Tomas-sg Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2021 @Grzechu23 @analyzator się zobaczy. Mój koleżka który ma ten sam wosk, w takim samym stanie będzie prawdopodobnie kładl w weekend. Jestem strasznie ciekaw jego opinii.
kamil598 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2021 @Tomas-sg może ten wosk jest jak Dodo Juice Flat Earth
Moderator Streat Opublikowano 12 Stycznia 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2021 @Tomas-sg Twój to jeszcze gorzej wyglada niz myslałem Ciekawy jestem czy da sie go w ogole położyć
Bielutomek Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2021 @Tomas-sg a może to jest wosk ścierny? Do szlifowania podziwiam ze kupiłeś takie coś
ghost Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 Odwracam się od Shiny Garage D-tox, który kiedyś lubiłem. We wszystkich samochodach zniszczyło ciężarki wyważające do kół. Jedne zaszły matowym nalotem, inne zielonkawym, a inne zardzewiały jak by miały sto lat. Jak samochody do mnie wrócą zrobię zdjęcia. Jakoś z IronX nie miałem tego problemu.
Moderator Streat Opublikowano 22 Lipca 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 6 godzin temu, ghost napisał: We wszystkich samochodach zniszczyło ciężarki wyważające do kół. Przy dobrych ciężarkach nie ma tego problemu. Sam miałem kiedys ten problem i od czasu jak zmieniłem wulkanizatora na lepszego ciężarki są jak nowe pomimo uzywania na niego d-toxa czy vampira. Tutaj raczej nie jest problem w samym deironie a w ciężarkach
D@ViD Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 Ciężarki ciężarkami ale ja np zrezygnowałem z D-toxa na rzecz ADBL VL. W mojej opinii produkt się spier…. I nie działa już tak dobrze
KUBA46 Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 Czyli nie tylko u mnie był taki problem. D-tox bezdotykowo praktycznie nic u mnie nie zbierał. Aż ciekaw jestem skuteczności nowej wersji Dtox-a.
Syrio Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 Kurde, a ja miesiąc temu kupiłem nową butlę dtoxa, bo mi się stary skończył,
DZIADZIA Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 13 godzin temu, ghost napisał: Odwracam się od Shiny Garage D-tox, który kiedyś lubiłem. We wszystkich samochodach zniszczyło ciężarki wyważające do kół. Kiedy ostatnio wytwarzane koła, teraz od paru/kilku lat ciężarki są metalowe Chińskie... wyparli głównych producentów, którzy robili ołowiane. Ja nie używam deironów i też mam zardzewiałe
andrew-mks Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2021 przecież każdy deiron zje odważniki - chyba ,że będą z nierdzewki...
MMCzysci Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2021 Mam butlę D-Toxa, nie znam daty produkcji - kupiona w sierpniu. Robi, co ma robić i mniej śmierdzi w moim odczuciu, niż ADBL. Fakt, że nie działa tak szybko. A odważniki po ww. również zachodzą rdzą, sprawdzone.Wyryte w skale z S20 FE 5G
Stance4Wheels Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2021 SG MornindDew Wax nie wiem dlaczego ale lubi się bardzo rozwarstwiać
KUBA46 Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2021 9 godzin temu, Stance4Wheels napisał: SG MornindDew Wax nie wiem dlaczego ale lubi się bardzo rozwarstwiać Jak dziesiątki innych qd i qw... Wystarczy dobrze wymieszać przed użyciem. 1
Moderator Domel Opublikowano 26 Lipca 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2021 16 godzin temu, Stance4Wheels napisał: SG MornindDew Wax nie wiem dlaczego ale lubi się bardzo rozwarstwiać Rozwarstwianie nie kwalifikuje go jako produkt "trefny".
Stance4Wheels Opublikowano 26 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2021 11 godzin temu, Domel napisał: Rozwarstwianie nie kwalifikuje go jako produkt "trefny". Rozumiem, że produkty tak mają ale jednak ten SG.... można mieszać mieszać i się nie wymiesza niestety trefny jest nawet po zmianie receptury....
sparco0 Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2021 Filce Royal Pads FELTglass, po jednym użyciu (wszystkie szyby w Civic ufo + SG glass Polish) odpadł filc od rzepu. Także tak średnio bym powiedział.....
Rekomendowane odpowiedzi