Gąbek1 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Szczotka MOTHERS CARPET & UPHOLSTERY BRUSH sprawdzi się przy praniu foteli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 13 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Godzinę temu, Malwin41 napisał: @Gąbek1 Lepszy Vikan 2x vikan to klasa sama w sobie i również polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Który Vikan bo też potrzebujeWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Kto oprócz SG robi kolorowe piany? Najlepiej w opakowaniach 0,5l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banshee Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 @Michał82 sprawdź sobie fluo foam od benjaminka deturner, kolor toxycza zieleń ✌ jak ona ma się z domywaniem to Ci nie powiem bo wrzuciłem tylko na zakurzony lakier wlasnie dla sprawdzenia jak wygląda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 13 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 @Michał82 autobrite puprple jedna z najlepiej myjacych pian jakie stosowałem w kolorze fioletowym, ale cena tez niczego sobie jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 @Michał82 EliteDetailer Camelleo Foam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 @Streat gdzie kupowałeś? Z Purple piany nie widzę nigdzie tylko Magifoam Blue 21 minut temu, david2888 napisał: EliteDetailer Camelleo Foam Dobra zamówiona. Filmik co nagrał @Domel mnie przekonał 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 13 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 @Michał82 W carok w Kaliszu 97 zł za 1L koncentracja jest mega a jak widze juz ciezko dostępna jest ta piana, nawet bym nie pomyslał że ją wycofają bo ona naprawde daje rade, mam w domu jeszcze z 800ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 @Michał82 good stuff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 @Michał82 Tenzi neutral magic pink. Skuteczny neutral i nie robie sobie jaj - bardzo dobra piana. Ale z wadą - jak nie wypłuczesz i wypłynie to będzie widać, że odparowała woda a barwnik zosawi ślad. Bajer ale nie tędy droga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Dobra @Elite Detailer Camelleo Foam i @Good Stuff Snow Foam Mint zamówione. Trzeba było skorzystać z walentynkowej promocji w @MrCleaner . Dziękuję za podpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Zawsze w środku robiłem cleaner + dressing. Dlatego nie ogarniam interior quickdetailerów, powiedzcie mi czym się różni Meguiars Ultimate Interior Detailer od Meguiars Quik Interior Detailer? (Oprócz ceny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 @ghost Obstawiam że to może być tak samo jak z RRC. Dwa brandy, dwóch klientów docelowych , ta sama firma. Czyli pewnie po prostu zostaje różnica cenowa/jakościowa ( użyte produkty ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 @Tomas-sg czyli uważasz, że to tylko marketing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davor Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Ultimate Interior Detailer czyści i zabezpiecza, Quik Interior Detailer tylko zabezpiecza (jeśli dobrze pamiętam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 55 minut temu, davor napisał: Ultimate Interior Detailer czyści i zabezpiecza, Quik Interior Detailer tylko zabezpiecza (jeśli dobrze pamiętam). Ma dopisek cleaner w nazwie Nadal nie wiem, oba w opisie mają czyszczenie i zabezpieczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 6 minut temu, ghost napisał: Nadal nie wiem, oba w opisie mają czyszczenie i zabezpieczenie Marketing a zeby się dowiedzieć, to trzeba by porównać, przetestowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Godzinę temu, david2888 napisał: trzeba by porównać, przetestowac Megs to nie jest niszowa marka, liczyłem właśnie na opinie z doświadczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 @ghost napisz bezpośrednio do Megsa, ciekawe co Ci odpiszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Megs to nie jest niszowa marka, liczyłem właśnie na opinie z doświadczeń W ciągu ostatnich 5ciu lat chyba się to trochę zmieniło :) (na naszym rynku) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 @Lukasz-odkrywca, @david2888, w przednim roku używałem wersji HydrO2 Lite i około miesiąca spokojnie wytrzymywał. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąbek1 Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Panowie ile bierzecie za czyszczenie foteli skórzanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Mam pytanko do osób użytkujących stożkowe filtry powietrza m.in K&N Będę musiał tak owy wyczyścić, oglądałem niby jakieś tam poradniki na YT ale jakoś to byl jak w ich wykonaniu wygląda. Jeżeli ktokolwiek ma jakieś doświadczenia proszę o jakieś info.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wanraf89 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 9 godzin temu, Crasher napisał: Mam pytanko do osób użytkujących stożkowe filtry powietrza m.in K&N Będę musiał tak owy wyczyścić, oglądałem niby jakieś tam poradniki na YT ale jakoś to byl jak w ich wykonaniu wygląda. Jeżeli ktokolwiek ma jakieś doświadczenia proszę o jakieś info.. Spryskujesz preparatem do czysCzenia czekasz jakis czas i wyplukujesz woda. Pozniej przedmuchujesz powietrzem do calkowitego wyschniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi