Emig Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 kup sobie do butów miekka o dużym rozmiarze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByKu Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 @Emig właśnie o takiej też myślałem i pewnie za pół darmo można ją dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamer42 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Szczotke do butów, to raczej do skory, a nie zwykłej tapicerki? Ja mam Vikan do tapicerki i małą do rąk, którą też stosuje na tapicerkę.Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykmm Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 starczy mi 1l Wipe Out'a do wymywania past przy 3 etapowej korekcie średniej wielkości sedana? czy może kupić 1x 1l + 1x0,5l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 30 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 36 minut temu, kamykmm napisał: starczy mi 1l Wipe Out'a do wymywania past przy 3 etapowej korekcie średniej wielkości sedana? czy może kupić 1x 1l + 1x0,5l 1l to Ci starczy na 3-4 auta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Kup 1 l Wipeout, zmywacz silikonowy litr i ipe będziesz miał więcej alternatyw nie zawsze musisz używać wipeouta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Panowie i Panie, lakiernik ubrudził lakierem tapicerke fotela w A3. Jakis pomysł jak to usunąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 @Stefan-16 spróbuj benzyną ekstrakcyjną Microfibra, kilka kropli tej benzyny i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.r. Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Tylko weź taką fibrę już po kilku dobrych praniach bo nowa może oddać trochę barwnika pod wpływem benzyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camus Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Witajcie. Wiem ze Sylwester, ale co mi tam. Chciałbym Wam życzyć wiele sukcesów w tejże dziedzinie i ciągłego zgłębiania wiedzy i doszkalające się. A teraz do sedna: znacie jakieś dobre butelki z trigerami o pojemności max 1l? Bo juz kiedyś kupiłem i po jakimś czasie cienką np tam gdzie miałem APC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 @camus poszukaj... byl temat o butelkach. Ze swojej strony podpowiem, ze chwalono ostatnio butelki od SG. Ja osobiscie uzywam troszke innych o pojemnosci niecalego litra. Dla ulatwienia bo szukanie slabo Ci poszlo... https://kosmetykaaut.pl/applications/tapatalk/index.php?/topic/10921-Butelki-i-atomizery Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Siema Szybkie pytanko. Adbl tire dressing czy mega endurance? Który dresik dłużej zachowa efekt mokrej opony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emig Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 adbl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 skrobnie ktoś jak pachnie Zymol vinyl conditioner ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 11 minut temu, W1Michal napisał: skrobnie ktoś jak pachnie Zymol vinyl conditioner ? Cieżko jednoznacznie określić, byłem nawet powąchać. Coś jakby migdały, kakao te klimaty. We wnętrzu jest dosyć delikatny, ale mimo wszystko dosyć charakterystyczny. Piszę o tym tańszym, droższy moim zdaniem podobnie (może trochę bardziej słodakwo). Bardzo podobnie pachnie też Conditioner do skór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 hmm akurat zapach leather conditioner mi nie pasuje mdli mnie po nim aczkolwiek dwa dni i nic nie czuć. Czym sie różni tańszy od droższego ? są jakieś widoczne efekty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szcz3p4n Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Pytanie, auto odebrane w połowie grudnia od lakiernika, kiedy można porzadnie je umyć? Pacjent to Mazda 6 więc cieńki i bardzo delikatny lakier.Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emig Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 już można lakier to nie powłoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 1 godzinę temu, Szcz3p4n napisał: Pytanie, auto odebrane w połowie grudnia od lakiernika, kiedy można porzadnie je umyć? Pacjent to Mazda 6 więc cieńki i bardzo delikatny lakier. Jak było u lakiernika to może już mieć całkiem inny lakier niż fabryczny. Np grubszą powłokę bezbarwnego i może być nawet twardy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szcz3p4n Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Wydaje mi się ze taki sam powinno mieć, szkoda była likwidowana w serwisie mazdy więc zakładam ze,zrobili zgodnie ze sztuką? Chodzi mi o zastosowanie jakiegoś pre washa który ma zasadowe PH, dopiero poznaje te zagadnienia Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 @Szcz3p4n dobry i sprawdzony pre-wash o zasadowym pH, to SG Citrus Oil Sam byłem mocno sceptyczny, aż do minionej soboty. Rzeczywiście na bezdotyku robi robotę, że hej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 6 minut temu, paperson napisał: Sam byłem mocno sceptyczny, aż do minionej soboty. Rzeczywiście na bezdotyku robi robotę, że hej Miałem tak samo i też do ostatniej soboty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 A ja nie mam pianownicy Kupcie mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Pany! Zrzutka dla @Strus na pianownicę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Teraz, Strus napisał: A ja nie mam pianownicy Ale do czego? Citrusa? Tutaj spryskiwacz się świetnie spisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi