Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rok używam zwykłego wd 3 i działa elegancko :) za tą kasę nie ma co się zastanawiać tylko brać ;)

Dzięki za odpowiedż, słyszałem opinie że mają słabe silniki te tansze karcherki. Zastanawiam się nad alternatywą w podobnej cenie np: NILFISK BUDDY II 18 INOX jest sens?

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Shampoo Pro od ADBL usunie mi z lakieru FUSSO Coat 12 Months ?

Jeżeli będziesz go stosował do np. cotygodniowego mycia, wosk raczej długo nie pożyje. Wybierz lepiej zwykłą wersję ;)

Opublikowano

Jeżeli będziesz go stosował do np. cotygodniowego mycia, wosk raczej długo nie pożyje. Wybierz lepiej zwykłą wersję ;)

Autorowi chyba właśnie chodzi o zmycie :)

Opublikowano

Panowie czy do gąbki 75mm talerz też 75mm będzie ok, czy lepiej mniejszy? Średnia żółta gbka 3m nadd a się do finishu czy lepiej dokupić niebieską?

Opublikowano

Autorowi chyba właśnie chodzi o zmycie :)

Właśnie nie :) Mam shampoo pro więc teraz muszę kupić coś dobrego do codziennej pielęgnacji ;)

Opublikowano

Jakie środki polecacie do wyczyszczenia i konserwacji jasnych skór w BMW ? Najlepiej w miare budżetowo, jest to auto mojego brata który odkurza i myje je tylko na wielkanoc :D

Opublikowano
Jakie środki polecacie do wyczyszczenia i konserwacji jasnych skór w BMW ? Najlepiej w miare budżetowo, jest to auto mojego brata który odkurza i myje je tylko na wielkanoc :D

Zestaw od colourlock ;)

Opublikowano

zależy co dla kogo jest budżetowo. Zestaw cleaner + conditioner zymola masz za 100 zł i to jest najwyższa pólka, starcza na kilka aplikacji więc na rok czasu masz spokój

Opublikowano

Zestaw od colourlock ;)

Ja ostatnio E46 czyściłem zestawem z GLIPTONE, ale lepiej kupić luzem niż zestaw startowy

Zestaw cleaner (150ml), odżywka (100ml), szczotka i ścierka z MF 80 zł. A butelki bardzo małe na swoje auto cleanera mi brakło, odżywki jeszcze nie aplikowałem.

Ale teraz dokupiłem cleanera i go można dostać za ok 65 butelkę 500 ml

50/50 po gliptone gt 15

cr630alkyl16_t.jpg

nehswe52kw7k_t.jpg

Opublikowano

Witam przymierzam sie do pierwszej polerki mechanicznej dostałem taki zestaw polerka 1800obr i to co na zdjeciach. Co o tym sądzicie co wybrać kupilem paste k2 ultra cut C+ lakier mam czarny i chciałem zlikwidowac lekkie rysy i poprawić połysk.

24eu8md.jpg15nvr6a.jpg2daglt1.jpg2n6b6rs.jpg30cuhs7.jpg

Opublikowano
Najlepiej w miare budżetowo, jest to auto mojego brata który odkurza i myje je tylko na wielkanoc :D

APC 1:5, gorące wilgotne szmatki, najtańsza odżywka -

http://shiningcar.pl/pl/p/Effax-Leder-Balsam-50ml/1773

I taniej to sie już chyba nie da, a środki za stówki to wcale nie zapewnią przesadnie dużo lepszego efektu

Opublikowano

Witam dziś zacząłem działać z polerką i proszę o ocenę efektów. Po fg 400 b95c212587f09f20417396ad439d6e8f.jpg

I po sf 4000

1e00a40176d7445e4c0e8f11ec06409e.jpg

d7de8aaf292709af7387b15ac2c9c637.jpg50aba8f408cb887286416c88887df62f.jpg

Na ile oceniacie tą korektę, chodzi mi głównie o odświeżenie i przygotowanie pod wosk. To moja pierwsza praca z polerką więc proszę o wyrozumiałość.

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Tu jeszcze ładne ujęcie po fg 400 b6226eeaa2a39d30a435e21d4b90c381.jpg

Opublikowano

Cześć,

mam 30 letnią kierownicę do BMW, która ma wkrótce zostać z powrotem zamontowana do samochodu, problem w tym, że pleśń ją podjadła. Kierownica nie jest skórzana, to plastyk. Czy możecie poradzić jakiś skuteczny środek żeby się jej szybko pozbyć? Z góry dzięki :)

Opublikowano

Pacjent to Golf 7R z przebiegiem 10 tys km,musze odswiezyc skórki i elementy skóropodobne czy tez eko skóre.Problem w tym,że wiem tyle-kierownica jak i gałka zmiany biegów są ze skóry,ale za to nie wiem z czego są boczki drzwi czy tez podłokietnik :dontknow: .Czy mogę wszystkie te elementy przygotować CarPro Inside,a następnie zabezpieczyć Geyon LeatherCoat? :o Czy ten LeatherCoat od Geyona daje rade czy brac cos innego?

Z góry dziękuję za pomoc ;)

Opublikowano
Jaka maszyna robiłeś ? Wymywales pasty ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Robione rotacja na białym Royal pads, wymyte ipa.

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jaka szczotka do czyszczenia plastików przy użyciu APC może byc ta sama co jest w zestawie z gliptone do czyszczenia skory

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.