Moderator Domel Opublikowano 2 Października 2022 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 20 minut temu, powerf napisał: Daj znać jak się będzie ten opryskiwaczacz sprawował w prewashu, ja używam opryskiwacza Sotka akumulatorowego 12v i jestem mega zadowolony z niego. Jedyny minus, i myślę że w przypadku Einhell będzie podobnie - to trochę sztywny wąż do lancy, zwłaszcza w niskich temp - w swojej sotce wymieniłem go na wąż silikonowy i jest git malina. Oj nie predko go kupie ale jesli już to raczej w zamyśle typowo ogrodowej do oprysków na chwasty Chociaz jako prewash do auta, fiu fiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 3 Października 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 @powerf a faktycznie to coś źle spojrzałem na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 12 godzin temu, Domel napisał: 4AH za 200 to jak za darmo Wojtek. Ryobi ma identyczny sprzęt. A z tego co pamiętam ty masz już polerkę tak więc bateria i ładowarka już u ciebie są. Allegro: 8585118187 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 3 Października 2022 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 59 minut temu, xadamx napisał: Wojtek. Ryobi ma identyczny sprzęt. A z tego co pamiętam ty masz już polerkę tak więc bateria i ładowarka już u ciebie są. Allegro: 8585118187 łoooooooooooo Panie Teraz to biere Nie wiedziałem Idealny na prewash i chwasty 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 @Domel Jak byś kupil to zrób prosze 50/50 pre-washa na trawniku. Ciekaw jestem efektu na trawniku po pre-washu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 3 Października 2022 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 7 godzin temu, zeea napisał: @Domel Jak byś kupil to zrób prosze 50/50 pre-washa na trawniku. Ciekaw jestem efektu na trawniku po pre-washu Mam dużo chwastów do ekstrakcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radu5 Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Szukam jakiegoś prewash z którego mógłbym zrobić oprysk by móc lepiej umyć auto na bezdotyku niż chemia która tam jest ale żeby nie ruszał lsp myślałem nad Bilt Hamber Auto Foam ale szkoda że tylko banki 5l albo adbl tfr. Tak się zastanawiam czy APC k2 pro mógłbym użyć właśnie jako pre wash i w jakim stężeniu i czy nie ruszy wosku a ładnie odetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 @Radu5 bilt hamber touch less, ale kupisz tylko 5L. Moim zdaniem numer 1 na akcje zimowe z opryskiwacza. @KrzysiekT5 polecam, bardzo dobry produkt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radu5 Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 A co myślisz jeszcze o no Koch Gs i zastosowaniu jako pre wash ? Ile potrzeba mieszanki na auto b6 Avant? 2l opryskiwacz starczy? Może być taki opryskiwacz z supermarketu i się nic nie stanie czy lepiej zainwestować w jakiś formy np kwazar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu70 Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 1 godzinę temu, Radu5 napisał(a): A co myślisz jeszcze o no Koch Gs i zastosowaniu jako pre wash ? Ile potrzeba mieszanki na auto b6 Avant? 2l opryskiwacz starczy? Może być taki opryskiwacz z supermarketu i się nic nie stanie czy lepiej zainwestować w jakiś formy np kwazar Warto zainwestować w porządny opryskiwacz . Osobiście do oprysku katuje już drugi rok Kwazara. Do oprysku miałem TFR z ADBL , SG ,Elite Detailer , K2. Teraz mam pianę , która polecał Dziadzia , Auto Piana Max500. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 3 godziny temu, Radu5 napisał(a): A co myślisz jeszcze o no Koch Gs i zastosowaniu jako pre wash ? Ile potrzeba mieszanki na auto b6 Avant? 2l opryskiwacz starczy? Może być taki opryskiwacz z supermarketu i się nic nie stanie czy lepiej zainwestować w jakiś formy np kwazar Nie pomogę, bo nie robiłem takiego oprysku. GS jest rewelacyjny jako APC i tak go używam, ale wiem że ludzie dodają go do piany aplikowanej z PA na większe zabrudzenia. Sam zobacz, niewiele tracisz. Produkt rewelacyjny i polecany, jest szansa że sprawdzi się także w tej roli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominiG Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 @Radu5 ja używałem stary citrus foam z Cleantecha, podobało mi się jego działanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzat06 Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 @Radu5 @DominiG też popełniłem ostatnio parę myć, miedzy innymi po jeździe w deszczu, gdy na drugi dzień suche auto wyglądało tragicznie to po oprysku z Citrus Foam i tylko spłukaniu myjką po kilku minutach efekt był bardzo zadowalający 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominiG Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 @skrzat06 właśnie jestem ciekawy nowego cleantle. Może na BF się skuszę i przetestuję jeśli tak samo działa z oprysku jak stary to będzie git i bańka wpadnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radu5 Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Dobra a jakiej pojemności najlepiej opryskiwacz , 1.5l czy 2l na jedno autko Avant ? Biorę pod uwagę kwazar i marolex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 3 godziny temu, Radu5 napisał(a): Dobra a jakiej pojemności najlepiej opryskiwacz , 1.5l czy 2l na jedno autko Avant ? Biorę pod uwagę kwazar i marolex Brałbym bez zawahania 2L. Niewiele większy rozmiar a dużo więcej powietrzna jak nie napełnisz do końca. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominiG Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 @Radu5 śmiało bierz 2l 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 A co myślisz jeszcze o no Koch Gs i zastosowaniu jako pre wash ? Ile potrzeba mieszanki na auto b6 Avant? 2l opryskiwacz starczy? Może być taki opryskiwacz z supermarketu i się nic nie stanie czy lepiej zainwestować w jakiś formy np kwazarKocha GS przelałem juz kilka ładnych litrów jako pre wash i śmiało polecam. Jeden z lepszych według mnie. Kup sobie 2l i spokojnie roztworem 1.5l oblecisz auto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 15 godzin temu, Radu5 napisał(a): Dobra a jakiej pojemności najlepiej opryskiwacz , 1.5l czy 2l na jedno autko Avant ? Biorę pod uwagę kwazar i marolex Też polecam Koch GS i opryskiwacz Kwazar Venus 2l 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Ja GS rozrabiam 1:40 tak jak mi tu poradzili. Opryskiwacz mam 1,5 l i na mojego roomstera jest wystarczająco. Działa bardzo dobrze. Ja jestem zadowolony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4dminwhyyyyy Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Próbował ktoś tfr od carlab ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubos Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 @4dminwhyyyyy rozumiem, że to jakiś żart tak? Produkt, który jak widzę miał premierę (uwaga!) 5 godzin temu na fb, ktoś z forum miałby już go przetestować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Marca 2023 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 53 minuty temu, Kubos napisał(a): rodukt, który jak widzę miał premierę (uwaga!) 5 godzin temu na fb, ktoś z forum miałby już go przetestować? Jak najbardziej możliwe o ile ktoś testuje przedproducyjnie/premierowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norti Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Hej porównywał ktoś osobiście BH AF z BH TL z opryskiwacza - czy oba były w normalnych stężeniach bezpieczne dla wosku ? No i druga rzeczy czy AF z oprysku (nie pianownicy) też ładnie domywa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Jaki pre wash zastosować do mycia samochodu co tydzień lub dwa na myjni bezdotykowej, później mycie ONR w garażu podziemnym? Oprysk przed myciem z glorii FM30 Czy BH touch Less będzie dobrym wyborem lub auto foam czy jakieś inne propozycje… Na samochodzie znajduje się aktualnie resztka colli 476, a w wakacje będzie nałożona powłoka zvizzer graphene coat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi