Cerberus Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca W dniu 4.05.2023 o 07:59, DZIADZIA napisał(a): @ichris pojawi się na kanale szampon, który mnie zmiażdżył Niestety nie mogę teraz zdradzić przed publikacją, ale.... https://www.facebook.com/groups/860279641182987/permalink/1357627704781509/ W dniu 4.05.2023 o 10:14, DZIADZIA napisał(a): @ichris 2 lipca @DZIADZIA Mamy 05.03.2024 Czy zagadka została rozwikłana ? Czy to był jakiś polski produkt ? Bo czekam już prawie rok na umycie auta tym fantastycznym szamponem
t.sienkiewicz91 Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca @Cerberus I do tej pory auto nie myte ? Enzo ma fajny szampon, Binder jest kozak, do wyboru do koloru 1
grechut Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca Jest mnóstwo fajnych szamponów - Neoxal 737, Pure Chemie WSR, Chemical Brothers Stripper suds, Elite Detailer Apple Mint Każdy znajdzie coś dla siebie 1
menior Opublikowano 5 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca @Cerberus czy to chodzilo o szampon z polyskiem? 1
Adrian89 Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca @DZIADZIA Mamy 05.03.2024 Czy zagadka została rozwikłana ? Czy to był jakiś polski produkt ? Bo czekam już prawie rok na umycie auta tym fantastycznym szamponem No przecież był już tak dawno, że aż wszyscy zdążyli zapomnieć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Cerberus Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca @t.sienkiewicz91 @grechut Żartuje z tym rocznym niemyciem Binder Premium Car Shampoo i Neoxal 737 znam, są super. @Adrian89 @menior Dzięki. A to mi umknęło, czyli to był Ma-Fra Maniac Line Ceramic Shampoo. Szamponik z zabezpieczeniem SiO2 i zrobiony z niego Quick Detailer w jednym produkcie. Ale fest cena 84 zł za pół litra.
imola33 Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca Ktoś coś Neoxal N100? Grzegorz wycofał się z udzielania na forum i jakoś tak przycichło kompletnie o marce. Niestety nie mam do nich zaufania i wolę pierw zapytać tutaj. Może ktoś już kupił i testował? A może znacie coś lepszego w dobrych pieniądzach?
powalla Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca Ja z próbki jaką dostałem umyłem raz 2 auta i kropelki naprawdę były super , teraz jak tylko poprawi się pogoda dokończę tę próbkę i napiszę parę słów . 2
imola33 Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca @R3AVER nie bez powodu... ale nie ma co się wdawać ponownie o tym w dyskusję 1
Rafal9304 Opublikowano 8 Marca Zgłoś Opublikowano 8 Marca W dniu 6.03.2024 o 13:43, imola33 napisał(a): Ktoś coś Neoxal N100? Grzegorz wycofał się z udzielania na forum i jakoś tak przycichło kompletnie o marce. Niestety nie mam do nich zaufania i wolę pierw zapytać tutaj. Może ktoś już kupił i testował? A może znacie coś lepszego w dobrych pieniądzach? Kupiłem ten szampon ale drugi raz bym tego nie zrobił. 70 ml na wiadro wody, poślizg nawet spoko, piany brak, nie miałem przyjemności z mycia tym szamponem. Krople po myciu na zdjęciach niżej. W tej cenie chyba wolałbym zaryzykować i kupić Ultracoat Ceramic Soap. 3
Moderator Streat Opublikowano 17 Marca Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Marca W dniu 8.03.2024 o 21:59, Rafal9304 napisał(a): Ultracoat Ceramic Soap bardzo fajny szampon Kupiłem i nie załuje a hydro po nim ma obłedne 2
Rafal9304 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca Kusi mnie już dawno, właśnie widzę, że na alle jest w dobrej cenie więc zamawiam
imola33 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia Wasz ulubiony letni szampon neutralny z unikatowym zapachem i przystępną ceną to...? Spróbowałbym coś nowego
menior Opublikowano 8 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia @imola33 Labocosmetica Semper tani nie jest ale mega skoncentrowany co rekompensuje cene ale za to piana,poalizg i unikalny zapach to mistrzostwo To i ja podpytam,znajomy spytal o szampon ktory mozna by uzyc tez i na sloncu ? Wiem ze takie byly ale nie pamietam ktore to byly 1
ral6014 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia @imola33 Cleantle DS2. Tani i bardzo dobry. Stosuję go z gąbką Softa, 1:300. 1
ad.am Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 40 minut temu, menior napisał(a): Wiem ze takie byly Zdaje się że FW wash posh 1
imola33 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia @menior ja tam używam wszystkiego (nie tylko szamponów) na słońcu i rzadko kiedy mi cokolwiek przysycha. Może jedynie rinselessy odbiegają od tego. Jaki zapach ma Semper? @ral6014 jak pachnie DS2? Owoce leśne, tropikalne?
przemas.p Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia Wasz ulubiony letni szampon neutralny z unikatowym zapachem i przystępną ceną to...? Spróbowałbym coś nowego Cleantle Ds2 , Fresso shampoo premium , Fireball pearl.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 1
Kuba1 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia Dla mnie teraz faworytem Dodo juice Born to be mild( ta nowa receptura, starej nie znam) 1
imola33 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia Mam prośbę, piszcie co czym pachnie często producenci zapach określają jako np. "owocowy", "świeży", "perfumy", albo nie piszą o nim wcale. Znacie jakiś szampon o zapachu wanilii, miodu albo jakieś ciasto/ciastka? Pamiętam, że kiedyś na myjni trafił mi się hydrowosk o miodowym zapachu, coś wspaniałego Chyba AG miał waniliowy szampon? Szkoda, że cena bardzo wysoka. Ktoś używał? Zapach z tych delikatnych czy intensywnych? Znacie jakieś inne szampony o nietypowych zapachach? Bananowy ED znam, bardzo przyjemny
menior Opublikowano 8 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia @imola33 trudno zdefiniowac,jak dla mnie cos jakby meskie perfumy choc co niektorzy definiuja ze niby migdalowy,bardzo oryginalny @imola33 no wlaasnie Semper to takie klimaty zapachowe a 1
AudiBlask Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia @imola33 mam waniliowy Autograph. Dla mnie to nie jest wanilia , bardziej jakiś karmel. Zapach podczas mycia słabo wyczuwalny , czuć miękkość wody. Niby można użyć jako pianę ale mi nawet w stężeniu 1:5 wychodziło mleko. Fresso jest bardzo intensywny, przypomina mi któryś z żeli do kąpieli Old Spice szybko przysycha ale bałaganu nie zostawi. Szampony Shiny Garage są dość intensywne i przyjemne. 1
imola33 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia @AudiBlask karmel mógłby fajnie pachnieć, ale potrzebuję coś intensywnego, bo słabo u mnie z węchem po pandemii - nos mi się do wszystkiego bardzo szybko przyzwyczaja. Kiedyś zielonego carlaba czułem przez całe mycie, a teraz tylko minutę po wlaniu do wiadra Fresso sobie chyba daruję, perfumy do mnie zbytnio nie przemawiają
menior Opublikowano 8 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia @imola33 no i jest tez ciasteczkowy Pure od Good Stuff 1
Rekomendowane odpowiedzi