Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam w C8 i jestem super zadowolony (choć przez pewien czas było nimi czuć w samochodzie) ale do tego wozu akurat nie produkują.

Opublikowano

@Streat powiem ci, że jestem w lekkim szoku. Mactronic wygląda przy scangripie jak zabawka, a jego cena wcale nie jest mała...

Jendnak scangrip to kawał stojaka, jedynym jego minusem jest słaba poręczność.

• Moderator
Opublikowano

@MarBi tak jak mowiłem, cena do jakości jest niewspółmierna przy mactronicu, jedynie to że kupiłem go na BF i był chyba 25% taniej z tego co pamietam. Ale sam widzisz jaka jest roznica miedzy tymi statywami 

• Moderator
Opublikowano

@#kris mam ten patent, nie działa w ogóle, reklamowałam nawet go w mactronicu. Kółka nie mają miejsca zaczepienia i się obracają 

• Lubię to 1
Opublikowano

Jak poprzestawiacie kilka razy w garazu standardowej szerokosci, ten wiekszy statyw scangripa (z lampa na gorze) i znajdziecie dla niego miejsce to sami stwierdzicie co jest wygodniejsze.
Wygodny jest statyw scangripa, ten z kolkami
Chyba ze szerokosc garazu jest ponad "program".

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W dniu 18.02.2021 o 10:15, Streat napisał:

Scangrip vs mactronic

Patrząc na statyw scangripa i jego ogólną grubość to mam wrażenie, że można by zamontować na nim małe działko przeciwlotnicze 😄

Opublikowano

W jakich produktach znajdę gualę spieniającą? Ewentualnie gdzie to ustrojstwo kupić osobno?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
1 godzinę temu, Mateczek napisał:

W jakich produktach znajdę gualę spieniającą? Ewentualnie gdzie to ustrojstwo kupić osobno?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wg mnie  w np  CLINEX GRILL

Opublikowano

Prosty a sprawdzony model, tylko czasem jak gringle nie chca sie odczepic to gołymi rękami trzeba albo grzebieniem wyczesywac, ale to chyba nie problem 😉 

Opublikowano

@#kris nigdzie nie jest dostępna od dłuższego czasu i prawdopodobnie już nie będzie. Kup wheel woolies i lepiej na tym wyjdziesz 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, #kris napisał:

@Mateczek @Patryk14 w poniedziałek zobaczę ile mam i się dogadamy 

Pytanko, czy ktoś gdzieś spotkał tą szczotę że jest dostępna 😁

@Domel kupił taka z EZ. Chyba jeszcze nią "kibla" nie wyczyścił 😂

Do czego Ci ta szczotka? Ogólnie ja nie polecam 

Opublikowano
2 godziny temu, #kris napisał:

@Mateczek @Patryk14 w poniedziałek zobaczę ile mam i się dogadamy 

Pytanko, czy ktoś gdzieś spotkał tą szczotę że jest dostępna 😁

https://shiningcar.pl/szczotki-pedzelki-do-czyszczenia/daytona-ez-detail-brush-go?gclid=CjwKCAiAg8OBBhA8EiwAlKw3knVYpFjq7e6cW2mZHgUHHnjijk8cxNf5aNzzPHgEQDAYtHv-NsInGxoC3uMQAvD_BwE