Sodol Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 @david2888 może uda mi ciebie kiedyś złapać w niedziele na sesji pod kaufem na gorącym uczynku
D@ViD Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 @Sodol może Tobie się uda ale w Ostrowie jestem jak widmo 1
Gardor Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 15 godzin temu, lukasz_byd napisał: a Ty miałbyś folie na reflektorach Orientuje się ktoś może czy folia PPF na reflektorach jest zgodna z przepisami czy również nie możemy dawać przeźroczystych folii?
KUBA46 Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 @Gardor na reflektorach ma nie znajdować się nic co może zakłócać przepływ światła. Interpretacja pewnie zależy od tego kto, jak do tego podejdzie... Moim zdaniem ktoś nadgorliwy może nam zrobić problem. Mimo, że sam przy następnym aucie planuje przód w PPF-ie... Patrząc od praktycznej strony, to prawdopodobieństwo spotkania kogoś takiego jest równa "6" w totka.
Moderator Streat Opublikowano 16 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 @Gardor z tego co wiem to mozna okleic reflektory. Pamietam jak w uwaga pirat jeden gość tłumaczył sie ze ma przyciemnione przednie szyby ze wzgledy na bezpieczeństwo to policjant mu powiedziałże mógł sobie nałożyć bezbarwną folie na przednie szyby jak tak bardzo bał sie włamania do auta. @KUBA46 w sumie to policjanci powinni zabierac dowody za matowe reflektory dobrze położona folia jest praktycznie niewidoczna wiec mysle ze nie powinno byc z tym problemu
KUBA46 Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 @Streat "my" patrzymy na to z innej perspektywy, niestety... Policja nie koniecznie, patrzą po drogach i "ledach" do jazdy dziennej, które po miesiącu zamieniają się w akwarium i wiele innych, które dla mnie są nie do pomyślenia. Policja za to woli zabrać dowód za ciemne szybki albo sprawdzić czy mamy tą śmiechu wartą gaśnice, która ledwo poradzi sobie z pożarem śmietnika...
b0l5 Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 @MMCzysci swoim postem zachęciłeś mnie do przeczyszczenia swoich osłon, bo są u mnie już takie wypłowiałe, więc będę musiał je jeszcze dodatkowo przepolerować.
MMCzysci Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 Polecam się Prosta robota, a humor od razu lepszy.
GracjanS4 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 Ogarnięcie po kupnie nowego nabytku... Na początek mechanika i "pakiet startowy". wymiana zestawu rozrządu z pompą wody serwis olejowo-filtrowy serwis olejowy DSG wymiana paska napędu pompy oleju wymiana paska wielorowkowego z napinaczem wymiana płynu hamulcowego wymiana uszczelniaczy ( wał korbowy, wałek rozrządu ) wymiana płynu chłodniczego diagnostyka komputerowa + kasowanie inspekcji Dodatkowo zostały wrzucone dystanse 17mm na przód i tył. Następnie szybkie mycie, coś więcej będzie później na razie nie ma na to czasu... Piana aktywna RRC Active Foam Szampon Pro-Chem Shampoo Szyby RRC Glass Cleaner Felgi i Opony - Pro-Chem Red Monster, RRC Tire Cleaner + Tire Dressing. Plastiki wewnątrz - RRC Interior Detailer Skóra - RRC Leather Cleaner Soft + Conditioner Lakier - RRC Quick Detailer Plus Deironizacja - Pro-Chem Bloody Mary Uszczelki - Silikon do uszczelek 5
Johnson Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 GracjanS4, piękne S4 wciąż u Ciebie? Jakiś update?
xadamx Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 Takie tam ogarnięcie pewnych felg Stan przed: Stan po: 2
Grzechu23 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 Szwagier kupił jakiś czas temu myjkę Parkside z Lidla. Mówił, że sprawdzał już kilka pian z jego pianownicy i dupa. Tak się złożyło, że w swojej myjce mam to samo złącze w PA, wiec pokazałem mu gdzie leży problem jego pian i lecącego 'mleka' @Good Stuff Snow Foam Szwagier ma już w koszyku PA 1
zdanek Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 @GracjanS4 I takie pakiety startowe to ja lubię A nie kupić, wsiąść i latać, a jak coś yebnie to płacz, że te auta takie awaryjne..
piotrek305 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 @GracjanS4ale piękna Skoda.. bo w Sportline.. Też o takiej myślę Jaki rok przebieg i silnik ? Jak oceniasz autko ?
Michał126 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 3 godziny temu, GracjanS4 napisał: Następnie szybkie mycie, coś więcej będzie później na razie nie ma na to czasu... Piana aktywna RRC Active Foam Szampon Pro-Chem Shampoo Szyby RRC Glass Cleaner Felgi i Opony - Pro-Chem Red Monster, RRC Tire Cleaner + Tire Dressing. Plastiki wewnątrz - RRC Interior Detailer Skóra - RRC Leather Cleaner Soft + Conditioner Lakier - RRC Quick Detailer Plus Deironizacja - Pro-Chem Bloody Mary Uszczelki - Silikon do uszczelek Kurde, profesjonalista z Ciebie. #pdk 2 4
DaV Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 @Grzechu23 dobra maszyna Żeby nie to, że poluję na sv 650 już dawno bym miał kupionego jakiegoś crossa.
Gesiu_15 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 @Michał126 pokaż jak się pisze skrótami , Ty umiesz doskonale
Lukasek13 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 A ja ogarniam powoli koła na lato. Felgi pomalowane w piano black, na to 2 x powłoka CQUK 3.0 i nowe oponki DOT 2020 4
wojtek91 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 @Lukasek13 Oponki dobre i tanie Przede mną drugi sezon na tych oponach. Wrażenia jak najbardziej pozytywne.
Lukasek13 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 Zgadzam się w 100%. Dwa lata jeździłem na takich, ale po zdjęciu ich do malowania felg sprzedałem je i kupiłem takie same z DOT2020. Bardzo fajne, a przy tym niedrogie opony
Moderator Streat Opublikowano 17 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 Piano blak bardzo fajne ale na felgach to mordownia bedzie oryginalne felgi miałem w piano black to jak wyjechały z salonu to juz były porysowane a to nowe felgi były... Sam mam ochote na piano black u siebie ale to moze na przyszły sezon
Lukasek13 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 Zobaczymy. Mam nadzieję że jakoś je ogarnę i utrzymam efekt
lukasz_byd Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 10 godzin temu, Lukasek13 napisał: Zgadzam się w 100%. Dwa lata jeździłem na takich, ale po zdjęciu ich do malowania felg sprzedałem je i kupiłem takie same z DOT2020. To cudowanie. Szkoda że nie z DOT5422.
Rekomendowane odpowiedzi