MMCzysci Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Super, dziękuję bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Mam w 2 autach w domu Proline 3d, spas super jak i wykonanie no i najważniejsze nie śmierdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4dminwhyyyyy Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Jak coś, to Rezaw Plast też super pasują i nie trzeba ich wietrzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Mam w C8 i jestem super zadowolony (choć przez pewien czas było nimi czuć w samochodzie) ale do tego wozu akurat nie produkują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 18 Lutego 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 @MarBi nie mialem czasu na cykniecie fotek ale dzisiaj nadrabiam Scangrip vs mactronic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarBi Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 @Streat powiem ci, że jestem w lekkim szoku. Mactronic wygląda przy scangripie jak zabawka, a jego cena wcale nie jest mała... Jendnak scangrip to kawał stojaka, jedynym jego minusem jest słaba poręczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 18 Lutego 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 @MarBi tak jak mowiłem, cena do jakości jest niewspółmierna przy mactronicu, jedynie to że kupiłem go na BF i był chyba 25% taniej z tego co pamietam. Ale sam widzisz jaka jest roznica miedzy tymi statywami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 @MarBi @Streat można spróbować takiego patantu do stojaka, ja zapewne skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 19 Lutego 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 @#kris mam ten patent, nie działa w ogóle, reklamowałam nawet go w mactronicu. Kółka nie mają miejsca zaczepienia i się obracają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Jak poprzestawiacie kilka razy w garazu standardowej szerokosci, ten wiekszy statyw scangripa (z lampa na gorze) i znajdziecie dla niego miejsce to sami stwierdzicie co jest wygodniejsze.Wygodny jest statyw scangripa, ten z kolkami Chyba ze szerokosc garazu jest ponad "program". Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 W dniu 18.02.2021 o 10:15, Streat napisał: Scangrip vs mactronic Patrząc na statyw scangripa i jego ogólną grubość to mam wrażenie, że można by zamontować na nim małe działko przeciwlotnicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateczek Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 W jakich produktach znajdę gualę spieniającą? Ewentualnie gdzie to ustrojstwo kupić osobno?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuKR Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 1 godzinę temu, Mateczek napisał: W jakich produktach znajdę gualę spieniającą? Ewentualnie gdzie to ustrojstwo kupić osobno? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wg mnie w np CLINEX GRILL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 @Mateczekile sztuk potrzebujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateczek Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 @#kris wiadomo że im więcej tym lepiej a tak serio więcej jak 5 mi nie potrzeba na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk14 Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 @Mateczekile sztuk potrzebujesz??Ja też chętnie bym kilka sztuk zakupił jak jest możliwość.Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 @Mateczek @Patryk14 w poniedziałek zobaczę ile mam i się dogadamy Pytanko, czy ktoś gdzieś spotkał tą szczotę że jest dostępna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 @#kris podobny model. Leroy Merlin 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Prosty a sprawdzony model, tylko czasem jak gringle nie chca sie odczepic to gołymi rękami trzeba albo grzebieniem wyczesywac, ale to chyba nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 @mefONE @analyzator dobra nie było tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateczek Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 @#kris nigdzie nie jest dostępna od dłuższego czasu i prawdopodobnie już nie będzie. Kup wheel woolies i lepiej na tym wyjdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 1 godzinę temu, #kris napisał: @Mateczek @Patryk14 w poniedziałek zobaczę ile mam i się dogadamy Pytanko, czy ktoś gdzieś spotkał tą szczotę że jest dostępna @Domel kupił taka z EZ. Chyba jeszcze nią "kibla" nie wyczyścił Do czego Ci ta szczotka? Ogólnie ja nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuKR Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 2 godziny temu, #kris napisał: @Mateczek @Patryk14 w poniedziałek zobaczę ile mam i się dogadamy Pytanko, czy ktoś gdzieś spotkał tą szczotę że jest dostępna https://shiningcar.pl/szczotki-pedzelki-do-czyszczenia/daytona-ez-detail-brush-go?gclid=CjwKCAiAg8OBBhA8EiwAlKw3knVYpFjq7e6cW2mZHgUHHnjijk8cxNf5aNzzPHgEQDAYtHv-NsInGxoC3uMQAvD_BwE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Lutego 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 2 godziny temu, #kris napisał: Pytanko, czy ktoś gdzieś spotkał tą szczotę że jest dostępna Kupowałem w @AutomotiveCare.pl o ile pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 @D@ViD @GrzechuKR @Domel Zależało mi na czerwonej do kompletu ale po tekście @Mateczek zwątpiłem...hmm mówisz Woolies lepsze. Mam EZ małą i dużą lecz chce też taką (zboczenie). @D@ViD dlaczego nie polecasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi