MMCzysci Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Jeszcze żyjesz?!Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 46 minut temu, analyzator napisał(a): A ja kiedyś wziąłem apap noc rano Odcięło cie? Miałeś ciemno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego @xadamx oglądałem się przez ramię cały dzień czy mnie jakaś inspekcja handlowa sanitarna czy agenci apapu nie śledzą takie już życie antysystemowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Czy ktoś z Was miał do czynienia z Citroenem C6? Będę miał takiego pacjenta w oryginalnym lakierze do odświeżenia i nie wiem totalnie czego się spodziewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SerowyCheetos Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Ma ktoś jakiś w miarę sensowny prostownik do polecenia do 200 złociszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego @Mumins jaki kolor? Obstawiam, że lakier niczym się nie różni od pozostałych Peugeotów i Citroenów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego @Mumins jaki kolor? Obstawiam, że lakier niczym się nie różni od pozostałych Peugeotów i CitroenówA jakiś taki granatowy, bez szału. Ale w połączeniu z jasnym gabinetem w środku jest przepiękny Wysłane z mojego RMX3370 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Coś sprawdzonego do usuwania oleju z kostki brukowej ? Niestety trochę tego mam i chciałbym na wiosnę to usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Po wstawieniu nowej szyby przedniej w samochodzie mam kilka tłustych plam. Wycieraczki w deszczu z płynem sobie nie poradziły tego zdjąć. Czy jak oczyszczę ją Pollux Glass delikatnie to nic się nie stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego @Przem@S raczej nie ale na start to APC / ludwiczek skoro plamy są tłuste. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego @Przem@S cleaner do szyb z klockiem filcowym powinien rozwiązać problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba1 Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Polecacie jakąś gęsta mikrofibre do wosków, która nie zostawia włosków po pierwszym praniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Polecacie jakąś gęsta mikrofibre do wosków, która nie zostawia włosków po pierwszym praniu ? Ja lubię FW Touch of Geisha, nie zauważyłem, żeby się kłaczyła Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Najlepszy pre wash który nie będzie zjadał wosków i dobrych selantow to..? testował ktoś z Was cos nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siws00n Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Polecacie jakąś gęsta mikrofibre do wosków, która nie zostawia włosków po pierwszym praniu ? Work stuff gentleman lub gentleman + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba1 Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 7 minut temu, wojtecki napisał(a): Najlepszy pre wash który nie będzie zjadał wosków i dobrych selantow to..? testował ktoś z Was cos nowego? BILT HAMBER TOUCH LESS, dużo dobrego o nim na forum 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siws00n Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Najlepszy pre wash który nie będzie zjadał wosków i dobrych selantow to..? testował ktoś z Was cos nowego?Tez touch-lessa polecę, dużo lepszy niż np FX gravity prewash 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego @wojtecki tylko Bilt Hamber 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Najlepszy pre wash który nie będzie zjadał wosków i dobrych selantow to..? testował ktoś z Was cos nowego?Nie wiem jak z podjadaniem, bo ostatnimi czasy tylko powłoka, ale sama siła czyszcząca Bilt Hambera TL jest rewelacyjna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 1 godzinę temu, siws00n napisał(a): 1 godzinę temu, wojtecki napisał(a): Najlepszy pre wash który nie będzie zjadał wosków i dobrych selantow to..? testował ktoś z Was cos nowego? Tez touch-lessa polecę, dużo lepszy niż np FX gravity prewash Nie zgodzę się do końca. Fx jest też zajebistym prewashem. Osobiście testowałem na swoich dwóch autach i jest faktycznie trochę bardziej agresywny - może podjadać woski / qd. Przerobiłem go 3l i serio daje radę. Niemniej jednak swój głos też oddaje na BH TL głównie za bezpieczeństwo. Kilka razy już używałem w słabszym rozcienczeniu (40ml / 1.5l oprysk) i dla bieżącego brudu jest bezlitosny. Ostatnio miałem jakieś żółty badziew na aucie ( coś takiego jak wiosna pyla drzewa). BH ściągnął to bez problemu i nic się z QDkiem nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Co do wosków to się na razie nie wypowiem, ale BH TL zjadł mi miesięczne Glaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Co do wosków to się na razie nie wypowiem, ale BH TL zjadł mi miesięczne GlacoA ruszales go czyms? Bo moje UG siedzi od prawie roku i blisko 10kkm i BH TL od około pół roku 2-3x w miesiącu go tylko rozśmiesza Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Nie. Pierwsze "mycie" na bezdotyku. Oprysk z BH i spłukanie demineralką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Nie. Pierwsze "mycie" na bezdotyku. Oprysk z BH i spłukanie demineralkąNie doczytałem, mówisz o zwykłym Glaco nie o UG? Z resztą w sumie bez znaczenia, NW od softa aż tak cienko raczej nie powinny siedzieć, dziwna sprawa ale fajna uwaga dla potencjalnych użytkowników Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego DX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi