Skocz do zawartości

Shiny Garage Pre-Wash Citrus Oil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hohoho ale burzliwa dyskusja 😜 

Powiem tylko, że napewno nie RRC, ani pochodne z kieleckiego 😂

Oby jutro pogoda była 

stay tuned watch GIF by Gadi Schwartz NBC News

• Super 1
Opublikowano

Ja również mam do sprawdzenia "nowego" zawodnika na oprysk zimową porą... Raczej nie tego samego, co @david2888 😉. W garażu 3 litry grzecznie czekają na odpowiedni moment... Podobno skuteczny - tak twierdzą osoby, które już go używały... 

Opublikowano
W dniu 30.05.2019 o 17:54, V1RU$ napisał:

Czy ktoś porównywał Nanolex Professional PreWash Concentrate VS. SGCO. Ponoć robi mega robotę i spokojnie nawet z zimną  wodą (oprysk).

nanolex bardzo dobry, nawet stwierdzil bym ze lepszy ale jego cena też jest "lepsza" 😉

Opublikowano
2 godziny temu, Gozdziu23 napisał:

nanolex bardzo dobry, nawet stwierdzil bym ze lepszy ale jego cena też jest "lepsza" 😉

OK.

Namnożyło się tego typu produktów więc jest w czym wybierać. Ostatnio meczę Binder'a i robi robotę. I w sumie wypada lepiej od SGCO. Muszę zrobić kolejny update do testu pokazując bezpośrednie starcie na brudasie.

Opublikowano

Dobra chłopaki 😄 koniec trzymania Was w niepewności 😄 Produkt ten, to INDUSTRIAL by ADBL - TRAFFIC FILM REMOVER 😄

Założyłem nowy temat i tam go porównałem z Shiny Garage Citrus Oil, więc zapraszam tam:

• Lubię to 1
  • 5 miesięcy temu...
  • Moderator
Opublikowano

Produkt robi robotę nawet spłukiwany wodą ze szlaucha 🙂

• Lubię to 2
  • Moderator
Opublikowano
6 minut temu, Streat napisał:

@Domel to jest nowa czy stara wersja? 

Stara wersja. Chodzi generalnie o zasadę, że przy takim wielotygodniowym brudzie albo każdym tak mocnym powierzchniowym brudzie - prewash to powinna być podstawa 🙂

• Moderator
Opublikowano
4 minuty temu, JakubBe napisał:

@Domel to jeszcze ja zapytam - jakie rozcieńczenie? 

To jest butla 750 ml - czyli z tego co pamiętam 35ml CO.

• Moderator
Opublikowano
2 godziny temu, Hammster napisał:

@Domel używałeś ciepłej czy zimnej wody?

"Pokojowej" 😉

Opublikowano

Kurna, kolejna rzecz wchodzi na listę zakupów 😄

Dokupię do tego zwykły baniak ciśnieniowy 1L i będę cisnąć przed każdym myciem taki prewash. Spoko sprawa i fajny film, dzięki! 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, Rybik w Machinie napisał:

Kurna, kolejna rzecz wchodzi na listę zakupów 😄

Dokupię do tego zwykły baniak ciśnieniowy 1L i będę cisnąć przed każdym myciem taki prewash. Spoko sprawa i fajny film, dzięki! 😉

Kup lepiej dwa litry lub półtorej litra opryskiwacz 😉

• Lubię to 1
Opublikowano
W dniu 28.03.2020 o 15:16, lodowa napisał:

Kup lepiej dwa litry lub półtorej litra opryskiwacz 😉

To jeszcze zależy jak duże auto. 2-litrowym marolexem nie oblecę całego kombiaka.

Opublikowano
13 minut temu, devilsky napisał:

Octavia 3 kombi więc spore bydle. Próbowałem inne dysze ale tylko szybciej się kończyło.

ja tak samo jak @Malwin41 nie mam problemu . na octavie 3 używam półtora litra roztworu