Birkhof Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2018 Skąd wy macie na to namiary Ja znalazłem na OLX, wszedłem tam z nudów bo przecież nie znajdę tam lusso oro, czy SV enduarance lub insignisa (a te trzy caly czas szukam), a tu prosze - zaskoczenie. Sprawdzałem dwa razy czy to nie sen Co ciekawe jest takze na znanym portalu aukcyjnym - wlasnie sprawdzałem z ciekawości.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Matigie Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 Odkurzacz WD4 da radę przy sprzątaniu swoich aut i dodatkowo kilku znajomych do 5 w miesiącu?
Birkhof Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 Odkurzacz WD4 da radę przy sprzątaniu swoich aut i dodatkowo kilku znajomych do 5 w miesiącu?To zalezy jak bardzo brudno bedzie.Sprzątam na bieżąco i korzystam z wd3, ale widze cze czasem przydałby sie tornador aby wydmuchać piasek z dywaników i wokół fotela - a tak musze szczotkować i odkurzać kilka razy.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
powalla Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 Dlaczego Wd4 chcesz brać? On ma wszelkie cechy Wd3 , a Wd3 kosztuje tylko 250zł , czyli o 150zł taniej niż Wd4.
Tomas-sg Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 Konsystencja sealantu Wolfganga ? Mam dziwne wrażenie że powinien być jak krem a nie woda z grudkami... @Eidos71 ?
Eidos71 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 43 minuty temu, Tomas22 napisał: Konsystencja sealantu Wolfganga ? Mam dziwne wrażenie że powinien być jak krem a nie woda z grudkami... Masz słuszne wrażenie A Twój jest jak 45 minut temu, Tomas22 napisał: woda z grudkami... ???
Matigie Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 7 godzin temu, Birkhof napisał: To zalezy jak bardzo brudno bedzie. Sprzątam na bieżąco i korzystam z wd3, ale widze cze czasem przydałby sie tornador aby wydmuchać piasek z dywaników i wokół fotela - a tak musze szczotkować i odkurzać kilka razy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A na mokro coś nim odkurzales? Jak jest z trwałością tego filtra kartridzowego, ile razy już wymieniłeś?
Birkhof Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 A na mokro coś nim odkurzales? Jak jest z trwałością tego filtra kartridzowego, ile razy już wymieniłeś?Nie miałem okazji na mokro.Filtr wymieniam co 2 lata w zależności w jakim jest stanie - idzie go tez wytrzepać w razie potrzeby. Worki polecam ori - lepiej sa docięteWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Matigie Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 3 godziny temu, powalla napisał: Dlaczego Wd4 chcesz brać? On ma wszelkie cechy Wd3 , a Wd3 kosztuje tylko 250zł , czyli o 150zł taniej niż Wd4. Różnica tylko w kształcie i umiejscowieniu filtra z tego co widzę, to w sumie po co przepłacać. 17 minut temu, Birkhof napisał: Nie miałem okazji na mokro. Filtr wymieniam co 2 lata w zależności w jakim jest stanie - idzie go tez wytrzepać w razie potrzeby. Worki polecam ori - lepiej sa docięte Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Myślałem o zestawie WD3 na jednej stronce w cenie 370 zł jest kilka końcówek dodatkowo, nie wiem czy link mogę wkleić
Tomas-sg Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 @Eidos71 ewidentnie mój się zepsuł Na aplikator wylatywała woda z żółtymi grudkami... Trudno spróbuję podgrzać w wodzie jeśli się nie naprawi to kosz
Eidos71 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 @Tomas22 - to jest ten Wolfgang, którego kupiłeś okazyjnie w secie z cleanerem ?
Tomas-sg Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 @Eidos71 dokładnie... A jeszcze dokładniej od kolesia z motogo... Pierwszy raz w użyciu bo wcześniej jechałem na próbce od znajomka
Mateusz65 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 pytanie, jaki płyn do spryskiwaczy na zimę ? Że też żaden ADBL nie robi A tak muszę się ratować czymś z BP, Orlen bo nawet Sonaxa trudno dostać
Matigie Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 6 godzin temu, powalla napisał: Dlaczego Wd4 chcesz brać? On ma wszelkie cechy Wd3 , a Wd3 kosztuje tylko 250zł , czyli o 150zł taniej niż Wd4. Poza 20W więcej mocy ssania to rzeczywiście dużej różnicy nie ma poza pojemnością i wymiarami
firemantom Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 Mam pytano: czy piano black mogę spokojnie wyczyścić APC? Nie narobię bałaganu w postaci odbarwień itp.?
CoolBreeze Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2018 pytanie, jaki płyn do spryskiwaczy na zimę ? Że też żaden ADBL nie robi A tak muszę się ratować czymś z BP, Orlen bo nawet Sonaxa trudno dostać Dywagacje na temat zimowego płynu do spryskiwaczyhttps://kosmetykaaut.pl/topic/2357-dywagacje-na-temat-zimowego-p%C5%82ynu-do-spryskiwaczy/&share_tid=2357&share_fid=196328&share_type=t Dywagacje na temat zimowego płynu do spryskiwaczy Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
grabek246 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Panowie rano na auto aplikowalem fusso 12 months. Wieczorem musze "opuścić" garaż. Czymś zabezpieczyć jeszcze fusso? Dac ssw lub qw z adbl? Chce zeby sie w spokoju związał z lakierem
ghost Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 @grabek246 nie musisz nic robić. Fusso niemal od razu jest gotowy do użytku. Można go nawet aplikować wilgotnym aplikatorem. Pół godziny po aplikacji z deszczu też nic sobie nie robi. Nie traci właściwości. Wyjeżdżaj z garażu kiedy masz ochotę i się ciesz
grabek246 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 @ghost dzięki za info nie byłem pewny bo zawsze 12h lub 24h auto czekało na wyjazd. Dziś niestety musi wyjechać dużo szybciej.
Michał126 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 18 godzin temu, Mateusz65 napisał: pytanie, jaki płyn do spryskiwaczy na zimę ? Że też żaden ADBL nie robi A tak muszę się ratować czymś z BP, Orlen bo nawet Sonaxa trudno dostać Sonaxa trudno dostać? Tesco, Carrefour, większość Auchanów, dużo sklepów motoryzacyjnych. Na BP jest teraz bardzo dobry płyn Autolandu. Orlen (zimowy) to moim zdaniem kicha.
RafalB Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Witam.Czym usunąć smar z soft shel?Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Gąbek1 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Fusso z bagażnika zniknęło po 2 tysiącach km w deszczu, czy może to być przez to ze na tym elemencie pominąłem polerke?
powalla Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Skąd wiesz że znikło? Nie kropelkuje? Może tylko zatkany?
wanraf89 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Siemanko. Pytanko dotyczace wosku AngelWax Enigma. Jaka realna wytrzymalosc tego wosku? Przetrwa zime? Nic na temat wosku ciekawego na forum nie znalazłem.
menior Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 1 minutę temu, wanraf89 napisał: Siemanko. Pytanko dotyczace wosku AngelWax Enigma. Jaka realna wytrzymalosc tego wosku? Przetrwa zime? Nic na temat wosku ciekawego na forum nie znalazłem. Na zagranicznych forach spotkalem sie z opiniami ze szalu nie ma,trwalosc w granicach 3 miesiecy
Rekomendowane odpowiedzi