Jump to content

Recommended Posts

• Moderator
Posted
33 minuty temu, Slovak napisał:

@Domel używałem ponad rok temu 😉 

I jak wrażenia ? Widzę mają 4 produkty w tym QD z SiO2

• Moderator
Posted
10 minut temu, tazman napisał:

QD z SiO2 był test na forum emoji6.png

ups 😄 umknęło mi 😄

Posted

Oni już są trochę na rynku, pamietam jedynie zachwyty nad ich QD z „2l - 1,5” roku temu

• Moderator
Posted
Teraz, Qlimaxss napisał:

@Domel @Fitte Ci powie chyba najwiecej on miał z nim styczność za czasów jak miał Seata Ibize😊👍

Zgadza sie 😉 odkopałem tamten temat 😉

Posted

@Domel No i elegancko😀👍. Coś czuję że jak dostaniesz produkty tej firmy. To wycisniesz w testach ostanie soki SiO2😂😂

Posted

Cytuję kolejne info od RRC

Z naszego chemicznego podwórka 🤓
Kończymy pracę nad szamponem 👨‍🔬 kwaśnym szamponem, jest bardzo kwaśny ale w 100 % bezpieczny dla powłok i twardych wosków.
Produkt ten skierowany jest dla Detailerni do "otwierania" powłok ceramicznych, oraz dla wszystkich potrzebujących mocy przy myciu aut. 😈 Dość dobrze usuwa osady wapienne nawet po 2-3 miesiącach. 
 W okresie zimowym idealnie nada się do usuwania osadów z soli i całego syfu jakim sypią ulicę. 😎
Planowana premiera to początek roku 2019. 

Ponieważ produkt jest totalnie nafaszerowany chemią nie uda nam się zejść poniżej 30 zł za litr. 
Wydajność standardowa 20-25 ml/10L wody

Pozdrawiam Rafał 😈

Posted

Już zacieram ręce na nowego qd od gyeona fajnie, że to nie jakiś hiper booster typu cure V2 tylko normalny qd.

• Moderator
Posted

aha to git 🙂 thx, niestety tutaj plusa sie nie da dac 😞😉

Posted

@Domel podczas targów SEMA zaprezentowana została odświeżona szata graficzna i trzy nowe produktu - EliXir, Multi X oraz Skin. 

@david2888 @Grzechu23 miło mi, że rozwiałem wszystkie wątpliwości 🙂 

Posted
[mention=2113]Domel[/mention] podczas targów SEMA zaprezentowana została odświeżona szata graficzna i trzy nowe produktu - EliXir, Multi X oraz Skin. 

I nagle Gyeon tez wypuszcza zwykły QD i APC :D ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Posted

Pady polerskie Gyeona są produkcji Scholl 🙂 na wzór Flexa w sumie ładnie to wyszło, dodatkowo sety dla skóry wyglądają bardzo ciekawie oraz cenowo są ok względem konkurencji 🙂