turzol Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 Testował już ktoś Ice Fresh?
Michał126 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 @turzol, wyczaiłeś go w Sonax Katowice? Ostatnio tam byłem na zakupach i właśnie gadałem ze sprzedawcami o tym płynie, w czym jest lepszy od zwykłego Xtreme - to nie umieli wskazać takiej cechy, mówili tylko, że bardzo ładnie pachnie i u nich i tak jest tani, więc dużo ludzi go bierze
turzol Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 21 minut temu, Michał126 napisał: @turzol, wyczaiłeś go w Sonax Katowice? Ostatnio tam byłem na zakupach i właśnie gadałem ze sprzedawcami o tym płynie, w czym jest lepszy od zwykłego Xtreme - to nie umieli wskazać takiej cechy, mówili tylko, że bardzo ładnie pachnie i u nich i tak jest tani, więc dużo ludzi go bierze Właśnie tam go wyczaiłem, ale nie skusiłem się bo jednak mam zapas jeszcze koncentratu zimowego z VW. Jednak nazwa wskazuje na zapach cukierków ICE które uwielbiam wiec stąd ta ciekawość
Michał126 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 @turzol, jedź i powąchaj To jest właśnie taki zapach, myślę, że po spryskaniu będzie mocno wyczuwalny. Przy tym nie czuć nawet z bańki alkoholu technicznego. Aha, i to przychodzi prosto z Niemiec (nie ma nawet polskiej etykiety, sprowadzają to z pominięciem polskiego dystrybutora), a Xtreme sprzedawany u nas jest rozcieńczany z koncentratu, który jest dostarczany do Lublina w mauzerach.
Gold_Car Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2018 @Michał126 ile dałeś za tego sonaxa ice juto wybieram się do Katowic może zajrzę do sonaxa ( tyko gdzie to hihi ?)Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Michał126 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2018 7 godzin temu, Gold_Car napisał: @Michał126 ile dałeś za tego sonaxa ice juto wybieram się do Katowic może zajrzę do sonaxa ( tyko gdzie to hihi ?) Ja go nie kupiłem. Ponad 50 zł za 5 litrów kosztuje Ten sklep jest koło Makro. Ogólnie jest bardzo tani. Np. dressing do opon - 24 zł, a u pewnego katowickiego partnera forum - 40. Pasty w opakowaniach 250 ml po minimum 10 zł taniej niż u partnerów. 2
attur Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2018 co myślicie o czymś takim? miał ktoś styczność?http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7632959916Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Michał126 Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2018 @attur, wątpię, ale zawsze możesz być pionierem - ja tak byłem w kwestii płynu CarPlan, który tu kiedyś opisywałem
ghost Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 Po motulu vision, sonaxie xtreme przyszedł czas na Aura Nano by Organika powered by Biedronka za 10 pln/4L Butla niebieska. Płyn przezroczysty. Z banika trochę wali, zobaczy się jak podczas jazdy
DZIADZIA Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 ja jestem wierny SONAXOWI, zapach zimowy bardzo mi się podoba
krogi Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 W dniu 10.10.2018 o 04:56, Fredi88 napisał: Tyle że to temat o zimowych a ten z lidla jest akurat kiepski. Zostawia na szybie jakieś tłuste kropki. Mówisz o W5 zimowym czy letnim ? Bo w zimowym nic takiego nie zauważyłem.
Fredi88 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 58 minut temu, krogi napisał: Mówisz o W5 zimowym czy letnim ? Bo w zimowym nic takiego nie zauważyłem. Zimowy... kibel jakich mało. Nie wiem może zmieniła się receptura, może w Polsce produkuje kto inny. U mnie w Austrii żałowałem zakupu. Jeden z najgorszych płynów jakie miałem.
pablo.see Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 Czy u kogoś w Biedronce z okolicy ma płyn od Organiki? U mnie tylko Chemipack.
Birkhof Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 ja jestem wierny SONAXOWI, zapach zimowy bardzo mi się podoba U mnie w makro 28zl za 4L - u Ciebie tez takie ceny?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
turzol Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 Niezłe dzierstwo 18pln na Alle ten Sonax zimowy Xtreme
DZIADZIA Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 9 godzin temu, Birkhof napisał: u Ciebie tez takie ceny? 25pln na cpn, ale jeszcze muszę zadzwonić do miejscowego szamana, gdzie mam rabacik i zapytać wiela policzy
buka Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Który waszym zdaniem aura organiki czy adixol z castoramy :)? Po przeczytaniu stwierdzam że to chyba jedne z tych bezpiecznych płynów w relacji cena/jakość
Birkhof Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Niezłe dzierstwo 18pln na Alle ten Sonax zimowy XtremeDzieki - mam smart wiec zamówię na AllegroTeraz wolałem autoland i poki co dobrze myje i nie skrzypia wycieraczki ;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
analyzator Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 cena <20zł za sonaxa w leclerc to wszędzie? sprawdziłem w drive i cena taka nie bardzo - 28zł (edit byłem leclercu w lublinie i cena nieatrakcyjna 28zł) a btw https://showcarshine.pl/zima/hydrofobowy-plyn-do-spryskiwaczy-zimowy-20c-5l.html to jak się sprawuje? Przede wszystkim i co jest najważniejsze to nie chcę polerować maski a po jakimś biedronkowym już tak to się skończyło :(
mk4tdi Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 Biedronkowa Aura z Organiki jest ok, pewnie miałeś z Chemipacka
flatron007 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 Dokładnie, ja z Aurą z Organiki nigdy nie miałem problemów.
buka Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 Mi dziś udało się w lokalnej biedrze kupić Aure z Organiki
Rekomendowane odpowiedzi