xadamx Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 3 godziny temu, Eidos71 napisał: @Fredi88 - a co to takie białe leży na ziemi..? Pozostałości piany po myciu Smarta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 @danielek. Bo to jest resorak. Ale uwielbiam to auto. Nie można go traktować jako jedyne auto w domu bo na trasy się nie nadaje, ale jako 2 auto w domu do pracy, na zakupy itp jest genialne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 @Fredi88 Małe auta mają to coś w sobie, ja mam takiego resoraka a raczej moja żona. Za żadne skarby nie chce go sprzedać,mimo że proponowałem jej zakup 5 drzwiowego auta żeby ułatwić transport synka. Zapowiedziała że gdy nadejdzie dzień sprzedaży to jej nie może być w domu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 23.00, 1C, można myć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 1 godzinę temu, ad.am napisał: 23.00, 1C, można myć Też byłem, puściutko, ale telefonu nie wziąłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Pierwsze mycie na dwa wiadra nowego wozidła żony + wlatuje na szybko @ADBL SSW i @Good Stuff Mamba 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 @smerf91 ładna Asterka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 @smerf91 prawy błotnik w innym odcieniu czy takie złudzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipO Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zdecydowanie należało jej się mycie xD ADBL Shampoo + Bubblemaker nie miał zbyt wiele roboty po oprysku SG CO 1:25. Do tego Tenzi Czysta Felga, na koniec GS Show Detailer. Użycie nr 2 a już mi się ten QD podoba . Na oponach siedzi GS Mamba, co ciekawe kolorku już nie daje, ale hydro nadal jest. Niestety ze względu na pogodę, po 10km auto już jest lekko zakurzone.. szczególnie tył.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 @smerf91, rondo "podpaska"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Opłukałem na myjni za pomocą citrus oil. Mam dwie butlę i w jednej citrus przybrał dziwną konsystencję ktoś miał podobnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 21 minut temu, buka napisał: Opłukałem na myjni za pomocą citrus oil. Mam dwie butlę i w jednej citrus przybrał dziwną konsystencję ktoś miał podobnie? Może przemrożony? Mam bańke 5l kupowaną podczas premiery SGCO(czyli teraz będzie jakoś 2 lata) i wszystko z nim wporządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 @KUBA46 , obie butelki trzymane w takiej samej temperaturze, leżą sobie w piwnicy na regale gdzie temp. jest około 22st. Sam w sumie nie wiem co z tym się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 3 godziny temu, Michał82 napisał: @smerf91 prawy błotnik w innym odcieniu czy takie złudzenie? Raczej złudzenie bo była mocno trzepana ale ręki nie dam uciąć wg. miernika oryginał.@Slovak dokładnie myjnia słabo oblegana i obok fajne miejsce żeby na spokojnie wysuszyć i coś zaaplikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJZS.KAM Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Dziś trochę wolnego i wozidło żony umyte.Dwa wiadra poszły w ruch a na koniec Chemotion QD.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 A ja dziś brata auto dorwałem, bo swoje czyste i nie ma co robić. Powiem wam że było co myc hah Piana Cleantech. Koła kwas cleantech. Szampon detailer's magic + bubble maker Po myciu mega tafla i na mokry lakier jako wspomagacz osuszania wleciał Neon Night (ver. 2) od ManufakturaWosku NEON Zrobił to co chciałem W gratisie wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Troszkę z przymrużeniem oka Prezent dla dzieciaków od babci Niestety lakier mimo że nowy, aż domaga się korekty Użyte produkty ADBL Interior QD, SSW Good Stuff Rims Detailer FUNKY Witch Mademoiselle PROSTAFF Water Gold Teraz tylko na "prostownik" i za 18 godzin można wyjeżdżać w trasę 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Super zabawka. . Ja na święta sprawiłem sobie takiego potworka ale ogarnę go dopiero na wiosnę. Zrobić relację do PSB? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 W sobotę wymieniłem mechanizm podnoszenia szyby kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 3 godziny temu, kursien napisał: Troszkę z przymrużeniem oka Prezent dla dzieciaków od babci Niestety lakier mimo że nowy, aż domaga się korekty Użyte produkty ADBL Interior QD, SSW Good Stuff Rims Detailer FUNKY Witch Mademoiselle PROSTAFF Water Gold Teraz tylko na "prostownik" i za 18 godzin można wyjeżdżać w trasę Moja córka ma identyczny. Zamiast dwóch Aku 6v włożyłem dwa 12v i z szeregowego dałem równolegle dzięki czemu robimy na ładowaniu 14km i jeszcze coś zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Powoli do przodu. Mycie podwozia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Powoli do przodu. Mycie podwozia.Do ostatniej śrubki rozbierasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 29 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 jak umyte i wysuszone to mozna dać wosk od innoteca do konserwacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 W trakcie robienia 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 3 godziny temu, Tomas-sg napisał: W trakcie robienia Mam nadzieję, że się pochwalisz w PSB jak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi