Pietras Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 @bonderez Prostaff CC Water Gold Gentelme basic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 @bonderez Koch fse. Ppz bez docierania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonderez Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 1 godzinę temu, analyzator napisał: @bonderez Koch fse. Ppz bez docierania. aż tak sam odparowuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 @bonderez @bonderez z mojego skromnego doświadczenia tak. Używam go też jako bazę do miksów właśnie ze względu na dobre odparowanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 4 godziny temu, analyzator napisał: @bonderez Koch fse. Ppz bez docierania. A jak go dasz grubiej i popracujesz mikrofibra do usuwa water spoty. Oczywiście nie każde Dlaczego? Bo ma odczyn kwaśny PH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian90k Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Witam, Jaki kolor powinien mieć Advanced APC od Excede? W internecie wygląda na różowy. kupiłem 5l, płyn jest prawie przezroczysty o zapachu cytrusowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 @bonderez Albo Koch Chemie Allround Quick Shine też na szybkie akcje bdb produkt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian90k Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Mam takie 2 baniaczki. W HDEC brakuje tylnej etykiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar1o Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Deironizacja na czarnym lakierze. Czy jest jakiś preparat o innym kolorze działania niż "krwawienie", który będzie dobrze widoczny na czarnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 @Damian90k u mnie tak to wygląda... może producent coś zmienił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 26 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Ktoś się orientuje czy BUCKANIZER pasuje do wiader WS ? @MrCleaner @AutomotiveCare.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 26 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 @Domel mówisz o tym z detailing outlaw? To pasuje z tego co pamiętam ale jak chcesz to Ci zrobię zdjęcie w poniedziałek bo mam wiadra workstuff to mogę przymierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 26 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 7 minut temu, Streat napisał: @Domel mówisz o tym z detailing outlaw? To pasuje z tego co pamiętam ale jak chcesz to Ci zrobię zdjęcie w poniedziałek bo mam wiadra workstuff to mogę przymierzyć git, daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Gumowe dywaniki - czy K2 Sigma Pro podejdzie? Ewentualnie jakiś inny środek, który będę mógł użyć do czegoś innego bo nie uśmiecha mi się wydawać 30-40 zł tylko po to, zęby naszmalcować 4 dywaniki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 26 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 57 minut temu, vlodek2532 napisał: Gumowe dywaniki - czy K2 Sigma Pro podejdzie? Ewentualnie jakiś inny środek, który będę mógł użyć do czegoś innego bo nie uśmiecha mi się wydawać 30-40 zł tylko po to, zęby naszmalcować 4 dywaniki Ja używam COCO, zawsze to przyjemny zapach niż rozpuszczalnikowe pochodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golbens Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Siema! Czy jest w ogóle taka opcja, aby posłużyć się kompresorem akumulatorowym do przedmuchiwania wnętrza samochodu, czy raczej nie ma szans? Są takie kompresory akumulatorowe, których parametry pracy będą do takiego celu wystarczające? Ma ktoś może jakieś doświadczenia i może podpowiedzieć? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 @Golbens ja używam taki kompresorem z lidla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golbens Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 @Marcin1992 daje radę do przedmuchiwania zakamarków wewnątrz samochodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 @Golbens jak dla mnie jako przenośna dmuchawka może być. Często w Lidlu to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Pytanie pod kątem jednośladów. Funfel rower zmienił na taki z ramą carbo. Używany ale 20k+ pln. Chce to jakoś wypiescic na zimę. Znaczy On. Jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 26 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Godzinę temu, Golbens napisał: Siema! Czy jest w ogóle taka opcja, aby posłużyć się kompresorem akumulatorowym do przedmuchiwania wnętrza samochodu, czy raczej nie ma szans? Są takie kompresory akumulatorowe, których parametry pracy będą do takiego celu wystarczające? Ma ktoś może jakieś doświadczenia i może podpowiedzieć? Pozdrawiam! Kup sobie dmuchawe do liści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 @bonderez a może FK 425, super szybki i łatwy QD, fibry takie jak Dawid napisał, ewentualnie Gyeon Boa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Gugu33 Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Siemka, znajomy ma kropki delitkatne na aucie, pod fabryką ponoć po malowaniu, jaką chemią próbować? Nie są widoczne, jedynie wyczuwalneWysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 @maciek-drummer fk425 mało wnosi do wyglądu ale kurzu nie przyciąga. Taki fajny neutral na szybko. Fibra z krótkim włosiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Wystarczy użyć qd na etapie osuszania lakieru np water Gold, prysnąć na mokry lakier i przejechać ręcznikiem. Nie ma elektrostatyki. Nie ma przyciągania kurzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi