Cross666 Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Witam. Szukam odkurzacza do pracy na sucho jak i do prania tapicerki do użytku własnego. Mogę wydać max 250 eu. Po przejrzeniu kilku tematów najbardziej sensownym dla mnie wydaje się: https://www.amazon.de/Kärcher-1-081-130-Waschsauger-SE-4001/dp/B0016JIK24/ref=asc_df_B0016JIK24/?tag=googshopde-21&linkCode=df0&hvadid=256075338386&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=6065803839454581524&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1003943&hvtargid=pla-420112474070&psc=1&th=1&psc=1 lub https://www.ceneo.pl/2705249#tab=spec Jeśli możecie polecić coś lepszego to będę wdzięczny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LICHU89 Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Potrzebny mocny odkurzacz na myjnie. Odkurzacz będzie pracował dziennie co najmniej po kilka dobrych godzin. Najchętniej bezworkowy. Gabaryt nie grają roli jedynie co to musi być mocny. Kwota tak do 2tys max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Czy ktos orientuje sie gdzie jest na ten moment dostepny odkurzacz Clatronic BSS1309 ? W jeden dzien praktyczniebzniknal z sieci i allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 @Aivars na ceneo pokazuje tylko w jednym sklepie - LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendrek1975 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nie na temat ale,11 kwi 2019 za Clatronic BSS1309 zapłaciłem 377 zł,ale wszystko drożeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 W dniu 14.07.2020 o 14:50, jendrek1975 napisał: Nie na temat ale,11 kwi 2019 za Clatronic BSS1309 zapłaciłem 377 zł,ale wszystko drożeje Dokladnie. Clatronic jest dostepny za niecale 600zl z wysylka, dlatego wybralem Karchera se4001 za 699 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 14 godzin temu, Aivars napisał: Dokladnie. Clatronic jest dostepny za niecale 600zl z wysylka, dlatego wybralem Karchera se4001 za 699 Nieźle, miesiąc temu zapłaciłem 410 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 3 godziny temu, vlodek2532 napisał: Nieźle, miesiąc temu zapłaciłem 410 zł No wlasnie, a teraz tych odkurzaczy po prostu nie ma. Producent pisal ze moze pojawia sie na przelomie sierpnia/wrzesnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Jaki BDB odkurzacz w 2020 się kupuje. Dywany, tapicera, sprzątnie aut. Z dobrą mocą ssącą. Ostanie 5 lat używałem WD3 od Kercher'a i spisują się BDB. Teraz szukam czegoś zdecydowanie mocniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 @V1RU$ na sucho czy sucho/mokro?Moze profi europe. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 24 minuty temu, PiterG napisał: @V1RU$ na sucho czy sucho/mokro? Moze profi europe. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Sorry. Na sucho. Typowe odkurzanie bajzlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 @V1RU$ jestem uzytkownikiem profi 6Sprawuje sie wysmienicie. Zastanawialem sie rowniez nad profi 45 w wersji mf ale po rozmowie z ludzmi z profi europe stwierdzili, że to sporo za duzo wzgledem moich potrzeb. Sila ssaca na bardzo sobrym poziomie. Cena rewelacja. Polski produkt. Gwarancja 5 lat jesli mnie pamiec nie myli.Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasek13 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Witam Ja zakupiłem profi 5.1 MF. Za dużo nim jeszcze nie popracowałem , ale ssanie ma niezłe 27 Kpa. Ogólnie polecany i dodatkowo bez workowy. W moim obudowa jest transparętna więc widać co ma w środku odkurzone. A przy okazji cena też akceptowalna w okolicy 600 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Niejako podłącze się pod pytanie @V1RU$ Chciałbym w końcu kupić sobie coś konkretnego do odkurzania wyłącznie na sucho i stąd pytanie:Jaki odkurzacz detailingowy TY chciałbyś mieć?Jestem ciekawy co znajduje się na waszych listach życzeń! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 @RoBee korzystam z zestawu profi europe. Jesli chodzi o odkurzacz na sucho, profi 6 (ten prawej na foto) . Podcisnienie na bardzo dobrym poziomo (nie boja sie go podac ) 27kPa. Dlugosc przewodu zasilajacego, 12m, zwijany latwo i szybko Pojemnosc zbiornika 10l. Waga 6,3kg.Dlugosc weza, 2,8m. Zwracalem na to uwage bo w innych odkurzaczach czesto maja 2m długości. Dla przykladu numatic henry ma waz dluzgosci 2,4m. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 @PiterG sam mam w arsenale Profi 50.1 i przyglądałem się również ich odkurzaczowi. Moje dotychczasowe uczucia są mieszane (awaria ekstraktora po pierwszym użyciu...) i chyba nie chcę się pchać w kolejny produkt od Profi. Mieszkam w Norwegii i niestety brak tu serwisu tej firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Rozumiem, ja osobiscie z profi jestem bardzo zadowolony W takim razie, moze numatic? Sila ssaca troche mniejsza ale jak widzialem kilka osob z forum posiada go w swoim arsenale. Moze wypowie sie ktorys z użytkowników. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 W takim razie, moze numatic? Sila ssaca troche mniejsza ale jak widzialem kilka osob z forum posiada go w swoim arsenale. Moze wypowie sie ktorys z użytkowników?Myślę, że numatic jest popularny ze względu na to, że to produkt 2in1. Jeżeli zestawić go z odkurzaczami na sucho w tej samej kategorii cenowej, to może się okazać, że nie jest tak kolorowo. No, ale nie mam go, więc nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Witam. ma ktos moze Numatic Henry HVR 160 badz HVR 200 i mogl by cos wiecej o nim powiedziec ?? Głównie jak z pojemnością worka na ile starcza itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwnk Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Dzień dobry, Planuje otworzyć myjnie samochodową na terenie mojego miasta. Jestem na etapie wyboru sprzętu. Czy jesteście w stanie doradzić mi, jaki odkurzacz powinienem kupić? Zależy mi na czymś bardzo dobrym do profesjonalnego, ciągłego użytku. Dobrze by było, gdybym do wybranego odkurzacza miał możliwość zakupić jak największą ilość różnych dodatków (mam tu na myśli głównie różne końcówki- by dotrzeć do każdej szczeliny w samochodzie). Poniżej zamieszczam moje wybory. Liczę na Wasze komentarze i propozycje: 1. Karcher NT 27/1 Me, 2. Karcher NT 20/1 Ap Te. Pozdrawiam, Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam55 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Przejzyj sobie oferte nilfisk/stihl. Jak dla mniebto pancerne konstrukcje. Ja swojego buddy mam kilka lat, potrafil zaciagnac wode do silniaka kilka razy i nic. Wiec z czasem dokupilem drugi, zeby jeden odkurzacz na jedna strone auta byl. Minusem jest krotki waz ssacy w przypadku buddy.Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzała Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 13 godzin temu, sadam55 napisał: Przejzyj sobie oferte nilfisk/stihl. Jak dla mniebto pancerne konstrukcje. Ja swojego buddy mam kilka lat, potrafil zaciagnac wode do silniaka kilka razy i nic. Wiec z czasem dokupilem drugi, zeby jeden odkurzacz na jedna strone auta byl. Minusem jest krotki waz ssacy w przypadku buddy. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka nilfisk spoko (stihl to to samo tylko kolor pomarańczowy droższy)... mam multi i jedyny mankament to rzeczywiście zbyt krótki wąż... to akurat można zmienić,, akcesoryjne są dłuższe lub samemu zrobić dłuższy jak seryjny klęknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3987mm Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Witam, szukam odkurzacza. Wątek przeczytany i polecany odkurzacz to Karcher WD 3. Znalazłem jeszcze cos z Lavora model Freddy iVAC 20 S oraz Nilfisk Buddy II 12. Który bedzie najlepszy z tych 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 @m3987mm@m3987mm@m3987mm@m3987mm do czego ma służyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3987mm Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 @Marcin1992 samochód, garaż, sprzątanie na budowie dużo kurzu, pyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi