analyzator Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 @CarlosBlack kupowalem w scs z miesiąc temu@CAR CRAZY jakąś dostawa w planach ?
CarlosBlack Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 @analyzator no to wychodzi na to, że to Ty mi go podkupiłeś z dnia na dzień zmienił się status na "chwilowy brak w magazynie" w między czasie kupiłem na allegro i okazało się że sprzedawca go nie posiada
oskarr17 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2020 Czy meguiar’s quick detailer ten czerwony nadaje się do wspomagania osuszania po myciu?
ter Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2020 hej, mam szybkie pytanie odnośnie qd. Kupiłem niedawno botox i mam z nim trochę problem. Po umyciu i wytarciu samochodu spryskuję grubą mikrofibrę dość obficie qdekiem i rozprowadzam na danym elemencie. Niby prosta czynność, ale za każdym razem zostają smugi po tym i nawet dotarcie drugą stroną szmaty nie likwiduje ich całkowicie. Po wyschnięciu smug nie widać, ale zastanawiam się, czy ja coś robię nie tak, czy tak po prostu wygląda aplikacja tego specyfiku? I druga, mniej ważna rzecz. Czy atomizer dodawany do botoxa nie powinien generować chmurki? Ten który dostałem sika jednym strumieniem
Moderator Domel Opublikowano 26 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2020 2 minuty temu, ter napisał: I druga, mniej ważna rzecz. Czy atomizer dodawany do botoxa nie powinien generować chmurki? Ten który dostałem sika jednym strumieniem Pokaż
peciu Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2020 @ter pokręć końcówką, będzie mgiełka
ter Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2020 ale ze mnie blondynka.. sorry chłopaki 2
Moderator Domel Opublikowano 26 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2020 2 godziny temu, ter napisał: chmurki Jak chcesz prawdziwą mgiełkę kup te Używam do Botoxu i GlossDetailera i jest prima sort
D@ViD Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2020 Ja ten czarny używam do qd od enzo. Jest bajka . Miałeś mazy ale odparowały i znikły? Czyli problemu nie ma
Pyotrazz Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2020 W dniu 27.06.2020 o 23:15, david2888 napisał: Ja ten czarny używam do qd od enzo. Jest bajka Możesz coś więcej powiedzieć o tym qd? Zastanawiam się właśnie między nim a Elixirem.
D@ViD Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 @Pyotrazz A co cię dokładnie interesuje ?? ENZO QD - Świetnie współgra z powłokami ( z woskami pewnie też, ale nie sprawdzałem). Nie zaburza hydro. Ładne kropelki. zrzut tez bardzo dobry, bo samoosuszanie po deszczu, jest bardzo dobre. Aplikacja bardzo łatwa, śliskość, połysk i głębia. Przyciemnienia nie zauważyłem. Na szybach też świetnie działa. Usuwa świeże waterspoty. Cały czas testuje i jestem bardzo zadowolony. Powoli dochodzę do wniosków, że to może być dobry konkurent do Water Gold 1 1
Pyotrazz Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 Elegancko szukam czegoś co podbije mi jeszcze Visiona bo o ile hydro dalej jest świetne tak pomału pomimo mycia dedykowanymi szamponami już delikatnie traci na blasku. Maskuje coś jak Elixir czy nie?
D@ViD Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 4 minuty temu, Pyotrazz napisał: .Maskuje coś jak Elixir czy nie? To pięknie podbije ci Visiona bo też go mam na lakierze. Czy maskuję, to nie wiem. Nie sprawdzałem. Raczej nie 1
Moderator Streat Opublikowano 1 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 @david2888 skad brałes enzo?
D@ViD Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 @Streat od Karola z AutoNaBlask, ale chyba obecnie nie ma już na stanie. Możesz pisać bezpośrednio do ENZO przez fb
Moderator Streat Opublikowano 1 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 @david2888 dzięki, bo własnie widze ze nie mozna go nigdzie dostac
Pyotrazz Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 4 godziny temu, david2888 napisał: @Streat od Karola z AutoNaBlask, ale chyba obecnie nie ma już na stanie. Możesz pisać bezpośrednio do ENZO przez fb Ja do nich pisałem to jest w ANB, Car House i w Clinic 4 Car ale u tych ostatnich na ich stronce nie widzę.
jaypablo Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2020 Mam całą butelkę Poorboy's World Spray and gloss 964 QUICK DETAILER i się zastanawiam czy mogę używać tego QD dla powołki GTECHNIQ Crystal Serum Light która została położona w środę.
KUBA46 Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2020 @jaypablo oj jak w środe była aplikowana to nie da rady Tak serio, to możesz. On nie wnosi za dużo od siebie. Takie typowe qd do miziania po myciu.
jaypablo Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2020 W dniu 3.07.2020 o 15:55, KUBA46 napisał: @jaypablo oj jak w środe była aplikowana to nie da rady Tak serio, to możesz. On nie wnosi za dużo od siebie. Takie typowe qd do miziania po myciu. W takim razie dzisiaj umyje auto. A jaki qd najlepiej polecasz?
Moderator Domel Opublikowano 6 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2020 Ktoś zna ten produkt ?
menior Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2020 Samego produktu nie znam ale CrystalDew nieco tak,to marka powiazana z TuningKingz,kiedys mialem z jakimis produktami do czynienia i raczej nie zachwycily mnie
Moderator Domel Opublikowano 6 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2020 24 minuty temu, analyzator napisał: @Domel Ty! 9 minut temu, menior napisał: Samego produktu nie znam ale CrystalDew nieco tak,to marka powiazana z TuningKingz,kiedys mialem z jakimis produktami do czynienia i raczej nie zachwycily mnie Zrobiłem research ale firma już chyba nie istnieje od 2017
Rekomendowane odpowiedzi