Moderator Domel Opublikowano 5 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 17 godzin temu, devilsky napisał: @CAR CRAZY tak właśnie poległem z deturnerem... nie polecam na otwartej przestrzeni i zabezpieczonym aucie... plus duże ciśnienie musi być 1
Treys Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 7 godzin temu, Grzechu23 napisał: Nowości od Koch Chemie Wosk ok. 400 zł, wheel cleaner 500 ml za prawie 70 zł. Widać, że pod niemieckiego klienta ;D Niekoniecznie moje dzisiejsze zakupy Lipy nie ma testowałem testery wszystkie i byłem zadowolony więc sobie kupiłem gotowy produkt - nie w Polskim sklepie bezpośrednio u sprzedawcy Kocha. Instrukcja bardzo fajnie napisana. A tutaj mały bonus ode mnie z unboxingu : https://streamable.com/fvfkf3 3 1
Moderator Streat Opublikowano 5 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 @Treys zdaj relacje jak tam te nowości od Koch, osobiscie coraz bardziej przekonuje sie do tej marki
Treys Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 7 minut temu, Streat napisał: @Treys zdaj relacje jak tam te nowości od Koch, osobiscie coraz bardziej przekonuje sie do tej marki SprayWax - był ciężki bardzo po aplikacji do docierania generalnie miał być do poprawy żeby było łatwiej oraz żeby kropelki było ładniejsze. MWC do felg - rewelacyjny w porównaniu z nowym sonaxem felgenbeast czy d-toxem od SG - lepiej wypadał w każdym względzie jedynie cena trochę wysoka za 500 ml :). Wosk - istny miodzik docieranie banał , aplikacja banał , połysk mega a hydro kosmiczne. Pasta One stepowa i specjalny do tego pad ( można powiedzieć że czerwony koch z innym kolorem ) mocniejsza od ich pasty z woskiem lepszy połysk na pewno oraz docieranie , generalnie pod one stepy bardzo fajna. Zestaw do polerowania reflektorów też niczego sobie nie wiem jak wygląda finalnie ( ja miałem pady czerwony + żółty oraz futro + zestaw abralona/mirki na mokro ) czy jest to czerwony koch i żółty w środku raczej nie coś na pewno nowego. Wiedziałem, że wosk będzie moim pierwszym zakupem od razu jak dostałem na próbę z miejsca był u mnie zaakceptowany ale trwałość raczej będzie na poziomie 3 tygodni.
Moderator Streat Opublikowano 5 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 2 minuty temu, Treys napisał: ale trwałość raczej będzie na poziomie 3 tygodni. czyli blizej mu do show waxów niz typowych wosków, aż mnie zaciekawiło Paste to na pewno kupie, spraywax moze jak cena bedzie ok w polsce no i wosk tez mnie bardzo ciekawi wiec kto wie moze cos sie kupi
KUBA46 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 Godzinę temu, Treys napisał: MWC do felg - rewelacyjny w porównaniu z nowym sonaxem felgenbeast czy d-toxem od SG - lepiej wypadał w każdym względzie jedynie cena trochę wysoka za 500 ml :). D-tox nie jest produktem do felg. Odpowiednikiem wheel cleanerów krwawiących jest Monster Wheel Cleaner. 1
Treys Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 5 minut temu, KUBA46 napisał: D-tox nie jest produktem do felg. Odpowiednikiem wheel cleanerów krwawiących jest Monster Wheel Cleaner. masz racje pomyłka z mojej strony chodziło mi o Monstera
Alfa47 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2020 Coraz więcej Polskich budżetowych marek, idzie w Profi Detailing. Moje Auto Detailer
Moderator Domel Opublikowano 7 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2020 fiu fiu design i guala Akurat w piątek widziałem tą markę na BP i pomyślałem sobie kiedy oni wyskoczą z czymś detailerskim a tu pyk
DaV Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2020 Poniekąd to te produkty zawsze mieli w ofercie, tylko teraz nazwali je detailingowymi. 1
Alfa47 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2020 @Domel No ta linia widzę jest od kwietnia, także nim pomyślałeś oni już zdążyli wyskoczyć. @DaV Niby to nowa formuła, i ulepszona. Nie tak dawno wypuścili krwawe koło, kupiłem 2 butelki z myślą że będzie to coś w porównaniu do Rotona, pomimo zapewnień że ma krwawić, na żadnych felgach nie było to widoczne, coś pokroju takiego excede wheel cleaner. Quick detailer i pianę aktywna wygrałem, to drugie w miarę może być ale ten QD to nie dało się pracować. Rozmawiałem z nimi na Fb, i nawet chcieli podrzucić kilka produktów na testy, właśnie na forum, więc jeśli ktoś ma ochotę przetestować nową linię, myślę że udostępnią te produkty na testy KA. 1 2
Sodol Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2020 Oby tylko po tym wynalazku auto sie nie zrobiło z czarnego na białe 1
FilipO Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2020 2 minuty temu, Sodol napisał: Oby tylko po tym wynalazku auto sie nie zrobiło z czarnego na białe Może z białego ecru się zrobi 1
doniek77 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nie wiem czy już było, kolejny RRC Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Strus Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2020 13 godzin temu, Gozdziu23 napisał: Tak tylko zostawie Słuchać tego gadania nie można. To raz. A dwa że albo ślepy jestem albo tam zostały zacieki i dalej jest brudne.
DaV Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2020 7 minut temu, Strus napisał: A dwa że albo ślepy jestem albo tam zostały zacieki i dalej jest brudne. Nie Nie Nie nic nie zostało, nie umiesz patrzeć .
Ziółas Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2020 @DaV Ma zbyt mało profesjonalny wzrok
keza Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2020 56 minut temu, DaV napisał: nie umiesz patrzeć Kurde okazuje się, że też mam wadę wzroku. Mogli by się pokusić o normalny test i komentarz a nie jeden przegaduje drugiego
Moderator Streat Opublikowano 8 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2020 a najlepsze jest na samym koncu "nie wiem jak działa nie testowałem" 1
b0l5 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2020 a najlepsze jest na samym koncu "nie wiem jak działa nie testowałem" Oni zawsze nie wiedzą jak działa
DaV Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2020 13 minut temu, Viento napisał: Widzę, że brodaty znowu w formie Ten gościu to jeden z większych napinaczy w internecie 1
Rekomendowane odpowiedzi