KUBA46 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @maciek-drummer przy myciu unosi się delikatny zapach. @Bapko Z tego co mi wiadomo to SG. Gdzieś w tym temacie już ten temat był poruszany i prawdopodobnie ma inhibitory.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @maciek-drummer pachnie cola i moim zdaniem intensywnie
Gesiu_15 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @BiałyGTi zauważyłeś Paweł że UWC lepiej się pieni od SG i lepiej się pracuje ? Takie jest moje zdanie
Moderator BiałyGTi Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Gesiu_15 moze troche ale ja zrezygnowałem z excede i uzywam SG. Liczy sie ze myje( mniej piany -szybciej wypłukać)
Gesiu_15 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @BiałyGTi a testowałeś Wheel Warrior od ADBL ? Jak wypada w porównaniu do SG ?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Gesiu_15 nie mialem z ADBL
KUBA46 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Gesiu_15 wheel warrior to kwas, więc to tatalnie co innego.
DZIADZIA Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 En-jee fajnie domywa, fajna piana, ale śmierdzi okrutnie, zamula hydro i podjada dressingi na oponach.
Gesiu_15 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 16 minut temu, KUBA46 napisał: @Gesiu_15 wheel warrior to kwas, więc to tatalnie co innego. Ja byłem przekonany że to zasada
maciek-drummer Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @BiałyGTi to tak na koniec zapytam. Jakie stężenie robisz z EF do bieżącego mycia?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Ja mam 1:10 do bieżącego a ze swoje auta myje raz na miesiac to ma co robic
Strus Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 U mnie taka byłą historia Ze 3 lata temu leciałem jak głupi deironem co mycie. Potem przyszła refleksja i zacząłem lecieć WC od Excedee. Też co każde mycie. Ze 3 miesiące temu przyszłą kolejna. I teraz jak myję co tydzień to lecę wodą z szamponem. Raz na miesiąc Excede z uwagi na inhibitory korozji. Deiron raz na 3 miechy i przy zmianie kół z letnich/zimowych na zimowe/letnie
DaV Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 @BiałyGTi dzięki za podrzucenie pomysłu na zakup Zapach coli z butelki wyczuwalny jak najbardziej, pachnie tak samo jak back2black do opon. Jako ciekawostka powiem, że to mój pierwszy i prawdopodobnie ostatni detailingowy zakup w 2020r 1
DaV Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 @KUBA46 ja bym tego Shiny garage ef nie kupował gdyby nie skończyło się excede UWC Reszty produktów mam spory zapas więc powinno pójść gładko do końca detailingowego sezonu.
damiano7 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ja zawsze używałem kosmetyków z K2 to felg, ale widzę, że polecacie różne inne bardziej skuteczne preparaty. Który jest najlepszy? O Shiny Garage już kiedyś słyszałem, że warto go kupić
Cannabinol Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 Szykuje mi się jutro mycie mocno zarosniętych kół nie zdejmowanych dwa sezony. Czy kolejność cleantech wheel clean(mam zamiar zrobić 1:5)>deiron>t&g remover będzie poprawna?
keza Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 5 minut temu, Cannabinol napisał: Czy kolejność cleantech wheel clean(mam zamiar zrobić 1:5)>deiron>t&g remover będzie poprawna? Kolejność będzie poprawna, tylko rozrobienie 1:5 może być za słabe na takie felgi. Spróbować możesz. Moim zdaniem powinieneś się przygotować na użycie nie rozcieńczonego produktu. Będzie szybciej i łatwiej.
PPatryk Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 @Cannabinol tak, ale zrób jakiś prewash pianą czy wheel cleanerem to będziesz miał mniej pedzelkowania kwasem
krissolek Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 Który jest mocniejszy - Aluxczy CleanTech?
Gesiu_15 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 @krissolek Clean tech Bez maski ani rusz bo dusi bardzo podczas pracy 1
DZIADZIA Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 8 godzin temu, keza napisał: Moim zdaniem powinieneś się przygotować na użycie nie rozcieńczonego produktu. Będzie szybciej i łatwiej. Odradzam produkt nieprzewidywalny 4:27 https://youtu.be/IseLvNhsdi8 1
Cannabinol Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 1 godzinę temu, rygryss napisał: Odradzam produkt nieprzewidywalny 4:27 https://youtu.be/IseLvNhsdi8 O dzięki za info to chyba zostanę przy 1:5 w mojej sytuacji, żeby nie przesadzić z mocą
menior Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Uzywacie APC do felg? Ktory spisuje sie najlepiej w takiej roli ?
Rekomendowane odpowiedzi