Pływak Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 To by się zgadzało... np. Audi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 @Fredi88, @Pływak nie spodziewałem się takich odpowiedzi. +1 za poczucie humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 6 godzin temu, Grzechu23 napisał: Ale zabójczy ryjek ma ta Skodziana. Taki wkurzony skurwiel-agresor. Piękny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Szybki temat dziś, pianka valet pro i suszenie. Na lakierze miesięczny chyba BSD, troche umiera na dolnych partiach drzwi przód i doł zderzaka tył, na felgach rim protect 2 miesięczny i też dobrze się trzyma. niebawem trzeba będzie zrobić pakiet zima i wleci megs #16tka albo colli. oby tylko pogoda jeszcze dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Dzisiaj wleciała świeża oliwa do Asterki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ibiza dostała nowe gumowe dywaniki Tylni dywanik z lewej strony dostał porcję GS Black Mamba, reszta dywaników czeka, jak się uda dostać do testów produkty Tenzi do gumy i plastiku to będzie na czym testować poza oponami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 @Pawel_t11, swojego (tzn. kierowcy) dywanika lepiej nie smalcuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 @Pawel_t11 skąd miałeś takie fajne klipsy/stopery do dywaników? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 7 minut temu, Gold_Car napisał: skąd miałeś takie fajne klipsy/stopery do dywaników? Były w zestawie razem z dywanikami trzeba było tyko wyciąć otwory i zmontować Godzinę temu, Michał126 napisał: swojego (tzn. kierowcy) dywanika lepiej nie smalcuj Już raz miałem dywanik zrobiony od kierowcy Black Mambą i powiem szczerze że nie było tragedii, trochę ślisko było ale nie jakoś bardzo żeby to utrudniało jazdę. Mimo to trzeba uważać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Lepiej połóż Interior Wowa mniej się ślizga 😀. Testuje już na obu autach i jest super😊. Nawet nie wyciera się od nóg intensywność kolorku. Jak to ma w przypadku Black Mamby . Tylko rownomiernie bladnie😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Dnia 2.10.2017 o 20:26, StreamHD napisał: Ale zabójczy ryjek ma ta Skodziana. Taki wkurzony skurwiel-agresor. Piękny! Kolega z SuperbClub miał w swoim kombi dodatkowo smoked front i pełna blende nad grillem bez emblematu - dopiero wtedy jest kot:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 6 godzin temu, vangsta napisał: smoked front Co to znaczy? Lampy dymione czy coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 7 Października 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 11 minut temu, szpyrek napisał: Co to znaczy? Lampy dymione czy coś więcej? To znaczy ze lampa w srodku jest czarna tylko odbłysnik zostaje taki jaki jest reszta czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Akcja zbrojna na zimę. Na aucie jest Fusso, ADBL QW, QD1, a dziś po porządnym myciu wpadł ADBL SSW. Uwielbiam ten produkt. Aplikacja na mokry lakier przy osuszaniu i chwila moment auto ma rewelacyjny look i zabezpieczenie. Rewelacyjny QD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Dziś w obroty wziąłem Peugeot'a żony, choć ona tego nie doceni Wpierw piana GS White Bear, później Prickbort oraz Tuga zielona jako dekontaminacja, przy okazji użyłem kupioną w tygodniu drabinkę dwustopniową Curver -- przydaje się, ułatwia pracę. Po spłukaniu myjką cisnieniową mycie na dwa wiadra Dodo BTBM a do osuszania wysłużony Fluffy - jutro już dojdzie zmiennik Następnie IPA i lecimy z woskiem Colli 476s Do dotarcia posłużyła mi ADBL Puffy. Jako że idzie zima to na maskę, lusterka, zderzak przedni i tylny i doły drzwi wraz z progami wleciała druga warstwa wosku po ok godzince - półtorej. Z efektu pracy jestem bardzo zadowolony, lakier super gładki do tego śliski i odbijający, nawet lekki efekt mokrego lakieru Niestety fotki nic nie oddają, gdyż zdjęcia robione słabiutkim aparatem w telefonie Tak więc jedno auto już w pełni gotowe na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Może nie dziś, a przez ostatni tydzień. Najpierw przygotowanie lakieru pod delikatną korektę, następnie dwu etapowa korekta (Sonax 05-05 i HOCHGLANZ - ANTIHOLOGRAMM) I jako "truskawka na torcie" położona została powłoka Siramik SC15 Glasscoat. Poniżej efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Ładnie siadła powłoka... nie spotkałem się jeszcze z takim kolorem Taka ala wojskowa zieleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Pierwszy raz od kwietnia odetkałem UNC-R na moim audi c6 , wpadła piana od GS potem mycie rekawiczką adbl z shampo pro (już kropling mega ) potem wleciał vampir liquid i po wysuszeniu tar and glue. Powłoka wszędzie wrociła do formy jak tydzień po aplikacji Pokusiłem sie jescze o spsikanie silk coatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 @Grzechu23 brązowa perła - w słońcu wpada w złoty kolor, a w cieniu w ciemny brąz. Niestety brudzi się szybko jak czarny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 11 Października 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Podobno zima wykupiła bilet w pierwszej klasie i wsiadła do pociągu w Nowosybirsku... Trzeba więc było w weekend powalczyć, żeby godnie ją przywitać Na początek standardowo mycie, Prickbort, Vampire Liquid, glinka itd. Szyby oczyszczone DG Nu-Glass na padzie filcowym A następnie zabezpieczone GTECHNIQ G5 w dwóch warstwach Słupki piano black trzeba było odświeżyć (Scholl S17 + S30+) Lakier odtłuszczony ADBL Wipe Out. Następnie położony DG #111 na podkładzie #601. Po trzech godzinach położona druga warstwa #111. I efekt finalny. Zabawa trwała od piątku po południu do niedzieli. Ostatnio ktoś pytał, ile potrzeba czasu na porządne umycie i nawoskowanie samochodu. Chylę czoła i podziwiam tych, którym wystarcza na to 1 dzień lub nawet, jak ktoś napisał 6 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 @psemo fajna miejscówka do ogarnięcia samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 11 Października 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 @keza Dzięki, niestety nie moja. Ale dzięki uprzejmości mogę z niej korzystać, jeśli mam coś do zrobienia przy pieszczochu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Mi mycie deko, glinka , cleaner maszynowo na Da i jedna warstwa wosku zajmuje do 4 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themcbanks Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Założyłem zimówki, zabezpieczone CarPro Dlux i ADBL Tire dressing. Przy okazji mycie furki i test Simple Bull quartzdetailer (bardzo polecam, z Max protect UNCR się świetnie dogaduje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 magiel do regeneracji w Volvo, ostatnia rzecz, która nie była ruszana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi