V1RU$ Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Jakie w dobrej cenie fibry do wnętrza polecicie ( do szybkiego odświeżania IQ z kurzu), najlepiej bez obszycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Jakie w dobrej cenie fibry do wnętrza polecicie ( do szybkiego odświeżania IQ z kurzu), najlepiej bez obszycia.Waxpro nolimit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Godzinę temu, Bapko napisał: Waxpro nolimit Jest też wax pro smart bez obszycia ale gramatura 200 - to by się nadało czy cienias ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PPatryk Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 @V1RU$ do jakiegoś IQD da rade. Jak dobre włosie to da radę, a waxpro powinno mieć dobrą jakość (używam tylko tych po 8,50, które uwielbiam także o tamtych nie wiem). Do przetarcia wnętrza używałem często fibr z Castoramy (chyba) 3 szt po 10zl. Cienkie, ale włosie było całkiem chłonne i dawało radę (oczywiście lakieru tym nie ma co ruszać), więc sądzę, że tu tym bardziej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Jest też wax pro smart bez obszycia ale gramatura 200 - to by się nadało czy cienias ?Ostatnio jak robiłem szybka akcje we wnętrzu to porównywałem waxpro z cieniasem ale takim totalnym, i mogę powiedzieć ze waxpro zbierał kurz do wnętrza a cienias go tylko przesuwał ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Godzinę temu, Bapko napisał: Ostatnio jak robiłem szybka akcje we wnętrzu to porównywałem waxpro z cieniasem ale takim totalnym, i mogę powiedzieć ze waxpro zbierał kurz do wnętrza a cienias go tylko przesuwał ... Spoko zamówił kuzyn testowo te no limit 360 zobaczymy jak się to spisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 @V1RU$ Do IQD najważniejsze to fibra z krótkim włosiem. Właśnie coś takiego jak waxpro no limit. Zawsze używałem z długim włosiem i oglądając ostatnio wypowiedź MX Nowickiego, w odcinku torbie Detailera, zmieniłem na krótkie i jest bajka. Lepiej się pracuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 54 minuty temu, david2888 napisał: @V1RU$ Do IQD najważniejsze to fibra z krótkim włosiem. Właśnie coś takiego jak waxpro no limit. Zawsze używałem z długim włosiem i oglądając ostatnio wypowiedź MX Nowickiego, w odcinku torbie Detailera, zmieniłem na krótkie i jest bajka. Lepiej się pracuje. Prawda ! Te no limity zaskoczyły mnie pozytywnie. Jestem zadowolony. Cena ok i robią robotę. Fioletowa poszła już do QD na lakierze też spisuje się BDB a jasną do środka zaadoptowałem. Szkoda że taka mała ich gama kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cha0s Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Byłem w Action za pedzelkami z innego tematu. Rzuciły mi się w oczy MF za 3.99. Wg wagi i rozmiaru wychodzi 500gsm. Włosie raczej krótkie/średnie. Jak nie będzie wypadać to chyba najlepsza MF w tej cenie. Wziąłem dwie na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Byłem w Action za pedzelkami z innego tematu. Rzuciły mi się w oczy MF za 3.99. Wg wagi i rozmiaru wychodzi 500gsm. Włosie raczej krótkie/średnie. Jak nie będzie wypadać to chyba najlepsza MF w tej cenie. Wziąłem dwie na próbę Jest gdzie z tylu jaki skład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cha0s Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 @Bapko najpopularniejszy 80/20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Pokaż jej drugą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cha0s Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Obie strony wyglądają tak samo. Chyba, że chodzi Ci o etykietę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Pytałem bo na zdjęciu to nie wygląda to na 500gsm tylko mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cha0s Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Nie wygląda ale matematyka nie kłamie. Wymiar 40x40 a waga 80g. 1/(0.4x0.4)x80 chyba, że zapomniałem jak się liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Nie no wychodzi 500 Ale na oko to wygląda na cieniznę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Kupilem dziś fibrę Grosik niebieską. Nie wiem nawet ile dałem bo wywalilem paragon ale jakieś grosze. W dotyku super, coś czuje że do QD i do wnętrza bedzie jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4tdi Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Odpuść Fluffiego. Jeśli nie chcesz wydawać sporo kasy to za 49 zł masz bardzo dobry ręcznik SG EXTREME DRYING TOWEL, albo jeszcze lepszy i większy za 55 zł Fireball PIN Towel.Kupiony Fireball, spełnia moje oczekiwania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztarkel Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 https://www.obi.pl/pielegnacja-samochodu/nigrin-sciereczka-z-mikrofibry-xxl-60x60/p/2857688 czy te fibry Nigrina z Obi ktoś próbował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Waxpro nolimit vs gentleman Basic. Bonusowo gyeon vs ws storn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 @analyzator waga by się przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Drugi bonus właśnie robię większe pranie Gyeon silk, fireball, showcarshine silk, carpro dhydrate, mrcleaner fluffy, i ten żółty jakiś premium fluffy z scs ale nie pamiętam jak się nazywał @Fredi88 chciałbyś żebym zważył ręczniki? Powiem tylko że oba są świetne. Z workstuf nie mam doświadczenia są nowe i jeden raz użyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 @analyzator a co to ma wspólnego z tanimi fibrami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 @Strus ws GB i wp nl to najtańsze przyzwoite ręczniki do lakieru. Do suszenia masz na jednym zdjęciu ręczniki w cenie od 100 do 20 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki112 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Siemanko, ktoś miał fibry Fx Protect? Czymś się wyróżniają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi