alfaJersey Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 31 minut temu, pretor napisał: Wina lezy po stronie pseudofirm ktore masowo zaczely produkowac srodki do dezynfekcji przez co fabryki produkuja tyle co produkowaly lub wiecej i podniosly troche ceny zeby dobic Europe,a posrednicy jeszcze bardziej podkrecili ceny zeby szybko zarobic. Juz sie zaczyna luzowac i tylko patrzec jak ceny butelek i innego plastiku made in china zaczna wracac do normalniejszej ceny.Zreszta juz widac po rekawiczkach gdzie cenili sie ponad 100 za paczke a juz za 50-60 zl mozna gdzieniegdzie kupić. Szkoda, że nikt nie wykorzystał okresu plastikowej posuchy na produkcje butelek że szkła, metalu czy jakichś innych alternatyw dla plastiku. Byłoby ciekawie, a tak jest drogo, będzie taniej, problemy z badziewnym w większości plastikiem zostaną.
Master kecav Opublikowano 3 Maja 2020 Master Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 59 minut temu, alfaJersey napisał: Szkoda, że nikt nie wykorzystał okresu plastikowej posuchy na produkcje butelek że szkła, metalu czy jakichś innych alternatyw dla plastiku. Opakowania szklane czy metalowe istniały, istnieją i będą istnieć. Póki co plastik jest bezkonkurencyjny, zwłaszcza w naszej branży. Szkło było by idealne, gdyby nie waga i niebezpieczeństwo rozbicia. Opakowania metalowe, to również kwestia wagi, ale i niestety niekompatybilności z wieloma różnymi produktami. Także w sumie to nie było czego wykorzystywać, aby wymyślać alternatywę dla plastiku.
doniek77 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Mam identyczne z aliWysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Slovak Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 Gdyby ktoś nie zauważył postu na FB to dotarły do nas pędzelki CarPro 1
Treys Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 Testuje sobie to już od stycznia, produkt finalny miał być już w Kwietniu ale chyba Covid namieszał.... a pasty świetne 2 1
Gozdziu23 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 2 godziny temu, Treys napisał: Testuje sobie to już od stycznia, produkt finalny miał być już w Kwietniu ale chyba Covid namieszał.... a pasty świetne i czym sie rózni od np h8-h9 ?
Treys Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 24 minuty temu, Gozdziu23 napisał: i czym sie rózni od np h8-h9 ? to sa pasty do lamp
Gozdziu23 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 Teraz, Treys napisał: to sa pasty do lamp Ponawiam pytanie, w czym są lepsze od h8-h9 na poliwęglanie ?
Treys Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 25 minut temu, Gozdziu23 napisał: Ponawiam pytanie, w czym są lepsze od h8-h9 na poliwęglanie ? jedna jest po prostu do cięcia a druga ma w sobie wykończenie i już zabezpieczenie a czym się różnią to już należy pytać u producenta, być może jest to tylko marketing nie wiem ale mają więcej nowych produktów w fazie produkcyjnej po zmianie szefa oraz po tym co na świątecznym przyjęciu im powiedział.... trzeba cierpliwie czekać a wyjdą naprawdę ciekawe rzeczy, wiem bo testowałem wszystkie, z czego 2 produkty były do poprawy.
Arkeolowy Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 Odnośnie Kocha ja to tylko zostawię 4
Moderator BiałyGTi Opublikowano 5 Maja 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 @Arkeolowy nieprawdopodobna historia ale ze 2 tyg temu kupowałem h8 jeszcze bo mi sie kończyła i nie zauwazylem czegos podobnego jak to tu gosc opisuje. Tnie dalej jak kiedys. Nie zauwazylem osłabienia
Arkeolowy Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 Nie jest napisane, ze nie tnie... w h8 masz teraz fg 400 w h9 to co bylo w 8. Zwróciłem uwagę po tym poście miałem stare & nowe butelki i faktycznie gdzieś tam po drodze pokombinowali
Moderator BiałyGTi Opublikowano 6 Maja 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 @Arkeolowy no ja sie nie zgadzam ale jak kto woli tez mialem stare h8 a teraz mam świeże i nie widze roznicy nawet na mega twardych lakierach
Treys Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Jest kombinowane i tu dużo z polecenia nowego "Szefa" na razie polski rynek dostał kilka flaszek jak GUF/AW/AS w 1L opakowaniach a będzie tego więcej, nowości też będą ciekawe naprawdę chociażby wersja finalna tego produktu
powalla Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Ja też rzuciłem się na H9 i po 2 autach mówię sobie ... znów głup[ku dałeś się podpuścić nowości i przepłaciłeś 40% , a mogłeś kupić sprawdzoną H8 1
smerf91 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 @ADBL pochwalcie się co to za nowości całkowicie nowe produkty czy jakaś modyfikacja istniejących?
KiziorDZN Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Stawiam na jakiś ceramic wax i może jakaś piana aktywna. Ja najbardziej czekam na to 1
doniek77 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Ciekawe jakby zeskanować kod z butelek adbl Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
aeropro Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 mi się marzy, aby wprowadzili na stałe przeźroczyste shakery...
Dystrybutor ADBL Opublikowano 6 Maja 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 5 godzin temu, Strus napisał: Całkowicie nowe . Kazdy na swój sposób ciekawy. 1
Moderator Domel Opublikowano 6 Maja 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 34 minuty temu, ADBL napisał: Całkowicie nowe . Kazdy na swój sposób ciekawy. Kiedy premiera ?
yas Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 @KiziorDZN Stawiam na jakiś ceramic wax i może jakaś piana aktywna. Ja najbardziej czekam na to - co to ma byc, jakis wosk swiecący w ciemnosci, czy co ??
aeropro Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 31 minut temu, yas napisał: @KiziorDZN Stawiam na jakiś ceramic wax i może jakaś piana aktywna. Ja najbardziej czekam na to - co to ma byc, jakis wosk swiecący w ciemnosci, czy co ?? na Ceramic Wax jeszcze jest czas
Rekomendowane odpowiedzi