maciek-drummer Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Co te zdjęcia mają obrazować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 nie przy aucie, ale nudów wyczochrałem rowerek prickbord, adbl VL, APC ExceDe Advanced, gumiaki ExceDe Tire and Rubber Cleaner, szamponik SG... przeleciałem lakier IPA i położyłem O.C.D Alien51 na gumiaki ADBL zdjęcia robione suszarką, aparat w serwisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 21 minut temu, rygryss napisał: ale nudów wyczochrałem rowerek Widze ze nie tylko ja czyszcze rower i smalcuje woskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 wszystko co jeździ smalcuję... no dobra, oprócz taczki i kosiarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Ja w piątek nawet kosiarkę umyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 mycie obowiązkowo po każdym koszeniu, ale jeszcze mi nie odbiło żeby ją nasmalcować, ale kosiarka nie zając... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.zu Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 trochę go umyłem na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Kosiarke tez myje po kazdym koszeniu A dzisiaj umylem audi i wlecial qd1 na testy bo nigdy nie mialem. Polozony na 3 miesiecznego dark&black od razu lepiej i przyjemniej sie jedzie czystym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 52 minuty temu, BiałyGTi napisał: i wlecial qd1 na testy bo nigdy nie mialem. Polozony na 3 miesiecznego dark&black od razu lepiej i przyjemniej sie jedzie czystym I jakie wrażenia? Ja wczoraj walnąłem luxury glossa. Look fajny ale trzeba się namachać o wiele więcej przy docieraniu niż przy starej wersji qd1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryniu Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 I jakie wrażenia? Ja wczoraj walnąłem luxury glossa. Look fajny ale trzeba się namachać o wiele więcej przy docieraniu niż przy starej wersji qd1. Ja wczoraj mycie plus qd1 w 30 stopniowym słońcu i jak czytam na forum, że ludzie maja problemy z docieraniem tego qd to sie zdziwiłem... Efekt po na plus elegancki look i szklistość lakieru. Co najważniejsze nie łapie kurzu i na drugi dzień jak po świeżym myciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 1 godzinę temu, Fredi88 napisał: I jakie wrażenia No mam qd1 te w starej wersji (sadzac po butelce i atomizerze) bo takie tylko udalo mi sie kupic z uzywek. Zapach bardzo przyjemny moja mowi ze cale podwórko pachnie, sliskosc fajna, przyciemnianie fajne a co do docierania to klopotu nie mialem jedna puszysta fibra i lecialem dwa strzaly na fibre i na alement po chwili druga strona dotrzec i tyle . Auto mozna obleciec bardzo szybko. Po aplikacji i tak druga fibra oblecialem jeszcze raz cale auto bo zawsze tak robie nawet po typowych psiknij przetrzyj zapomnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 15 godzin temu, zmorka napisał: Już dawno mówiłem żeby dla miłośników beemek założyć oddzielny temat, nie musieliby zaśmiecać innych O prawdziwych samochodach można dyskutować, bez urazy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabiello Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Wczoraj skończyłem one step na swoim ciężkim LZ9Y, całość około 18h, finalnie wyszło bardzo ładnie jak na lakier z morką. coś tam odbija ta biała poświata przy ramieniu w odbiciu wyglądająca jak hologram to w rzeczywistości zabłąkany cirrus na "bezchmurnym" niebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 2 godziny temu, zabiello napisał: Wczoraj skończyłem one step na swoim ciężkim LZ9Y, Jakiej pasty uźyles i pada do tego onestepa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Pierwsze podejście do Collinite :-) Sobota:jedna warstwa Wygrzwanie Niedziela: druga cienka warstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabiello Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 58 minut temu, Gardor napisał: Jakiej pasty uźyles i pada do tego onestepa? Scholl S17+ z miękkim padem. Lakier był w dość dobrym stanie więc taki zestaw do odświeżenia wystarczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Taka tam robótka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Zarejestrowałem Astro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Takie autko na żółtych blatach przerejestrowuje się tak samo jak normalne ? Przy sprzedaży musi być zgoda konserwatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Są dwie opcje "żółtych blach" 1 . Auto min 25 lat i min 15 lat od końca produkcji ( to tak w skrócie ) i takie auto posiada tkz białą kartę i jest wciągnięte na listę zabytków . Przy sprzedaży przy tej opcji sprzedający musi ten fakt zgłosić do konserwatora . 2 . Auto unikatowe , historyczne lub było w posiadaniu jakiejś osobistości - takie auto nie posiada białej karty i nie jest wpisane na listę zabytkó Przy sprzedaży - normalne zasady jak każdego innego auta F-V lub Umowa K-S Ja mam opcję nr 2 , mam wszystkie przywileje "zółtych blach" dodatkowo nie muszę mieć zgody na wyjazd z kraju . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 dzisiaj mycie szerszenia, naszmalcowane Curem i wrzuciłem na oponki Adbl- nie podoba mi się wygląd po aplikacji (plastikowa opona), ale po 2-3 myciach zaobserwowałem na żonki szerszeniu, całkiem przyzwoity macik. Mam wrażenie, że dłużej posiedzi od Geyona, ale żonka robi mniej km... zobaczymy jak to będzie na Michałach przy większych przelotach https://drive.google.com/file/d/0B_ApotjvilhNTzZTR09FMHgtbjQ/view?usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Plastiki wyczyszczone Excede APC Wnętrze odświeżone IQD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Co masz na myśli przez to określenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 14 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 3 godziny temu, maciek-drummer napisał: Co masz na myśli przez to określenie? kto ? co ? ocb ? kogo pytasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 17 godzin temu, rygryss napisał: wrzuciłem na oponki Adbl- nie podoba mi się wygląd po aplikacji (plastikowa opona), O tu było tak napisane 4 godziny temu, Domel napisał: kto ? co ? ocb ? kogo pytasz ? Przepraszam, ale cytat mi się nie wstawił poprzednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi