zima i w weekend plan na szybki cleaner i wosk. Spakowałem więc carmaxa, dtoxa, pricka, szampon do stripa i APC w butelce. Wpadam na myjkę, otwieram bagażnik i ... Zapomniałem wiader W dniu 9.11.2020 o 20:47, piotrek305 napisał: ale mały nalot.. WOW. To usiądź focus 09.2017 29000km, Lexus chyba 04.2019 6900km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelRDM Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Moja flota juz gotowa na zimę oba w Cover od @cleantechco 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 akcja szyby czyli Shiny garage glass polish pro i drop off wskoczyły na dwa domowe pojazdy poprzedni sezon zimowy wytrzymały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Umyty i odświeżony 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Wymiana garażowa butow letnich na zimowe. Stalowki bleee no ale mam drugi komplet i nie ma co narzekać. Letnie umyte i wydressingowane - niestety brak zdjęć. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 @D@ViD jaka jest zaleta tego dressingu z 4 zdjecia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 @D@ViD jaka jest zaleta tego dressingu z 4 zdjecia? Szybko się wchłania I'm back motherlovers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 1 godzinę temu, Marcin1992 napisał: @D@ViD jaka jest zaleta tego dressingu z 4 zdjecia? To jest top coat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 1 minutę temu, D@ViD napisał: To jest top coat Raczej taki katalizator pracy, zwłaszcza wkur*iającej Jak dojdziesz do momentu, w którym napięcie nerwowe wzrasta, to popijasz parę łyków i robota od razu zaczyna palić się w rękach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi