Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nie trafiłem w miarę mocnego odkurzacza samochodowego, nawet za 300 zł słabo działają to co mówić za 50 zł. Odradzam także. Lepiej użyć normalnego podłączanego do 220V

Opublikowano

Sam bym się z chęcia dowiedział. Ja sobie zmontowałem miecz świetlny samemu z oprawy philips na małe świetlówki TL5 Essential teraz nie moge znalezc na allegro tych opraw. Wychodzi z nich kabel pod 220v a maja tez wlacznik i nie sa ciezkie.

Teraz obczajam i widze cos takiego, moze by sie nadalo ;)

http://allegro.pl/lampa-hermetyczna-led ... 6722158381

Zgadzam sie ze miec zjest 100 razy lepszy niz jakikolwiek spot

Opublikowano

Przeglądam strony, youtuba i trafiłem na taki produkt: Forever Black Bumper & Trim Dye Kit - u nas niedostępny, albo słabo szukam. co o nim myslicie? Warty uwagi, czy szukać czegoś innego? Jesli szukać to moze coś polecicie.

Opublikowano

Mogę wyprać alkantare z BMW środkami które dostałem do profi 50.1? Czy lepiej kupić np. pre spray i texil od ADBL (akurat mogę podskoczyć po to) ?

Opublikowano

Czy nakładanie Glaze'u na wosk (QD) ma sens?

Dodane po 8 minutach 15 sekundach:

[ref]Znawca_Bigosu[/ref], juz niewazne

Opublikowano
695185 Szukam w Warszawie osoby lub jakiegoś zakładu do odnowienia zacisków (optycznie), jakieś piaskowanie + lakier - szukam kogoś z polecenia kto jest w stanie zdjąć zaciski, odnowić i założyć ponownie, od A do Z. Jakieś sugestie? Niestety nie mogę rozpocząć nowego tematu ze względu na staż na forum.

Z tego co wiem renowacjafelg.pl robi też renowację zacisków, ale czy świadczą usługi kompleksowe (montaż, demontaż) ciężko powiedzieć, najlepiej zadzwonić i się dopytać. Jakościowo myślę, że jedni z lepszych z Warszawy i okolic ;)

Opublikowano

Czy jest może jakieś qd do wnętrza, który zachowa swoje właściwości po zamrożeniu ?

Opublikowano

A propo wstawiania fotek to nie lepiej założyć sobie jakieś konto na bezpłatnym hostingu i tam wrzucać fotki na ftp? Przynajmniej nie będzie tak jak w wielu starszych postach, że nie wiadomo o co chodzi bo zdjęcia się nie ładują.

Opublikowano

Panowie do Colourlock Strong i GYEON Q2 LeatherCoat jaką nabyć ściereczkę z mikrofibry z jaką gramaturą??

Opublikowano

Do ścierania cleanera z brudem byle tańsze ale wiele z jakiegoś sklepu z chemią do aut żeby nie było że nie wciąga nic jak kupisz w auszanie.

Gyeon nic się nie wchłania w skórę, aplikator, który wchłania im mniej tym lepiej. Może być wycięty kawałek ze szmatki 20x20 złozony na 4

Opublikowano

Szmatka z bawełny ale czysta i miękka , zawsze znajdzie się w domu, dla mnie np najwygodniejsza i dobrze zbiera piankę Colourlocka z zabrudzeniami.

Opublikowano

Czyli najlepiej aby była miękka szmatka proste, że musi być czysta :)

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
695650 Czy środki ADBLa mają atomizer czy trzeba dokupić osobno? Chodzi dokładnie o Interior QD.

Właśnie idiotyczne są zdjęcia poglądowe w sklepach internetowych. Też dopytałem sprzedawce o to, ale są. Dziwne, bo ja dostałem aż o 1 za dużo (chyba, że do dressingu na opony też dokładają, ale nie ma to sensu). Z tych co zamawiałem 0,5 lub 1l (QD1, IQD, WOW, Glass Cleaner, Vampire LQ) atomizer miały. Micro wash oczywiście nie miał, ale to już wspomniał [ref]Arkeolowy[/ref].

Opublikowano

[ref]Arkeolowy[/ref], Dzięki też tak spróbuję, chcę odetkać trochę MOHSa na dachu bo jakiś taki szorstki jest :o