wifi944 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 3 godziny temu, Tomas22 napisał: @wifi944 ostatnio się zrobiłem jakiś czepliwy perlenie ? co to jest ? nie umiem ci wytłumaczyć
Mumins Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2019 @GoodStuff jakieś słowo odnośnie poniższego produktu? ;)
Eidos71 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2019 W dniu 7.08.2019 o 15:40, wifi944 napisał: QD od Coli http://abt24.pl/pielegnacja-lakieru/1881-collinite-520-mister-collins-quick-detailer.html?fbclid=IwAR0F6ze4FBFbDPuH6sL0I-y_ikn0hyEgnNDm9h_kw2LldCvCqAMeaoYc0ww Z opinii w sieci wynika, że jest to najczystsza forma "czyszczącego" QD - nie zapewnia praktycznie żadnej ochrony, świetnie nadaje się do oczyszczania lekko zanieczyszczonego lakieru, widocznie zaburza hydrofobowość bazowego zabezpieczenia... Większość dotychczasowych nabywców tego QD trochę żałuje jego zakupu... Oczywiście opinie są subiektywne, ale coś tam można z nich wywnioskować... Acha - z informacji zamieszczonych w sieci (źródło na tyle poważne, że biorę to info na poważnie) wynika, iż jeśli ktoś jeszcze nie ma, a planuje nabyć Meguiar's Fast Finish, to niech się pośpieszy. Właściciel marki - firma 3M - zamierza wycofać ten produkt z rynku... Powodów nie znam, jak również nie wiem, czy zostanie on zastąpiony innym produktem.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2019 @Mumins Marcin co chciałbyś wiedzieć?
Moderator Domel Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2019 12 minut temu, Good Stuff napisał: @Mumins Marcin co chciałbyś wiedzieć? Czy produkt zawiera albo jest na bazie wody ?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2019 @Domel Tak
BarKoz Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2019 @Tomas22To chyba po prostu kropling, przynajmniej zawsze tak to rozumiałem.
DZIADZIA Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2019 2 minuty temu, BarKoz napisał: Tomas22To chyba po prostu kropling,
drufi Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2019 W dniu 9.08.2019 o 17:29, Eidos71 napisał: Acha - z informacji zamieszczonych w sieci (źródło na tyle poważne, że biorę to info na poważnie) wynika, iż jeśli ktoś jeszcze nie ma, a planuje nabyć Meguiar's Fast Finish, to niech się pośpieszy. Właściciel marki - firma 3M - zamierza wycofać ten produkt z rynku... Powodów nie znam, jak również nie wiem, czy zostanie on zastąpiony innym produktem. Z kiedy ta informacja? Info z 1 Sierpnia: Cytat No plans to discontinue. Auto parts companies pick & choose which items they want to carry each year. If you heard it is being "discontinued" from your local auto parts store associate, it more than likely means they are no longer going to carry the item, not necessarily that it is no longer going to be produced by the manufacturer. Natomiast Meguiar's Car Wash Plus: Cytat Meguiar's Car Wash Plus+ is no longer in production & discontinued at this time. To informacje "podane" na forum Meguiar's.
Eidos71 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2019 3 godziny temu, drufi napisał: Z kiedy ta informacja? To był wpis kogoś związanego z Meguiar's, zamieszczony ok. tygodnia temu (w poprzedni weekend) na jednym z forum: Autopia, lub Autogeek... Nie mogę teraz znaleźć tego wpisu, gdyż cały temat dotyczył innego produktu, niż Fast Finish.
Eidos71 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Ktoś coś..? Nowość na rodzimym rynku - aukcja nr 8371850944.
Grzechu23 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 2 sztuki już sprzedane..hmmm Z tego co wiem to @Domel lubi mieć wszystkiego parzyście wiec... A tak swoją drogą to z opisu wygląda ciekawie i cenowo 99 zł jak za 200g -> bardzo rozsądnie. Mają też małe testery 25 g - 20 zł
doniek77 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zamówiłem tester, na insta ktoś już wrzucał test. Za tą cenę podobno rewelacja. Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Grzechu23 napisał: 2 sztuki już sprzedane..hmmm Z tego co wiem to @Domel lubi mieć wszystkiego parzyście wiec... A tak swoją drogą to z opisu wygląda ciekawie i cenowo 99 zł jak za 200g -> bardzo rozsądnie. Mają też małe testery 25 g - 20 zł a co to za wynalazek ?:)
Bare Shine Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Widzialem na insta to. z tego co wiem to Über to jakies studio z Poznania i teraz wypuscilo wosk
Eidos71 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Mam podejrzenie, że to Tonyin Ceramic Crystal Coating Wax, tylko zamiast Tonyin jest dodany Uber... Podobnie rzecz się miała w UK, gdy Tonyin został zastąpiony przez In2Detailing Ceramic Crystal Wax. Podejrzenie powstało, gdy dowiedziałem się, że Uber nie jest producentem wosku - producent jest zagraniczny, a Uber tylko zaopatrzył pudełko we własną etykietę (na kartonowym opakowaniu wosku jest podany faktyczny producent, jednak nie miałem okazji obejrzeć opakowania tego wosku) i jest dystrybutorem wosku w PL.
mateo9441 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zamieszczam kawałek rozmowy czego się dowiedziałem. Ogólnie z ich strony wypadałoby się chociaż przywitać. Jeśli to wosk Toyin’ego to nawet dobrze bo ich jest tańszy. Sam myślę nad zakupem i chyba kupie sobie ich tester :).
MarBi Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Łapcie krótki test. @Eidos71w odpowiedzi na Twój komentarz autor nagrania potwierdza podejrzenia.
Eidos71 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Czyli wosk jest warty nabycia. W UK Tonyin Ceramic Crystal Coating Wax (a obecnie In2Detailing Ceramic Crystal Coating Wax) zbiera od początku pochlebne recenzje. Tonyin CCCW można oficjalnie kupić w PL, w jednym ze sklepów internetowych, jednak kosztuje on 129 PLN, a więc 30 PLN drożej, niż Uber. 1
Moderator Domel Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Ja juz oszczedzam 1
KUBA46 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2019 18 godzin temu, Eidos71 napisał: Czyli wosk jest warty nabycia. W UK Tonyin Ceramic Crystal Coating Wax (a obecnie In2Detailing Ceramic Crystal Coating Wax) zbiera od początku pochlebne recenzje. Tonyin CCCW można oficjalnie kupić w PL, w jednym ze sklepów internetowych, jednak kosztuje on 129 PLN, a więc 30 PLN drożej, niż Uber. U mnie w temacie Tonyin, wkrótce aktualizacja. Zapraszam do śledzenia 1
smerf91 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2019 @Domel zajebiste dla blokersów! Znalazłeś gdzieś cenę? 1
grochu70 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2019 8 godzin temu, smerf91 napisał: @Domel zajebiste dla blokersów! Znalazłeś gdzieś cenę? https://www.amazon.com/Sun-Joe-SPX6000C-XR-Cordless-Pressure/dp/B01MRLX9LK 1 2
D@ViD Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2019 @Domel ty to umiesz znaleźć gadżety
damiano2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2019 @Domel @smerf91 Panowie, coś takiego w miarę podobnego jest w Juli. https://www.jula.pl/catalog/motoryzacja/pielegnacja-samochodu/myjki-wysokocisnieniowe/elektryczne-myjki-wysokocisnieniowe/akumulatorowa-myjka-wysokocisnieniowa-004636/ Ciśnienie słabe, ale coś kosztem czegoś. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi