Szcz3p4n Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Papierki lakmusowe do mierzenia PHWysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 pamiętaj że pomiar pH dotyczy tylko i wyłącznie roztworów wodnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Panowie macie doświadczenie z produktem GYEON Q2M wetcoat? http://autonablask.pl/produkt/gyeon-q2m-wetcoat-500ml/Czy on naprawdę jest tak rewelacyjny? Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Na zimę, jak ktoś myje na bezdotykach rewelacja i to przez duże,, R". Świetną alternatywą i przede wszystkim tańszą jest SG Wet Protector. Dla mnie w niczym nie ustępuje Gyeonowi i ten zapach grejpfruta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozaa Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Również muszę polecić Wet'a. Nie wiem jak wypada w porównaniu z Gyeon'em, ale mimo to daje piękne kropelki i jest wydajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Czyli taka alternatywa dla SSW Adbl?Teraz właśnie jego używam i zastanawiam się nad testem Gyeon... Nie chodzi nawet o przecieranie mikrofibrą bo to nie jest problem w garażu ale po zakupie Gyeon tire mam ochotę na kolejne produkty tego producenta... Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 4 Lutego 2018 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 19 minut temu, kolo100 napisał: i zastanawiam się nad testem Gyeon... Spróbuj i pochwal się efektami. Nie wiem, czy to lepsza alternatywa dla Geyona, ale jest jeszcze jeden tego typu zawodnik. Przynajmniej ze zdjęć i filmiku, może być jeszcze sprawniejszym środkiem tego typu, a mianowicie mowa o: Bouncer's Bead Juice Exterior Protector Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 10 godzin temu, kolo100 napisał: Czyli taka alternatywa dla SSW Adbl? Gyeon Wet Coat i inne tego typu produkty to w moim słowniku alternatywa dla mówiąc kolokwialnie,, nygusów car detailingowych''. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Od siebie polecam Waxaddict Touchless działa dokładnie tak samo jak Gyeon czy Wet Protector od SG,którego wypsikem 1.5l teraz używam od czasu do czasu jak mnie najdzie ochota albo na auto swojej kobiety stosuje właśnie Waxaddict Ponieważ jest tanim koncentratem używam trochę inaczej niż producent nakazuje bo leje Ok 25 ml na 500 ml wody i w połączeniu z butelka od goodstuff jest bardzo bardzo oszczędnie. Ojciec taka mikstura obleciał swojego sedana chyba 5 razy i ostatnio prosił o dokładkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jzs Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Witam, Planuję zakup pianownicy ręcznej, do 100PLN. Nie znam się na tym, nie wiem co wybrać. Coś tam poczytałem, ale przyda mi się pomoc osób znających temat Znalazłem: http://allegro.pl/kwazar-super-foamer-pianownica-reczna-2l-najlepsza-i5990117883.htmlhttp://allegro.pl/epoca-tec-two-foamer-fpm-pianownica-reczna-2l-hit-i6900705054.htmlhttp://allegro.pl/marolex-pianownica-reczna-axel-2000-2l-3-dysze-i6866895479.html Który wybrać? A może jest jeszcze jakaś inna pianownica, którą można polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 5 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 ja od siebie polecę marolex axel ale może @Domel sie wypowie bo wiem ze ma i uzywa często 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 @jzs, imho Marolex Axel 3000 będzie naj. Dlaczego? ... Używam i jestem zadowolony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Jak planujesz i tak podłączać pod kompresor to wez glorię fm10. Daje najbardziej gęstą pianę. Jak na moje pianowanie idzie szybciej niż z axela. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jzs Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Brać z tego linku, który podałem? Jakie są części eksploatacyjne? Gdzie je można dostać? Czy najzwyklejszy opryskiwacz nada się do preparatu do czyszczenia felg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejppl Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Witam, mam pytanko czy Tersus PR100 HyperSensitivity Care PreSpray sprawdzi sie dobrze przy czyszczeniu podsufitki? I Czy jest to dobry prespray do prania tapicerki samochodowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 22 minuty temu, Maciejppl napisał: Witam, mam pytanko czy Tersus PR100 HyperSensitivity Care PreSpray sprawdzi sie dobrze przy czyszczeniu podsufitki? I Czy jest to dobry prespray do prania tapicerki samochodowej? Do podsufitki podobno świetnie sprawdzą się ExceDe Encapsulator Cleaner ma wiele bardzo pozytywnych opinii i po testach widać, że dobrze sobie radzi a co najważniejsze nie trzeba posiadać odkurzacza piorącego. Osobiście jeszcze go nie używałem ale już go zamówiłem i czekam na paczkę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawiid Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Obojętnie jaka wiertarka do takich prac jak na filmiku ? 2:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 5 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 @Dawiid tak może być tez wkrętarka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Panowie jak już w teście mamy APC z RR Cosmetics to testowaliście ich produkty? Jakie opinie? Pytam bo akurat są z mojego miasta i miałem okazję testować dressing do plastików i szału na mnie nie zrobił.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółas Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 @Mateusz65 paski do mierzenia pH jesli stacjonarnie to sklepy chemiczne bądź akwarystyczne/zoologiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hep Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Cześć, mam porysowane nieco tylne klamki w civicu 8 (zdjęcie poglądowe z neta) jak się za to zabrać najlepiej? Będę miał wosk do plastiku niebawem ale chyba pasowałoby usunąć jakoś rysy a maszynką i tak tam za bardzo nie dojadę. http://www.zdjecia.lostark.iq.pl/Zdjecia/107901/SAM_7398.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 6 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Moze powloka na to na pewno przyciemnia oraz ryski beda tak jak by zamaskowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Mam możliwość kupienia produktów w bardzo korzystnych cenach. Co zamówić? Już wybrałem: alux, leder, piane, szampon, krawą felge. Co jeszcze jest warte swojej ceny z firmy Tenzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 @Zdroja0 Tenzi PR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 1 minutę temu, Qlimaxss napisał: @Zdroja0 Tenzi PR prix? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi