Moderator Domel Opublikowano 31 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Dziękuje. Doszło. Od razu widać inna konsystencję co do starej wersji
Michał126 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2017 QW v2 jest świetny, ale wciąga butelkę nawet przy przyciskaniu atomizera do końca. Muszę pokusić się o recenzję, bo efekt wizualny i hydrofobowy w relacji do ilości pracy jest wyśmienity.
TfB Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Co ciekawego mozecie powiedziec o beetle juice squeezer i synthetic spray wax? Jak wyglada podjadanie wosku w tym pierwszym?:-)
Dystrybutor ADBL Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 zapewne mocno nietrwałe woski może podjadać. testy na woskach typu nasz QW nie wykazały takich sytuacji.
Gesiu_15 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 @ADBL czemu taka cisza ? Grubo
Moderator Domel Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 1 minutę temu, Gesiu_15 napisał: @ADBL czemu taka cisza ? kiedy w sklepach ??
DrozdekPL Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 @Domel Mx na insta pisali że jutro
KapselK Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Kurde no, dopiero co zamówienie zrobiłem. ANB ma -!2% po 19 sierpnia, może wtedy się coś uda.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 To SSW dali na testy a wyszedl juz produkt ?? Nie kumam takiej polityki
TfB Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Daja na testy aby podbic sprzedaz a nie pytac co zmienic:-) przeciez wszystkie firmy tak robia na KA?:-)
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 1 minutę temu, TfB napisał: Daja na testy aby podbic sprzedaz a nie pytac co zmienic:-) przeciez wszystkie firmy tak robia na KA?:-) Dla mnie troche blad bo sadze ze po to sa testy zeby wytykac bledy i poprawic dany produkt, ale to moje zdanie
dejwid92 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 BiałyGTI takie testy o których Ty piszesz odbyły się zapewne dużo wcześniej. 1
Dystrybutor ADBL Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 8 godzin temu, dejwid92 napisał: BiałyGTI takie testy o których Ty piszesz odbyły się zapewne dużo wcześniej. odbywały się przez ponad 9 miesięcy. żeby być dokładnym. teraz pora by szerzej produkt przedstawić na forum co akurat zbiega się z premierą. po co cześć forumowiczów ma kupować produkt specjalnie na testy dla pozostałych jak mogli go dostać w tym celu?;)
TfB Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 A testowaliscie na takich jak sv shield lub podobnych? Fajnie byloby miec cos na te syfiaste poautostradowe i czesto zgrzane robale cos:-( mimo wosku zostaja slady i ciezko domyc nawet na dwa wiadra.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 7 godzin temu, ADBL napisał: odbywały się przez ponad 9 miesięcy. żeby być dokładnym No i wszystko jasne 1
Grzechu23 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Wczoraj właśnie widziałem takie nowości na fb i miałem pisać ze coś cicho na forum Produkt na owady/robaki całkowicie bezpieczny dla wosku? Będziecie mieli go w weekend w sprzedaży na Jurassic Cars Party w Bałtowie?
Michał126 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 A czemu taki dziwny opis pod nazwą Synthetic Spray Wax? Nie odnosi się do zawartości tak bezpośrednio jak w przypadku QW - "rapid and long lasting spray wax"
yacek _b Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Koledzy nowy Interior QD Limited Edition , można go porównać do preparatu Auto Finesse -Spritz ? Chodzi mi głównie o efekt matowy , najbardziej neutralny , żadnego czereśniackiego połysku a'la Plack.
lolomanolo Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Chyba @Piotrek je gdzieś porównywał. Nie jestem pewien, ale o ile dobrze pamiętam to stawiał wyżej AF ze względu na zapach, ale porównanie tyczyło się starej wersji od adbl.
Moderator Domel Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Dla przestrogi Aby nie rzucać chemii gdzie popadnie w aucie Jakby ktoś się zastanawiał jak zachowuje się chemia która wysycha na lakierze Dziś odkryłem, że ADBL Tire And Rubber wylany i zaschnięty na kole zapasowym - zdarł mi z niej lakier Zbiorniczek pękł i wszystko sie rozlało w bagażniku na zapas no cóż .... życie
Dystrybutor ADBL Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 tego preparatu nie możesz trzymać w butelce PET.
Moderator Domel Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 9 godzin temu, ADBL napisał: tego preparatu nie możesz trzymać w butelce PET. no niestety, pierwsza taka wpadka od lat, ale też praktyczne doświadczenie - teraz wiadomo dlaczego na etykietach pisze " Nie pozostawiaj do wyschnięcia. "
Piotrek Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 16 godzin temu, yacek _b napisał: Koledzy nowy Interior QD Limited Edition , można go porównać do preparatu Auto Finesse -Spritz ? Chodzi mi głównie o efekt matowy , najbardziej neutralny , żadnego czereśniackiego połysku a'la Plack. Jak najbardziej można. Ze Spritzem jest podobna sytuacja co IQD od ADBL, zmian zapachu. O ile pierwszy Spritz był mega, to drugi już według mnie jest tylko ok. Sczególnie w cieplejsze dni ten zapach pierników średnio mi podchodzi. Poprawione IQD moim zdaniem pachnie o wiele lepiej, ale oczywiście są gusta i guściki. Na plus dla AF, mega dbałość o opakowanie. Wyglądowo u mnie mniej więcej to samo, ale mówił mi też ktoś, że na plastikach chyba w BMW IQD bardziej błyszczące. Ewentualnie jeżeli chcesz jeszcze coś innego, można pójść w "egzotykę" czyli Surf City Dash Away. Mocno niedoceniony a bardzo dobry produkt, też całkowity mat
yacek _b Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Piotrek napisał: Jak najbardziej można. Ze Spritzem jest podobna sytuacja co IQD od ADBL, zmian zapachu. O ile pierwszy Spritz był mega, to drugi już według mnie jest tylko ok. Sczególnie w cieplejsze dni ten zapach pierników średnio mi podchodzi. Poprawione IQD moim zdaniem pachnie o wiele lepiej, ale oczywiście są gusta i guściki. Na plus dla AF, mega dbałość o opakowanie. Wyglądowo u mnie mniej więcej to samo, ale mówił mi też ktoś, że na plastikach chyba w BMW IQD bardziej błyszczące. Ewentualnie jeżeli chcesz jeszcze coś innego, można pójść w "egzotykę" czyli Surf City Dash Away. Mocno niedoceniony a bardzo dobry produkt, też całkowity mat Piotr , dziękuje za odpowiedź , Surf City Dash Away mam :-) , tylko ten środek chyba bardziej na troszkę mocniej zabrudzone elementy , a ja potrzebuje na odświeżenia z kurzu Widzę że ty też dużą uwagę zwracasz na opakowania , ja zresztą też , ale cóż , najprościej kupić butelek Pet naklejki i jazda . Ja ostatnio kupiłem środek do mycia szyb Koch Chemie Speed Glass , opakowanie , rozpylacz to mistrzostwo świata w porównaniu do bardzo wielu producentów.
Gold_Car Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 @Domel jakie miałeś zrobione stężenie tego środka ? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi