Mumins Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 @Pikolo1234 ja posiadam Karcher WD3 i jestem zadowolony, dużo osób z niego korzysta. Cena koło 350 zł ale można go czasami na promocji wyrwać poniżej 300 PLN. Do Wd3 zdecydowanie polecam dokupić wąż na metry bo ten fabryczny jest 3 razy za krótki. I nic więcej tak naprawdę nie potrzeba (ja jeszcze wziąłem filtr zmywalny gdybym coś odsysał na mokro i giętka, długą szczelinówkę żeby dojść w zakamarki za fotelami).Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikolo1234 Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Dziękuję za info właśnie oglądałem już i przymierzam się do kupna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Podepnę się do tematu. Czy coś lepszego niż ten Parkside z Lidla w podonych pieniądzach znajde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Cześć, mam do wydania jakieś 500-700 zł na odkurzacz. Głównie do domu sprzątanie a nie remonty i przy aucie. Obecnie mam Karchera WD3, ale to kawał byka i w sumie bardziej do garażu. Widziałem Numatica, czy to dobry wybór w takiej kasie. Rozmiarowo dość kompaktowy sporo innowacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rombinik Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 @kepa416 Profi 1.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Ok profi mocniejszy i ma większy zasięg, ale za to 1kg masy więcej. Jak wygląda porównanie z system Numatica jeśli chodzi worek i zbieranie odpadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Kupiłem nilfiska, do tego mam karchera WD3 i pwoiem, ze kabel w nilfisku duzo grubszy pewniejszy, rura mega długa, przez co ma troche chyba słabsze ssanie, ale musze zrobić jakiś test.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Nadal 1.2 będzie najlepszym wyborem w cenie do 850 na myjnie? Czy mamy jakąś alternatywę, może Henry HVR200? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekelga Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Cześć, Czy w budżecie do 350-400zł jest coś sensownego poza WD3? Potrzebuje głównie do samochodu oraz do garażu przy majsterkowaniu. WD3 jest zdaje się strasznie głośny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekelga Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Czy ktoś używał Bosch AdvancedVac 20? Mógłbym go mieć dużo poniżej założonego budżetu. Co mi się podoba to ma gniazdo na elektronarzędzia, czasami by się przydało do zagłębiarki czy wyrzynarki.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 @maciekelga Jeśli zależy Ci na dodatkowym gnieździe na elektronarzędzia to zobacz sobie odkurzacz Staleny SXVC25PTDE. Kolega na forum wiem, że ostatnio takiego sobie sprawił i mi również wpadł w oko zainteresowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekelga Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Wziąłem finalnie jednak Boscha, w sumie była okazja aby sensownie wykorzystać punkty Vitay, wyszedł praktycznie za darmo Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Lipca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Jaki jest teraz najpotężniejszy odkurzacz warsztatowy (w rozsądnej cenie) do którego będę mógł wsadzić nawet 10 metrową rurę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 8 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 56 minut temu, Domel napisał: Jaki jest teraz najpotężniejszy odkurzacz warsztatowy (w rozsądnej cenie) do którego będę mógł wsadzić nawet 10 metrową rurę ? Wąż Raczej ciężki temat aby z 10 metrami węża było dobre ssanie. Coś musisz szukać mocnego z dwoma agregatami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coove Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Co moglibyście obecnie polecić do samochodu i garażu do 500zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @Coove ja mam Parkside PWD 30 B1 - idealnie nadaje się i tu i tu, a także nieodzowny przy remoncie - gorąco polecam, szwagier jak zobaczył, to zaraz też kupił. Warto poszukać na olx, bo czasami ktoś sprzedaje nowe z paragonem dużo taniej, niż w sklepie (pewnie kupione w jakiejś lokalnej wyprz) - nam się udało za 350, gdzie teraz kosztuje 499. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Tego parkside kupiłem za 380 na allegro, z fakturą nówkę. Wady mówiąc otwarcie. Liche końcówki np do tapicerki zgubiła te materiałowe wklejki. Sztywny gruby wąż Potrafi się zapychać. Rzeczy blokują się na łączeniach wąż / końcówka ale też samym kolanku na wejściu zbiornika. Twardsze liście np. Bardzo duży rozmiar. W zimie odkurzając garaż mialem pół worka śmieci głównie piach i całość ważyła z 20kg Nie ciągnie jakoś kosmicznie. Mój stary domowy miele podobnie. Funkcja dmuchania - bardzo słabo dmucha. Elementy ruchome/obrotowe typu np łączenie wąż odkurzacz albo kolanko samej szczotki do podłogi. Włazi tam piach i mniej chętnie się obracają. Pewnie dla tego że tyralem go po błocie itd. Zalety Zasięg. Długi przewód elektryczny i wąż. 90m2 garażu i piwnicy tylko raz zmieniam gniazdko. Odkurzalem nim ziemię piach kamienie wodę i nic się nie dzieje. Ładnie można go zwinąc - dobrze zaprojektowany. Solidne wrażenie. W tej cenie to dużo sprzętu i pewnie jakby go trochę delikatniej traktować to petarda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coove Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Raczej do Parkside nie mam zbyt dużego zaufania. Miałem wcześniej kilka urządzeń i każde padało dość szybko. Myślałem o Profi, ale tutaj cena już znacznie wyższa, a do odkurzania auta to chyba trochę przesada wydawać tyle kasy. A Karcher WD3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Karchera WD3 można wyrwać w niezłej cenie a niczego się nie boi. Od lat działa na firmie i się nie poddaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas.p Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Karchera WD3 można wyrwać w niezłej cenie a niczego się nie boi. Od lat działa na firmie i się nie poddaje.Opłaca się dopłacać do wd4?Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Żeby mieć tylko inny filtr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 11 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 witam serdecznie ktoś mi jest wstanie w skrócie napisać czym się różni PROFI 1.2 od PROFI 1.2.1 ? Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 11 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 @ludwik93, na zdjęciu widzę, że brakuje regulacji siły ssania. Szary przycisk z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 11 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 @Slovak dzięki Ci bardzo za odpowiedź ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 11 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Mam 1.2 i nie korzystam w ogóle z tej funkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi