Alfa47 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 @psemo co woskowałeś na podwoziu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 25 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 @bialas1 Autosol i mikrofibra wystarczyło. Fotek więcej niestety brak. @Alfa47 Wydech i całą resztę, która została umyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 @bialas1 ja używałem białego nata na rotacji i autosol. Pad był na wykończeniu przed pracą a po to wiadomo, do kosza. Ale zaoszczedziłem sobie machania ręką na leżąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 2 godziny temu, bialas1 napisał: @pushkarev90 choruje na taki komplecik Recaro do siebie, coś pięknego! Zazdroszczę super sprawa, polecam przeszczep się przyjał, przerzuciłem klamki i dekory ze starych boczków bo były w innym odcieniu, może gdzieś dorwe czarne kratki nawiewów od eSy to będzie pasowało do tych z dawcy zastanawiam się nad oklejeniem czarnym carbonem listew i ramek klamek + nawiewy. Jeszcze tylko czarną podsufitke dorwać i będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 48 minut temu, pushkarev90 napisał: przeszczep się przyjał, przerzuciłem klamki i dekory ze starych boczków bo były w innym odcieniu, może gdzieś dorwe czarne kratki nawiewów od eSy to będzie pasowało do tych z dawcy zastanawiam się nad oklejeniem czarnym carbonem listew i ramek klamek + nawiewy. Jeszcze tylko czarną podsufitke dorwać i będzie Zmiana na duży + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrozdekPL Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 @psemo Jakiej chemii używałeś i jaki przebieg ma auto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 25 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Użyte Bilt Hamber Surfex HD w stężeniu 1:10. Auto ma obecnie przejechane 40k km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Zabrałem się za detajlingi w Chevy'm Na chwilę obecną jestem na etapie naprawiania zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Felgi zakupione i odebrane z regeneracji i malowania Przed założeniem na auto felgi dostaly powloke Gyeon q2 Rim Przed zalożeniem kół mycie, ipa i Sonax Net Shield na lakier Mój najwspanialszy pomocnik oczywiście, jak zwykle nie ziewa Auto umyte i koła na aucie Jak to zwykle przy moich "relacjach" zdaje sobie sprawę z wywyłania g....burzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Ostatnie zdjęcie - bandyta. Felgi zaj.....cie się prezentują good work @kojak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykmm Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 @kojak zacnie prezentuje się to Twoje audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 @kojak Mnie brakuje tylko dekielków, ale i tak dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Dekielki są, nawet 2 komplety - ori szare i ori biale, tylko ani jeden, ani drugi kolorystycznie mi do końca nie pasi i bede chcial cos sensownego z nich wykombinowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 No zupełnie mi to nie pasuje, ale jak założysz kapselki od Datsuna to nareszcie będzie malyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 @kojak co znaczy w Twoim przypadku zwrot pod tylną rejestracją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Chyba inne tłumaczenie diesel musi kopcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 @kojak Zadbana fura, felgi dopelniaja calosci Czym robisz takie ladne zdjecia ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Takie ładne auto zepsuć taką wieśniacka ramką na tablice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 4 godziny temu, mbieniek napisał: No zupełnie mi to nie pasuje, ale jak założysz kapselki od Datsuna to nareszcie będzie malyna Chodzilo mi o to, że z tych ori coś wykombinuje, tzn albo jakoś przemaluje pod kolor felg, albo np jakieś czarne spróbuje itd 4 godziny temu, paperson napisał: @kojak co znaczy w Twoim przypadku zwrot pod tylną rejestracją Ten zwrot oznacza, że auto "czasami potrafi zakopcić" ... Godzinę temu, Pływak napisał: Takie ładne auto zepsuć taką wieśniacka ramką na tablice Bardziej chodziło o żartobliwy akcent A zdjęcia robione Nikkonem D5100 na lufie 18-105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 27 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Jest gnuj z samochodem, a w szczególności z ramką. A jak z policją powiedz ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Może nie ze swoim ale z kumpla autem robiłem Seat Leon 1.4 TSI 150hp 2015 albo 2014 nie pamietam, przebieg 38k km. Zdziwiłem się bardzo jak dużo było metalicznych zabrudzeń jak i smoły. Z daleka nie było źle Czym bliżej to gorzej ;/ piano :v To jest chyba w bagażniku każdego posiadacza silnika TSI czyli olej na dolewkę Daruje sobię wrzucanie fotek z pracy bo nie to jest relacja. Pokaże Wam gotowy efekt: Kosmetyki wykorzystane do pracy z leonem: Prickbort ADBL Vampire Liquid ExceDe Tire and Rubber Cleaner(za mocne to jest, strach tym psikać uszczelki i chodniki gumowe) Magi Foam Koch Greenstar VALET PRO DRAGONS BREATH Time to Shine Snow White Allegrini do insektów i carchem szampon Muc Off Gyeon lubrykant do glinki glinka Gyeon i sponge ADBL Autoglym Interior Shampoo Autoglym Car Glass Polish Sonax Perfect Finish do listw piano Car Pro Ceriglass Swissvax Quick Finish Interior SONAX XTREME FelgenVersiegelung PolishAngel CARNAUBAFLOCKENCREME™ | CONTOUR (świetny cleaner) Swissvax Utopia ADBL QD1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 @Gardor jako wielbiciel marki Seat czekam na cd. (efekt). Ciekawe jakie będziesz miał opinie dot. lakieru. Wg mnie jest on miękki jak na Vag-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 10 minut temu, paperson napisał: @Gardor jako wielbiciel marki Seat czekam na cd. (efekt). Ciekawe jakie będziesz miał opinie dot. lakieru. Wg mnie jest on miękki jak na Vag-a Wrzuciłem przecież fotki jak wyglada po woskowaniu Lakier jest w fajnym stanie więc nie było potrzeby nic z nim robić. Wystarczył porządny cleaner i na to wosk. Lakier bardzo mi się podoba już po całym procesie. Jak był zabrudzony nie było widać tego co najpiękniejszego w tym lakierze. Jedynie mogę powiedzieć że piano bardzo łatwo się rysuje ale to każdy wie. Powiem szczerze tak, jeździł bym takim leonem podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 1 godzinę temu, Gardor napisał: Wrzuciłem przecież fotki jak wyglada po woskowaniu Rzeczywiście, chyba zmęczenie wzięło górę lub ten lakier na zdjęciach nie robi efektu Wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leci Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 @kojak śliczne B6 - szczególnie na nowej rolce Dziwne, że jeszcze nie zauważyłem go na mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi