kepa416 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2019 Panowie kończy mi się APC Lime od SG. Szukam czegoś podobnego może z bardziej przyjemnym zapachem ale też w 5L pojemniku. Co ciekawego jest obecnie na rynku coś z ADBL APC PRO czy NIELSEN CYCLONE APC.
daniel87 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2019 @kepa416 polecam apc od good stuff green tea, apple jeszcze nie wachałem. Nielsen pamiętam, że był trochę duszący, a wersji pro od adbl nie używałem. Zwykla mnie niczym nie urzekła.
kepa416 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2019 To poczytam o GS jak nie to zostaje testowanie w 1L pojemnikach.
MlodyKoguT Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2019 Jesli chodzi o zapach rowniez polecam gs green tea
kepa416 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2019 Czy Koch Green Star 11 kg to jest 5l bańka czy 10l?
Kostek88 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2019 6 godzin temu, kepa416 napisał: Czy Koch Green Star 11 kg to jest 5l bańka czy 10l? 10
kepa416 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Spory pojemnik :) mi 5 l wystarczyło na 4 lata także w moim przypadku inwestycja na życie
Mirabel Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Carpro inside to jest to Zabrudziły mi się ostatnio białe pędzelki od Work Stuff, włożyłem do szklanki z APC FX Protect 1:10. Po jakimś czasie wyjąłem, ale brud nie zszedł całkowicie, no to myślę - a tam idę czyścić wnętrze. Użyłem Carpro inside z wodą 1:1, poczyściłem trochę i po skończonej pracy poszedłem opłukać wodą pędzelki... Zgadnijcie co
powalla Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Ciekawe czy by tak samo sie oczyscily jakbys uzyl identycznych stezen obu preparatow ...
Tomas-sg Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Detailers magic APC Goodstuff APC Koch chemię GS. Który z nich będzie najmniej duszący ?
Fredi88 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 @Tomas22 Kocha nie miałem. Ale GS o zapachu herbaty jest fenomenalny, czuć tylko delikatną woń. DM też bardzo lubię ale tu już zapach masz dość intensywny z tym że mi odpowiada
paperson Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Tomas22 napisał: Detailers magic APC Goodstuff APC Koch chemię GS. Który z nich będzie najmniej duszący ? Wszystkie w/w charakteryzuje brak duszącego zapachu. Kwestia gustu, która nuta zapachowa Ci najbardziej odpowiada. Dla mnie najlepszym APC z tej trójki jest GS. Ma dość neutralny zapach i świetne, uniwersalne właściwości. Zresztą sam wiesz
Tomas-sg Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 18 minut temu, paperson napisał: Wszystkie w/w charakteryzuje brak duszącego zapachu. Kwestia gustu, która nuta zapachowa Ci najbardziej odpowiada. Dla mnie najlepszym APC z tej trójki jest GS. Ma dość neutralny zapach i świetne, uniwersalne właściwości. Zresztą sam wiesz Dzięki chłopaki za opinie. Raczej DM skreślę z listy. Łukasz pewnie że wiem i w tym zestawieniu pojawił się tylko dla porównania muszę tylko poszukać czy są kanistry 5 czy 10 l. Szukam czegoś po prostu do domu żeby nie latać z maską w łazience
Patryk14 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Tomas22 napisał: Dzięki chłopaki za opinie. Raczej DM skreślę z listy. Łukasz pewnie że wiem i w tym zestawieniu pojawił się tylko dla porównania muszę tylko poszukać czy są kanistry 5 czy 10 l. Szukam czegoś po prostu do domu żeby nie latać z maską w łazience Mam podobny problem i też cały czas szukam dobrego APC który będzie działał wszędzie ale głównie w domu, w zamkniętych pomieszczeniach.
DZIADZIA Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 @Patryk14 @Tomas22 APC od DETAILiNK pachnie jak dressing i czyści super. 1
Birkhof Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Mam podobny problem i też cały czas szukam dobrego APC który będzie działał wszędzie ale głównie w domu, w zamkniętych pomieszczeniach.Fx protect, zero piktogramow bo jest na cytrusach.
MGH Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 @Tomas22 Jeśli interesuje cię GS to zainteresuje cię to
V1RU$ Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2019 W dniu 3.08.2019 o 13:02, Patryk14 napisał: Mam podobny problem i też cały czas szukam dobrego APC który będzie działał wszędzie ale głównie w domu, w zamkniętych pomieszczeniach. A może Koch GS ?
Gold_Car Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Mam kocha i powiem że zapach ma chemiczny ale nie dusi. I przy stężeniu 1:40 skuteczniej myje niż sonax gotowy płyn do czyszczenia wnętrz. Z tym ze sonax przyjemniej pachnie.Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
CarlosBlack Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 spróbuj APC Advanced od ExceDe, mnie bardzo przyjemnie zaskoczył efektywnością, zapach całkiem przyzwoity.
mateo9441 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Szukam kogoś kto pracował na Ideal Vask w stężeniu 1:10-1:20 i czy ma porównanie do ExceDe Advenced APC , 4Detailer Amber One lub Bilt Hamber Surfex HD ? APC, ma głównie służyć do czyszczenia plastików.
xnolb Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Które APC z tych: 1. ADBL APC zwykłe 2. KOCH GREEN STAR APC 3. NIELSEN CYCLONE 1L APC 4. VALETPRO APC ,będzie najlepsze???
Birkhof Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Które APC z tych: 1. ADBL APC zwykłe 2. KOCH GREEN STAR APC 3. NIELSEN CYCLONE 1L APC 4. VALETPRO APC ,będzie najlepsze???Do czego?
xnolb Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 1 minutę temu, Birkhof napisał: Do czego? Do ogólnego użycia (wnętrze, felgi itd.), do tej pory miałem ADBL'a ale się kończy i zastanawiam się czy nie spróbować czegoś innego.
Grzechu23 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Od siebie *odradziłbym* na pewno APC od ADBL. Mocno duszące przy pracy. Ciężko mi było przerobić kilka litrów gotowych roztworów. Od roku stoi pół butli. Weź polecanego KOCH'a Green Star 1
Rekomendowane odpowiedzi