Krzynio_spafreak Opublikowano 3 Marca Zgłoś Opublikowano 3 Marca 6 godzin temu, Kuba1 napisał(a): pinnacle souveran + sonus carnauba spritz 6 godzin temu, Kuba1 napisał(a): Połączenie rewelacja przyznaję
imola33 Opublikowano 3 Marca Zgłoś Opublikowano 3 Marca To ja ponownie pochwalę się kroplami na BMW niestety u mnie na wsi dosyć mocno się kurzy, całe auto w czarnych plamach nie mogę doczekać się, żeby wskoczyć z tym woskiem na Alfę. Koniecznie w combo z jakimś cleanerem/glaze nastawionym 101% na look. Jeszcze mam miesiąc-dwa na zastanowienie się co kupić Tak wiem, emblemat do wymiany. 5
Gardor Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca 11 godzin temu, Pulse napisał(a): Soul Red Crystal Metallic czy jeśli dobrze rozumiem 46v Mój ulubiony kolor z palety Mazdy, jest piękny! 3
analyzator Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca Kupilem żeby was nie kusiło całe 14.90 w Biedronce Potrząśnij i galaretka staje się lepiej wylana Szybka recenzja. Konsystencja galaretki w niczym nie przypomina normalnego wosku Zapach jest mi znany bo miałem wcześniej truskawkowy zapach do wnętrza K2. Truskawka jest chemiczna i tyle powiedzmy. Co do poślizgu przy aplikacji to nie ma się co rozpisywać. Są droższe włoskie które też nie do końca potrafią w aplikację. Co do dotarcia to po 4 minutach zaskoczy cię ile energii trzeba włożyć w to żeby to gówno dotrzeć. Ogólnie po pięciu minutach z tym produktem stwierdzam że było warto się przekonać i teraz chętnie oddam w koszcie paczkomatu. Może ma trwałość 2 1 4
MMCzysci Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca Zamierzasz to kłaść na auto? Wyryte w skale z S20 FE 5G 1
analyzator Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca @MMCzysci już skończyłem zobacz powyżej stosunek cena jakość rewelacja. Jakość bez rewelacji ale na tej półce cenowej po prostu brakuje konkurencji nie polecam 1
MMCzysci Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca Nie ma trwałości. Ma za to zajebistą umiejętność permanentnego brudzenia nielakierowanego plastiku Wyryte w skale z S20 FE 5G 1
analyzator Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca @MMCzysci czyli coś robi na allegro ma sporo komentarzy łącznie z takimi że trwałość do pierwszego deszczu po co ja to właściwie zrobiłem haha
AndrewZS Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca @analyzatorsądząc po wyglądzie to bardziej bym obstawiał, że im się etykiety na produktach pomyliły
MMCzysci Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca Carnauba soft hard wax Wyryte w skale z S20 FE 5G 2
Kuba1 Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca @MMCzysciPrzypadek, nie sądzę Chyba się na tym wzorowali, ale coś im aplikacja nie wyszła z tego co piszesz
Tomas-sg Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca @Kuba1 nie mogę wrzucić ale mam jeden wosk w paście który jak postoi poza lodówka to jest dosłownie płynem
Kuba1 Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca @Tomas-sg Z tego co czytałem to Victoria jest w formie sorbetu i to jest ok Trzymasz woski w lodówce?
ad.am Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca 11 minut temu, Kuba1 napisał(a): Z tego co czytałem to Victoria jest w formie sorbetu i to jest ok Chyba się nie zgodzę, zawsze była twarda, czy yellow czy red.
Tomas-sg Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca 16 minut temu, Kuba1 napisał(a): @Tomas-sg Z tego co czytałem to Victoria jest w formie sorbetu i to jest ok Trzymasz woski w lodówce? Tak, megsa 16, infinity wax winter wax I ten jeden właśnie specjalny
Kuba1 Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca 4 minuty temu, ad.am napisał(a): Chyba się nie zgodzę, zawsze była twarda, czy yellow czy red. Na jakimś angielskim forum czytałem recenzje collectors i gość twierdził że jest sorbet. Pewnie i mój i jego jest "uszkodzony" Kompletnie mi to nie przeszkadza, nakładanie tego "sorbetu" to czysta przyjemność, efekt też cacy Wgl. ty masz inny kolor wosku, jak mój.
analyzator Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca Śmiejcie się z sorbetu K2 a ja dzisiaj położyłem drugą warstwę. Może jest w tym sens że nie ma trwałości i śmierdzi ale przynajmniej nie wygląda i trudno go dotrzeć. Producent na opakowaniu mówi 45 sekund. Trzeba szybko machać a nie jakieś chodzenie wąchanie oglądanie i czekanie. Tu się nie ma co zastanawiać. Zróbmy to szybciej szybciej zanim dojdzie do nas że to bez sensu Chwilowo nawet wygospodarowałem mu miejsce na półce. Nawet go wyślę free paczkomatem ale pod warunkiem że zrobisz z tego wash n wax 3 1 2
Kuba1 Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca @analyzator Co to za wosk z tyłu, przed zymolami, duża srebrna puszka z żółtą grafika na wieczku. Drugi raz już go widzę i mnie zastanawia ?
Kuba1 Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca @analyzator Ale cudeńko, mam słabość do takich etykiet. Widzę mają siedzibę w UK i akceptowalne ceny, widziałem w Twoim wątku że i efekt fajny.Pewnie skuszę się na jakąś puszkę po pijaku Było tego nie pokazywać, następną pokusa 2
analyzator Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca @Kuba1 jak jesteś zainteresowany to prawdopodobnie będę miał zircona na zbyciu. Dłuższy temat ale przypadkowo mam dwa
Kuba1 Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca @analyzator Zainteresowany, jak będziesz bliżej to pw
t.sienkiewicz91 Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca @analyzator dość stary ten wosk Parę ładnych lat temu był to mój chyba pierwszy wosk. Pamiętam jak dziś aplikację, przy której nie dość, że się namachałem to jeszcze nakląłem. Potem nabyłem Megsa Gold Carnauba i to było to
analyzator Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca @t.sienkiewicz91 zircon? na pewno ten? aplikacja z wosków MK najprzyjemniejsza. Tych które mam. Moje opinia w temacie otwirajacym sezon w W&W. Kropki połączyłem. Może to był inny zircon? Po lewej fajny pośrodku fajny a ten po prawej nie.
Rekomendowane odpowiedzi