Dystrybutor ADBL Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 19 godzin temu, kaka17ab napisał: @ADBL możecie jakoś określić te zapachy, jakie nuty są w nich wyczuwalne? http://www.adbl.eu/produkty/adbl-black-mist/ http://www.adbl.eu/produkty/adbl-white-mist/ na stronie produktów właśnie dodaliśmy opisy nut zapachowych obu produktów :). 1
kaka17ab Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 2 godziny temu, ADBL napisał: http://www.adbl.eu/produkty/adbl-black-mist/ http://www.adbl.eu/produkty/adbl-white-mist/ na stronie produktów właśnie dodaliśmy opisy nut zapachowych obu produktów :). @ADBL a Black?
Cortex Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 @ADBL a może wy posiadacie coś w swoim 'arsenale' zapachów co przypomina zapach drzewny/korzewnny, ewentualnie delikatnie cytrusowy?
Fredi88 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 @Cortex kup drewienko fresso gentleman.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Szczerze to co nos to inne nuty potrafi odnaleźć (dla jednego dominuje jedna, dla drugiego inna). Na pewno nut drzewnych możesz szukać w Spritis Hays. Dwa nowe misty też są ciekawe
piotrek198o Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 @Cortex Polecam spróbować Vinove Rome Wood.
lukasz_byd Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 W dniu 8.04.2020 o 20:50, Cortex napisał: @ADBL a może wy posiadacie coś w swoim 'arsenale' zapachów co przypomina zapach drzewny/korzewnny, ewentualnie delikatnie cytrusowy? BMW ma taki zapach - Balancing Amber czy jakoś tak?
przemek2000 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 12 minut temu, piotrek198o napisał: @Cortex Polecam spróbować Vinove Rome Wood. Miałem, również polecam
karmazynowypiekarz Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Możecie napisać co ile trzeba dopsikiwać Magic mist QD1 od adbl, tak aby cały czas był dobrze wyczuwalny, i na ile wystarcza wtedy butli przy takiej częstotliwości? :)Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Strus Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Nie miałem ale zgaduję że co 2 godziny 1 2
piotrek198o Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2020 Czy używał ktoś już nowej wersji CG SIGNATURE Stripper Scent? Jak z trwałością, czy rzeczywiście jest lepsza od starej wersji?
przemek2000 Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2020 13 godzin temu, piotrek198o napisał: Czy używał ktoś już nowej wersji CG SIGNATURE Stripper Scent? Jak z trwałością, czy rzeczywiście jest lepsza od starej wersji? Używałem starą i nową. Różnicy w trwałości nie wyłapałem, dla mnie zapach i trwałość taka sama. Miałem dwie duże. Jedynie mała pojemność 118ml była wg mnie bardziej intensywna.
9452130 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Najlepsze dla mnie do tej pory były QD1 od ADBL oraz Morning Dew / Peach and Mango od SG. Jakiś czas używałem zapachu z ali w kratkę, z linku poniżej i niektóre zapchy zbierały pozytywne opinie od ludzi co ze mną podróżowali (ale nie tak jak te wyżej). Trwałość lepsza niż psikanych ale nadal bez szału. https://www.aliexpress.com/item/32909558767.html Wiśnia w puszcze sprawdzona chyba przez wszystkich też była ale się znudziła. Teraz szukam czegoś nowego i widziałem że ostatnio trochę osób reklamuje INVAME. Testował to już ktoś z was?
Marcin1992 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 6 godzin temu, 9452130 napisał: Najlepsze dla mnie do tej pory były QD1 od ADBL oraz Morning Dew / Peach and Mango od SG. Jakiś czas używałem zapachu z ali w kratkę, z linku poniżej i niektóre zapchy zbierały pozytywne opinie od ludzi co ze mną podróżowali (ale nie tak jak te wyżej). Trwałość lepsza niż psikanych ale nadal bez szału. https://www.aliexpress.com/item/32909558767.html Wiśnia w puszcze sprawdzona chyba przez wszystkich też była ale się znudziła. Teraz szukam czegoś nowego i widziałem że ostatnio trochę osób reklamuje INVAME. Testował to już ktoś z was? Ja od siebie mogę polecić perfumy Foen. Aktualnie używam zapach BOSS. Jak dla mnie petarda
Jacek58 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 W dniu 4.08.2020 o 02:53, 9452130 napisał: Najlepsze dla mnie do tej pory były QD1 od ADBL oraz Morning Dew / Peach and Mango od SG. Jakiś czas używałem zapachu z ali w kratkę, z linku poniżej i niektóre zapchy zbierały pozytywne opinie od ludzi co ze mną podróżowali (ale nie tak jak te wyżej). Trwałość lepsza niż psikanych ale nadal bez szału. https://www.aliexpress.com/item/32909558767.html Wiśnia w puszcze sprawdzona chyba przez wszystkich też była ale się znudziła. Teraz szukam czegoś nowego i widziałem że ostatnio trochę osób reklamuje INVAME. Testował to już ktoś z was? Z chemią azjatycką to lepiej uważać. Większość produktów chemicznych z ALIEXPRESS nie spełnia norm bezpieczeństwa jakie są standardem w UE, czyli tak naprawdę używasz na swoją własną odpowiedzialność. Natomiast intensywność zapachu powinna być niezła:) Pozdrawiam,
9452130 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2020 Intensywność była całkiem ok ale nie używam już ich. Zapach był bez szału Teraz mam INVAME i póki co jest ok ale pewnie będę dalej szukać czegoś ciekawego
Bac Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 Testował ktoś puszki Wunder Baum? Długo pachną? Są lepsze od puszek CS?
smerf91 Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 4 godziny temu, Bac napisał: Testował ktoś puszki Wunder Baum? Długo pachną? Są lepsze od puszek CS? Ja używam tylko Black, pachnie od 2 tyg do miesiąca 1
Jacek58 Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 Osobiście sprawdzam wszystkie nowości ale i tak zawsze wracam do IMAO Voyage A New York. Jakoś ta nuta przypadła mi najbardziej do gustu .
4dminwhyyyyy Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 A macie może jakieś fajne i sprawdzone "zapachy" skóry?
Marcin1992 Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 @4dminwhyyyyy miałem kiedyś zapach skóry z adbl
Moderator Domel Opublikowano 21 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 4 minuty temu, 4dminwhyyyyy napisał: A macie może jakieś fajne i sprawdzone "zapachy" skóry? adbl
kruchytk15 Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2020 Ja mam foen New car leather
AudiBlask Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 Poszukuję waniliowego zapachu, coś jak żółta choinka wunderbaum. Przyjemna słodka wanilia, ktoś może coś polecić?
Gold_Car Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 Miałem vanilla little joy ten ludek żółty. I powiem ze przyjemnie pachnie nie chemicznie więc od siebie polecam jeszcze niebieski też fajny ale zapachu nie pamiętam pamiętam , latem jak jest gorąco to czułem zapach do 3 miesięcy (ja go czułem tyle ale każdy ma inną wrażliwość na zapachy) jak jest chłodniej to aromat nie uwalnia się tak intensywnie. Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi