Jump to content

Recommended Posts

Posted

Życzę sobie że będzie miał taki sam zapach jak rim wax od smartwax 😁 kolorem trochę przypomina 😁

FB_IMG_1540891524161.jpg

Posted

Z naszego podwórka. Chyba jutro w sklepach 🙂 Ponoć coś między Vampirem a Vampire Liquidem. Ten niby Fruit Scent to tak na wyrost bym powiedział ale fakt  że nie śmierdzi przeokrutnie nawet prosto z butelki. Może @ADBL coś więcej powie

IMG_0361.JPG.64c322ccb324686725b088cc634dc5f8.JPG

Posted
9 minut temu, Strus napisał:

Ponoć coś między Vampirem a Vampire Liquidem

Wyczytałem w Necie, że Light może dłużej leżeć na lakierze, niż Liquid - dłużej nie wysycha. Prawdopodobnie jest też minimalnie słabszy, niż Liquid. 

Posted
1 godzinę temu, Eidos71 napisał:

A co do CanCoat Pro - będzie jednak dostęny ogólnie, a nie tylko dla studiów (jak napisał @ghost), a różnica pomiędzy "zwykłym" CanCoat i CanCoat Pro to zwiększona w składzie ilość SiO2 w przypadku Pro... Zapowiada się niezły produkt - już "zwykły" CanCoat ma niezłą trwałość...

Nic takiego nie pisałem, @Arkeolowy pisał😋

Ale dobrze, że mnie oznaczyłeś to przeczytałem tego posta. Pro może się okazać hitem i alternatywą dla Moonlighta, a może nawet czymś lepszym, czas pokaże.

Posted

3D One Hybrid Compound&Polish.

Nowa hybrydowa pasta polerska - Cutting/Polishing/Finishing prezentowana również na SEMA nowa hybrydowa pasta polerska - Cutting/Polishing/Finishing (zmieniamy tylko pady!)

274d57af0a58.jpg

• 2 weeks later...
Posted
59 minut temu, macmel napisał:

a to znają? może nie nowość, ale dopiero niedawno się dowiedziałem o tym z yt i detailingworld:
https://www.blackpearltirecoating.com/

Produkt dostępny w Polsce, w oficjalnej dystrybucji i znany od dłuższego czasu - nie jest popularny, gdyż po prostu jest drogi, w porównaniu do innych dressingów. Podobnym produktem jest Tuf Shine Tire Clearcoat - tyle, że to dressing dedykowany tylko do opon.

Posted

Muszę kupić koledze, któremu Żona zafundowała dietę pudełkowa bo ma się chlop odchudzać

Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka