Gardor Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 3 godziny temu, Tomas-sg napisał: Jako że stałem się dosyć sporym fanboyem geyona zauważyłem że nowy wosk pojawił się w tym samym czasie co został wycofany top coat dla powłok Jakiego Topa wycofali? Też lubię Gyeona i kusi mnie zakup tego Interior Detailera
Moniak Lord Masło Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 8 godzin temu, Domel napisał: Rad Garage ? Dokładnie tak
Tomas-sg Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Godzinę temu, Gardor napisał: Jakiego Topa wycofali? Też lubię Gyeona i kusi mnie zakup tego Interior Detailera https://sklep.motogo.pl/gyeon-q2-booster-30ml-p1632 Mówiłem o tym
Moderator Domel Opublikowano 9 Lutego 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Godzinę temu, Gardor napisał: kusi mnie zakup tego Interior Detailera W mrc i anb juz jest. 1
Bapko Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Osobiście czekam na wosk i Ceramic Detailera dżijona który będzie spora konkurencja dla Elixira chociaż będzie to pojedynek dwóch światów detailingowych. Europejska Szkoła vs azjatycka Jak już będziesz miał to super by było porównanie! najlepiej jeszcze z królem - water goldem !
Tomas-sg Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 3 minuty temu, Bapko napisał: Jak już będziesz miał to super by było porównanie! najlepiej jeszcze z królem - water goldem ! Będę mógł kupić z wysyłka do kogoś kto będzie mógł porównać z Elixirem, water Goldem, premierem water Goldem. Z obowiazkowa odsyłka towaru do mnie po próbie
Eidos71 Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 @Tomas-sg - na pewno kupię ten ceramiczny Gyeon QD, gdy tylko się pojawi, więc porównam go z Elixir-em i Water Gold-em. 2
Strus Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 @Eidos71 Ty lepiej powiedz jak Project64 bo mojego to gdzieś koło wakacji dopiero dostanę jak dobrze pójdzie
Tomas-sg Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 1 godzinę temu, Eidos71 napisał: @Tomas-sg - na pewno kupię ten ceramiczny Gyeon QD, gdy tylko się pojawi, więc porównam go z Elixir-em i Water Gold-em. Nie chciałbyś dołożyć do tego zestawienia Premiera?
Eidos71 Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 16 minut temu, Strus napisał: Ty lepiej powiedz jak Project64 Na razie tylko raz psiknąłem testowo na lakier, zaraz po tym, gdy znalazł się u mnie, więc nie mogę go obiektywnie ocenić. Obecnie leży w cieple i czeka na przyjaźniejszą aurę - w tych temperaturach szkoda mi trochę prądu, aby zagrzać wnętrze garażu do minimum +15 st. C. Jak temp. wzrosną do takich powyżej zera, wtedy sprawdzę szerzej Project64. Teraz, Tomas-sg napisał: Nie chciałbyś dołożyć do tego zestawienia Premiera? IGL Ecocoat Premier..?
Strus Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 6 minut temu, Eidos71 napisał: IGL Ecocoat Premier..? A masz ??? Bo jak masz to mam horom curke jak coś PS - Pewnie o WG Premier chodziło
Tomas-sg Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Tak jest Water Gold premier. Planuje jego zakup więc wiesz
Eidos71 Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 1 minutę temu, Tomas-sg napisał: Water Gold premier A ten - już nie mam... Resztkę, która mi została, wymieszałem 1:1 ze "zwykłym" Water Gold-em...
Bapko Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 A ten - już nie mam... Resztkę, która mi została, wymieszałem 1:1 ze "zwykłym" Water Gold-em... O i coś ciekawego z tego wyszło?
Strus Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Ja to samo zrobiłem na koniec z samplem. Niewiele się zmieniło w moim odczuciu.
Eidos71 Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 11 minut temu, Strus napisał: Niewiele się zmieniło w moim odczuciu. +1
Gozdziu23 Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 14 godzin temu, Tomas-sg napisał: https://sklep.motogo.pl/gyeon-q2-booster-30ml-p1632 Mówiłem o tym boostera nie ma bo nie ma już sensu, booster był jako dodatek śliskosci i hydrofobowisc np na serwisy. Obecnie prodetailerzy serwisy wykonują cancoatem pro, jak ty chcesz dorzucic sobie booster to zwyczajnie kupujesz syncro ktory ma wlasnie ulepszonego boostera jako drugi skladnik, zostanie ci go również na późniejsze serwisy, lub mozesz odnowic powloke zwyklym cancoatem. Sam booster słabo sie sprzedawal i wiecznie byly problemy z jego dostepnością plus cena nie zachęcała
Tomas-sg Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 @Gozdziu23 jak najbardziej rozumie. Nie odnajduje się w świecie powłok i nawet nie mam zamiaru tam jeszcze zaglądać. Po prostu znałem ten produkt z teorii, wiedziałem że istnieje a do tego widziałem już ta aplikacje na UK wosku Gyeona, słyszałem też o takich aplikacjach i po prostu połączyłem sobie kropki. Czy słusznie połączyłem? Jeszcze nie wiem i sam się nie przekonam czy to będzie booster jakiś dla powłok. Pro detailery zweryfikują 1
Gardor Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 22 godziny temu, Domel napisał: W mrc i anb juz jest. Spoźniłem się, już nie ma Jak by ktoś widział gdzie można dostać tego interior Detailera Gyeona proszę o info
Tomas-sg Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 @Gardor https://www.detailing-house.pl/gyeon-q2m-interiordetailer-500ml Swoją drogą całkiem przyjemny sklep wyrasta PS. Jest też wersja 1 litr
Gardor Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 30 minut temu, Tomas-sg napisał: @Gardor https://www.detailing-house.pl/gyeon-q2m-interiordetailer-500ml Swoją drogą całkiem przyjemny sklep wyrasta PS. Jest też wersja 1 litr Dziekuje, zamówiłem 500ml
Moderator Domel Opublikowano 10 Lutego 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 1 godzinę temu, Gardor napisał: Spoźniłem się, już nie ma Jak by ktoś widział gdzie można dostać tego interior Detailera Gyeona proszę o info @AutomotiveCare.pl 1
Gozdziu23 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2021 10 godzin temu, Tomas-sg napisał: Gyeon w każdej z powłok w instrukcji posiada wytyczne, że jeżeli nie masz dedykowanego top-a lub reloada możesz na powłoki regularnie aplikować naturalne woski tylko te wyzszej klasy i bez rozpuszczalnikow jak np colli, cquartz w dawnych opakowaniach tez miał taką wytyczną, jako ciekawostka 1
Rekomendowane odpowiedzi