kaka17ab Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 szukam szczotki do mycia felg - ta z work stuff da radę posłużyć kilka lat? czy macie lepsze/tańsze propozycje? bo wiadomo, że nie zawsze cena jest wyznacznikiem jakości
Moderator Streat Opublikowano 8 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 Godzinę temu, kaka17ab napisał: czy macie lepsze/tańsze propozycje? dayton/ez z praktycznie niezniszczalnych
kaka17ab Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 Teraz, Streat napisał: dayton/ez z praktycznie niezniszczalnych dasz linka z jakiegoś sklepu? a jeśli chodzi o ADBL WHEEL DAGGER, miał ktoś styczność?
peciu Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 dasz linka z jakiegoś sklepu? a jeśli chodzi o ADBL WHEEL DAGGER, miał ktoś styczność?Nie polecam, bierz daytone 1
keza Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 6 godzin temu, kaka17ab napisał: ADBL WHEEL DAGGER Też nie polecam, sam posiadam i po kilku myciach po prostu włosie się zwinęło. Masz wymienione szczotki, które robią robotę i ja je polecam - daytona / ez. Trochę kosztują ale warte swej ceny
krzygaj Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 @kaka17ab nie eksperymentuj - jak chcesz mieć bardzo dobry produkt i na lata, to kupuj Daytone - jeżeli chcesz pozornie zaoszczędzić no cóż... kup coś innego, a i tak w ostateczności zakupisz Daytone 1
jolley Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Przy skomplikowanych wzorach , czy wielu szprychach polecam szczotkę np. z microfibry. U mnie Daytona poszła pod młotek po jednym użyciu, tak pryskała.
banano7 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 9 minut temu, jolley napisał: Przy skomplikowanych wzorach , czy wielu szprychach polecam szczotkę np. z microfibry. U mnie Daytona poszła pod młotek po jednym użyciu, tak pryskała. Daytona już sprzedana czy dalej ja posiadasz ?
jolley Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2020 21 godzin temu, banano7 napisał: Daytona już sprzedana czy dalej ja posiadasz ? Już u nowego właściciela
mat06 Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2020 Jakieś opinie o Mothers Fender Well Brush? To po prostu dłuższa wersja Mothers Wheel Brush, czy są jeszcze jakieś inne różnice?
Moderator Domel Opublikowano 21 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2020 43 minuty temu, mat06 napisał: Jakieś opinie o Mothers Fender Well Brush? To po prostu dłuższa wersja Mothers Wheel Brush, czy są jeszcze jakieś inne różnice? kup sobie Vikana
Moderator Domel Opublikowano 21 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2020 3 godziny temu, MMCzysci napisał: Jakiś link? https://glossfactory.pl/szczotki-2/vikan-525252-szczotka-do-mycia-felg-miekkie-wlosie-gumowa-oslona?from=listing&campaign-id=20 https://glossfactory.pl/szczotki-2/vikan-522752-uniwersalna-szczotka-na-krotkim-trzonku-miekkie-wlosie?from=listing&campaign-id=20
mat06 Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2020 4 godziny temu, Domel napisał: kup sobie Vikana A jak jest w tej szczotce z pryskaniem podczas mycia? Mam już kilka szczotek, które pryskają i szukam czegoś, po czym nie będę miał wszędzie "piegów" 1
Moderator Domel Opublikowano 22 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 8 godzin temu, mat06 napisał: A jak jest w tej szczotce z pryskaniem podczas mycia? Mam już kilka szczotek, które pryskają i szukam czegoś, po czym nie będę miał wszędzie "piegów" No to musisz się przestawić na Wheel Woolies. Szczotki, wyciory zawsze będą jakoś tam chlapać
analyzator Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 K2 m350 ktoś miał? Na otwarte felgi bardzo miło.
Moderator Streat Opublikowano 22 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 3 godziny temu, Domel napisał: Wheel Woolies ewentualnie WS 2 godziny temu, analyzator napisał: K2 m350 ktoś miał? mam, całkiem fajna szczotka
b0l5 Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2020 Jestem w trakcie poszukiwania szczotki do felg. Czy jest jakaś różnica prócz koloru pomiędzy EZ detail, a Daytona Speedmaster?
Grzechu23 Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2020 To ta sama szczotka różniąca się tylko kolorem 1
Moderator Domel Opublikowano 8 Stycznia 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 Nie spodziewałem się, że ten wycior (niebieski EZ) do felg jest aż tak duży i ciężki pod nasączeniu Kawał szczotki, po testujemy to włosie 1
#kris Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 @Domel możesz zmierzyć jak długi jest uchwyt w EZ niebieskiej, czy przy szerszych felgach paluchy obijają o ramiona Czerwona to też EZ, ciekaw jestem która lepsza 1
keza Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 @Domel ciekawy jestem Twojej opinii szczotki EZ, bo kilka razy się przymierzałem i jeszcze nie zakupiłem
Moderator Domel Opublikowano 8 Stycznia 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 2 godziny temu, #kris napisał: Czerwona to też EZ, ciekaw jestem która lepsza Czerwona to "legendarna" Daytona Wymiary EZ to: 1 1
#kris Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 @Domel no takiego zwymiarowania się nie spodziewałem dziękuję Mogę się mylić ale mam wrażenie że na mojej są dwa oznaczenia EZ/Daytona lecz nie mogę teraz tego zweryfikować Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi